Отидете към основна версия

2 342 11

Тръмп: Някои искаха боксов мач между мен и Путин

  • доналд тръмп-
  • владимир путин-
  • сащ

Президентът на САЩ доволен от срещата с руския президент

Снимка: БТА/AP

Президентът на СЩ Доналд Тръмп обяви, че е доволен от срещата си с руския държавен глава Владимир Путин, съобщи Fox News.

Срещата между двамата лидери се състоя в понеделник в Хелзинки. В САЩ Тръмп отнесе много критики, заради мекия тон, който използва в разговорите си с Путин.

„Много хора на разузнавателни позиции харесаха предстгавянето ми в Хелзинки. Путин и аз обсъдихме много важни теми на срещата. Ние се разбрахме добре, което разтревожи много злобари, които искаха да видят боксов мач между нас. Ще дойдат големи резултати.

Срещата на върха на НАТО беше призната за успех, защото страните членки вече обещаха, че ще отделят повече средства за отбрана. Срещата с Русия може да е още по-голям успех в дългосрочен план“, заяви Тръмп.

Той потвърди, че Русия се е съгласила да помогне в отношенията на САЩ със Северна Корея. Все пак Тръмп заяви, че на санкциите срещу страната остават в сила.

Според Северна Корея я очаква голямо бъдеще в края на процеса по преговорите. В САЩ медиите продължават да не одобряват срещата на президента с Путин.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини