Отидете към основна версия

43 494 126

Украински офицери убиват свои войници

  • украйна-
  • донбас-
  • киев-
  • крим

Украинците започнаха да проглеждат и да разбират, че ги въртят на пръста си. Това прозрение обаче е болезнено и често идва само след загубата на много скъп и близък човек. Струва си да се погледне на убития от мъка баща, загубил във войната в Донбас сина си.

Това разказва в своя блог бившият депутат от Върховната рада Алексей Журавко, цитиран от "Блиц". Според него, му казали, че синът му се самоубил.

Той обаче не повярвал и решил да извърши свое разследване, в което станало ясно, че момчето му загинало от ръката на украински офицери.

„Замислете се, убили са го свои, лишили са го от най-ценното, което има човек – живота. Този мъж не се спрял в своето разследване и установил още над 1000 идентични случая. На роднините на тези загинали деца казали, че те се самоубили. Всъщност тях ги убили или своите офицери или колегите.

Това е равнището на безчинствата в украинската армия! Киевският режим безнаказно убива гражданите на Украйна, води война за унищожаване на страната и нейния народ. И всичко това в угода на себе си и своите капитали, да трупат богатство, незаконно да се обогатяват за сметка на Вас, украинци! Не на войната! – написал Журавко.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: