Отидете към основна версия

2 937 19

Консумирал ли е алкохол принц Филип преди катастрофата?

  • филип-
  • катастрофа-
  • великобритания-
  • принц-
  • алкохол

Очевидци смятат, че на този път трябва да се кара много по-бавно

Снимка: БГНЕС/ EPA

Алкохолна проба е била направена на съпруга на британската кралица Елизабет II, принц Филип, който катастрофира с автомобил недалеч от кралското имение. Инцидентът не бе фатален и принцът се размина без наранявания.

Британската полиция съобщи, че определянето на концентрация на алкохол в кръвта е задължителна процедура при пътнотранспортни произшествия. 97-годишният принц обаче не е употребил алкохол, установила проверката, а дрегерът е дал отрицателно показание.

Самият принц Филип е обяснил, че е бил заслепен от слънцето и е загубил контрол върху возилото. Очевидци обаче смятат, че на този път трябва да се кара много по-бавно, отколкото той е шофирал, съобщи "Новини Лондон".

Общинските власти обещават да сложат табели с ограничение на скоростта. Свидетели на катастрофата с принц Филип разказват, че той е бил в съзнание, не е имал никакви наранявания, но бил много изплашен. Двете жени в другата кола са получили охлузни и прорезни рани и са били откарани в болница, откъдето след преглед са освободени за домашно лечение.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Принц Филип катастрофира

    97-годишният съпруг на кралица Елизабет II, принц Филип, катастрофира близо до имението Сандрингам в четвъртък, съобщиха от Бъкингамския дворец. Джипъ ...
    18.01.2019
    3 565
    36
Новини по държави: