Отидете към основна версия

20 674 26

Скандал в САЩ! Полицай наредил убийството на 50 Cent

  • 50 cent-
  • убийство-
  • рапър-
  • сащ-
  • полицай-
  • скандал-
  • къртис джаксън

Полицията в Ню Йорк води разследване

Снимка: БГНЕС/ EPA

Скандална заповед на полицейски началник разклати за пореден път Съединените американски щати, където през последните години имаше редица убийства на тъмнокожи. Този път в епицентъра на събитията е прочутият рапър Къртис Джаксън, известен като 50 Cent.

Полицията в Ню Йорк води разследване, след като се появи информация, че полицейският началник Емануел Гонзалес е наредил на подчинените си „да застрелят“ 50 Cent, ако го видят и се появи добра възможност за това. Началникът е дал заповед за предстоящ боксов мач през юни миналата година, на който е трябвало да присъства и рап изпълнителят.

От Полицейското управление на Ню Йорк посочиха, че водят вътрешно разследване по случая. „Ню Йорк дейли нюз“ написа, че Емануел Гонзалес е казал на подчинените си да застрелят 50 Cent. По-късно се оправдал, че всичко е било „на шега“. Не с усмивка обаче рапърът прие тази информация. Той написа в социалните мрежи, че вече гледа по съвсем различен начин на полицаите.

„Тъжното е случая е, че този човек все още има значка и пистолет. Приемам тази заплаха много сериозно и се консултирам със своите адвокати какви стъпки да предприемем“, заяви рапърът, носител на редица награди. Според американските медии заповедта на Гонзалес не е била документирана и той се оправдава, че се е шегувал. 50 Cent заяви, че въпросният полицай от Бруклин е „гангстер с полицейска значка“. 50 Cent и Гонзалес имат и предишни пререкания. Месец преди въпросната заповед полицейският шеф се оплакал, че е бил заплашван от рапъра в социалните мрежи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Още едно признание за 50 Cent (ВИДЕО)

    Известният американски рапър Фифти сент получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд, съобщи Франс прес. Музикантът благодари на присъстващите ...
    01.02.2020
    4 950
    13