Отидете към основна версия

13 608 8

Шок: канибали в Бразилия

  • бразилия-
  • ритуални убийства-
  • канибали

Шокиращо разследване за канибализъм върви в Бразилия. Трима души са обвинени в убийство на две жени и в изяждане на части от телата им, съобщи „Скай нюз”. Полицията е арестувала мъж и двете жени, като един от тях е признал за отвратителните престъпления.

До канибалите униформените стигнали, след като открили човешки останки закопани в двора на къщата на един от групата.

Човекоядците заявили, че „чуват гласове”, които ги подтиквали към жестокостите. Жертви, считани за олицетворение на злото, трябвало да взимат три пъти в годината. Така канибалите вярвали, че пречистват себе си.

Органите на реда не изключват да има още жертви на групата, действала в провинция Пернамбуко. Злодеите са разследвани за изчезването на още 6 души в региона, който се намира в североизточната част на страната.

Оказало се, че през 2009 година 51-годишен мъж пише памфлет за варварската секта, която проповядва човекоядството. Той е арестуван заедно с жена си и млада 25-годишна жена, която живеела в къщата им. Там е намерено и 5-годишно дете, чиято майка е убита през 2008 година.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Сатанинска секта убива в Мексико

    Ритуални убийства на две момчета и жена разтърсиха Мексико. Властите в северната част на страната арестуваха осем души, заподозрени в извършване на ...
    31.03.2012
    2 265
    0