Отидете към основна версия

5 744 98

Таен план за мир в Украйна! Джо Байдън и Олаф Шолц натискат Зеленски да преговаря с Москва

  • украйна-
  • русия-
  • володимир зеленски-
  • джо байдън-
  • олаф шолц

Володимир Зеленски трябва да бъде принуден по много специфичен начин да преговаря с руския президент Владимир Путин и да приеме големи компромиси

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Канцлерът на Германия Олаф Шолц и президентът на САЩ Джо Байдън искат скоро да сложат край на руско-украинската война и са подготвили нов таен план, пише Bild.

Президентът на Украйна Зеленски трябва да бъде принуден по много специфичен начин да преговаря с руския президент Владимир Путин и да приеме големи компромиси.

"Германско-американският план е да доставят на Киев точно онова оръжие и точно в такива количества, които биха позволили на украинската армия да удържи настоящия фронт, но няма да може да си върне завоюваните територии", допълват от ТАСС . Източник на Bild е издал, че "самият Зеленски трябва да разбере, че това не може да продължава така". "Без искания отвън. Той трябва по собствена воля да се обърне към нацията и да обясни, че трябва да се проведат преговори", според неназованият източник.

Bild съобщи още, че Вашингтон и Берлин също имат план Б: Това, което Берлин и Вашингтон искат като алтернатива на преговорите, е замразен конфликт без споразумение между страните“, е допълнил източникът им от германските правителствени кръгове.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 40 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: