Last news in Fakti

31 Март, 2012 12:33 2 264 0

Сатанинска секта убива в Мексико

  • мексико-
  • ритуални убийства-
  • жертвоприношение-
  • санта муерте

Ритуални убийства на две момчета и жена разтърсиха Мексико. Властите в северната част на страната арестуваха осем души, заподозрени в извършване на чудовищните човешки жертвоприношения в името на Санта Муерте – Бога на смъртта, предаде Си Ен Ен.

Жертвите, две 10-годишни момчета и възрастна жена, са убити, като кръвта им е принесена на олтара на светеца, твърди местната прокуратура. Те са загинали, за да бъде омилостивен Санта Муерте и да се осигури неговата защита.

Божеството на смъртта се изобразява като скелет, облечен в черна роба и носещ коса. Особено почитано е от престъпници и трафиканти на дрога, каквито има много в Мексико, въпреки че Католическата църква не го е признала официално. Властите твърдят, че неговите последователи са част от сатанинска секта.

Първото ритуално убийство станало през 2009 година, а последното – този месец. Трите тела са открили в малко миньорски селце на около 250 километра от град Ермосильо, столицата на северозападния щат Сонора в Мексико.

Повечето от арестуваните са от една и съща фамилия. Единият от тях е 15-годишен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА