Отидете към основна версия

4 808 20

Тийнейджърка уби баща си – заля го с почистващ препарат, докато спи

  • убийство-
  • тийнейджърка-
  • баща-
  • сащ-
  • затвор-
  • препарат

Тя може да бъде осъдена на доживотен затвор

Снимка: Shutterstock

Съдебни заседатели осъдиха вчера тийнейджърка от американския щат Мичиган за убийството на баща ѝ, когото тя заляла с почистващ препарат и предизвикала изгаряния по цялото му тяло, докато спи, предаде Асошиейтед прес, съобщи БТА.

19-годишната Меган Имирович от Гроувланд тауншип в окръг Оукланд беше призната за виновна за незаконно притежание или използване на вредни препарати, причиняващи смърт, и за домашно насилие след продължил четири дни процес. Тя може да бъде осъдена на доживотен затвор. Присъдата ще бъде обявена на 25 юли.

„Това е трагичен случай. Подсъдимата е дала израз на гнева си и това довежда до убийството на баща й“, каза прокурорът на окръг Оукланд Карън Макдоналд. Имирович беше арестувана през октомври 2021 г., след като изля химически препарат за почистване на канали върху 64-годишния Конрад Имирович докато спял. Той получава химически изгаряния по цялото тяло, но оцелява пет месеца, преди да умре през март 2022 г., когато животоподдържащият го апарат е изключен.

Заместник-прокурорът Джейсън Десантис каза, че Меган Имирович била ядосана на баща си, защото бил пиян и не могъл да я закара до фризьорски салон преди планираното парти за 18-ия ѝ рожден ден. По време на хоспитализацията се налага и двата крака на Конрад Имирович да бъдат ампутирани, той претърпява няколко инфекции, трахеотомия, присаждане на кожа и хемодиализа.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 16 гласа.

Свързани новини