Отидете към основна версия

5 915 20

Кралицата дава срок за сделка с принц Хари

  • кралица елизабет-
  • принц хари-
  • великобритания

Никой в монархията не е знаел за неговото решение

Снимка: БГНЕС/EPA

В официален документ, разпространен от Бъкингамския дворец пише, че монархията разбира желанието на Меган и Хари да поемат по нов път, но това е сложен и деликатен казус, който изисква много време, за да бъде разрешен. Според кралските хроникьори кралицата е дълбоко разочарована, а бурята тепърва предстои, съобщи NOVA ТВ.

Меган и Хари твърдят, че са взели решението след дълги месеци на размисли и допълват, че дори да се оттеглят от кралските си функции, ще продължат да изпълняват задълженията си към кралицата и общността. Според Би Би Си никой от кралското семейство не е подозирал за решението. Потвърждава го и кралският коментатор.

„Изявлението им създаде впечатление, че стъпката вече е съгласувана с другите членове на семейството, а е по-възможно това въобще да не е така. Това прави поведението на херцозите двулично и безотговорно”, посочи Ричард Фицуилямс.

По последни информации кралицата е дала 72 часа за сделка с двамата. След това Хари ще може да напусне Великобритания, без да казва кога ще се върне, след като Меган вече се завърна в Канада.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: