25 Май, 2018 21:11 8 451 9

Нацията, която си прави най-много татуировки

  • татуировка-
  • нация-
  • поставяне
Нацията, която си прави най-много татуировки - 1
Снимка: Shutterstock

Допитване на специализираната в проучвания агенция Dalia, посочва сред кои нации татуировките са най-популярни. На първо място е Италия. Оказва се, че 48% от анкетираните имат поне един татус. Само с 1% по-надолу са шведите. Трети в класацията с 46% са гражданите на САЩ. В ТОП 5 влизат още Австралия и Аржентина.

Нацията, която си прави най-много татуировки

Друго проучване направено преди време показва в кои държавите хората най-много са съжалили, че са се изрисували и са преминали процедура по премахване на татуса. Интересно е да се отбележи, че три от нациите, които рисуват най-много телата си, съжаляват, че са го направили. Това са САЩ, които са на второ място във въпросното допитване и американците на трета позиция. Най-много обаче съжаляват индийците. Италианците, които са на първо място в класацията на най-много направени татуси са на четвърто място в тази по отстраняване на татуировка.

Нацията, която си прави най-много татуировки


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К.К.

    26 5 Отговор
    САЩ са на второ място, а американците на трето по съжаление...

    Коментиран от #5

  • 2 Червената шапчица

    23 3 Отговор
    Често срещани татосои в БГ.са - Кръст,СТОЯН,ОБИЧАМ ПЕШО,СТЕФКА ОТ ПИРДОП, ОРЕЛ С ШАРАН В НОКТИТЕ,ПИФ,
  • 3 пешо

    37 4 Отговор
    не знам колко требе да си улав че да се нашариш зорлем като
    папуас!?
    е,неам думи!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "К.К.":

    И аз това исках да попитам. САЩ и Америка,две различни държави ли са?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Къртев 🐓

    9 1 Отговор
    Америка е континент, а САЩ е държава, която се състои от 50 щата.
  • 8 Гост Гост1

    3 1 Отговор
    До въпроса на господина Америка и САЩ дали били две различни държави.Ако беше влизал в час по география на времето най вероятно можеше и да научиш че Америка е географски регион в който съществуват над 30 държави или поне от новините някъде трябва да си чул че също така Америка не е държава а с името Америка са наименувани ДВА КОНТИНЕНТА.Но това се учи в училище не в кафетата.
  • 9 Гост

    0 0 Отговор
    И като се почне едно рисуване - то не са кръстове и гробища, то не са жени дето реват (обикновено след раздяла със жена се появява въпросният татус), то не са Богородици, абе заприличат на ходещи параклиси! Виж някоя малка татуировка с някакво смислено послание - да, ама да се изпонашариш целия като затворник и отдалеч като те гледа човек, да не се различват рисунки, а все едно си кален! Хахаха!