Last news in Fakti

11 Януари, 2020 14:24 14 347 11

Ето какво накара Хари да избяга далеч от двореца (СНИМКИ)

  • кралско семейство-
  • кралица-
  • кралица елизабет втора-
  • принц хари и меган маркъл-
  • принц хари-
  • меган маркъл

Снимки на кралското семейство показаха нагледно, че Хари и Меган вече не са част от него

Ето какво накара Хари да избяга далеч от двореца (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Портрет на "минимизирана" версия на британското кралско семейство, който бе сякаш разпространен, за да отбележи началото на новата ера във фамилията, сякаш бе последната капка в чашата на търпението на принц Хари и Меган, довела до решението им да се откажат от титлите си.

Снимката на кралицата, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и шестгодишния принц Джордж е направена в тронната зала на Бъкингамския дворец на 18 декември, докато херцогът и херцогинята на Съсекс бяха на почивка в Канада. Кралският кореспондент на ITV Крис Шип описа как портретът може да е бил приет с негативни чувства от младото семейство. Това идва в особено тежка година, през която някога неразделните братя постепенно се отдалечаваха един от друг, а Меган призна, че ѝ е трудно да води кралски живот.

"Снимката, която разпространи Бъкингамският дворец, бе по случай началото на новото десетилетие. На нея са кралицата и тримата бъдещи крале - имаше и малко тяхно видео с Коледния пудинг. Не казвам, че те отцепват Хари и Меган, защото болезнената истина е, че Хари никога не е бил част от тази линия на наследство на трона, а че по-скоро това е старт на ново десетилетие, в което кралското семейство ще се фокусира предимно върху бъдещето - кралицата и тримата ѝ наследници".

Ето какво накара Хари да избяга далеч от двореца (СНИМКИ)

Ето какво накара Хари да избяга далеч от двореца (СНИМКИ)

На снимката кралицата стои най-отпред в бяла рокля със синя брошка, държейки в ръце любимата си дамска чанта; Джордж е в дълги панталони и бяла риза; Чарлз е в костюм на ресни в морско синьо, а Уилям стои до баща си, сина си и баба си, усмихвайки се в тъмен костюм и синя вратовръзка. Малко след това Кралицата се появи на снимка в офиса си, на която бяха наредени семейни фотографии, на които присъстваха всички останали членове на кралската фамилия, но не и Хари, Меган и малкия Арчи.

Ето какво накара Хари да избяга далеч от двореца (СНИМКИ)

Това е едва втората снимка, разпространена от кралския двор, на която Нейно Величество и тримата ѝ синове позират заедно. Първата бе разпространена през април 2016 година по случай 90-ия рожден ден на кралицата. Тя бе принтирана на паметни марки. Подобна "минимизирана" снимка на кралското семейство бе представена по време на коледната реч на кралицата миналата година на фона на слухове, че Чарлз е искал да намали броя на "работещите членове на кралското семейство". Миналата година херцогът на Йорк се отказа от публичния живот след катастрофалното си интервю пред BBC, в което се опита да обясни връзките си със скандалния педофил Джефри Ъпстейн.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 horh

    32 0 Отговор
    Ейй,страшно бабе!Нали ще се интегрираме! Май , баба ти Елизабет не ще!
  • 2 Последния софиянец

    52 10 Отговор
    От краварка, принцеса не става. Само на филм.
  • 3 Отмъщението

    29 2 Отговор
    Това си е негово право а кралицата ненапразно толкова години е била височайша...!
  • 4 русев

    37 8 Отговор
    Баба му видя сметката на майка му! Горкото сираче!
  • 5 Алфа Вълкът

    38 9 Отговор
    Първо Харито не е на Чарлз, второ е женен за негърка. Все едно тия внучета дошли от Танзания и ще оставят кралско потомство.
  • 6 Румен

    22 5 Отговор
    Правилно постъпват хората. Какви царе, крале на днешно време.Канатците плащат много пари за едно кралско сране.Да са живи и здрави ,и да поемат своя път кат истински обикновен хора. На добър час семейство.Диана ви закриля
  • 7 гозт

    25 2 Отговор
    To Хари-то очевидно не е от тоз баща.
  • 8 калинка

    20 1 Отговор
    Понеже четох такава статия още преди 2 дни, сега единственото, което ме впечатли, е "Чарлз в костюм на ресни". Жалко, бил е в раиран костюм, но с ресни щеше да е сладък!
  • 9 Диамантената ръка

    16 4 Отговор
    Хари не е син на Чарлз...
  • 10 Аз пък

    7 2 Отговор
    И кой го интересува това....? Плешиви рептили!!!
  • 11 шашавел

    1 2 Отговор
    Хари не е син на Чарлз... И КАКВО ОТ ТОВА? ГОЛЯМ ПРАЗ!