Отидете към основна версия

5 797 35

Снимка на ръката на Байдън изплаши американците

  • сащ-
  • джо байдън-
  • флорида

Читателите на The Hill бяха уплашени от снимка на ръката на американския президент Байдън

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Читателите на The Hill бяха уплашени от снимка на президента на САЩ Джо Байдън, направена на 1 ноември по време на речта му във Флорида. Ръката на американския лидер е видимо третирана от лекарска намеса. На гърба на ръката му ясно се вижда малка рана, наподобяваща следа от болнична система. Американците се разтревожиха от този кадър и масово споделиха опасенията си в Twitter и другите социални мрежи.

Ето и някои от коментарите по този повод:

Former Warlock Guardian е убеден, че президентът на Съединените щати е бил подложен на лечение. „Брат, погледни ръката му. Този пич явно е бил на система”, написа той.

От своя страна Scott Remembers отреагира: „Хммм, какво е това нещо в ръката му? И изглежда като инфекция ... "

"Какво е това на ръката му за Бога?" — емоционално реагира на снимката THONKful Honkitude. — Хм, какво е това в ръката му? — попита също KK Berd .

В същото време Time Traveler попита: „На какво лечение се подлага Байдън, което изисква от него да бъде на интравенозно? За какво говоря ли? Погледнете снимката, очевидно е. Какви са тези белезите по ръката му? Защо медиите никога не задават очевидните въпроси?

По-рано президентът на Съединените щати призна правото на обществото да бъде загрижено за здравето му. Той отбеляза, че такова безпокойство е характерно за хора на неговата възрастова категория. Байдън също така посъветва аудиторията да наблюдава поведението му и въз основа на това да се правят крайните изводи.

Източник: ФАКТИ

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 22 гласа.

Свързани новини