Отидете към основна версия

5 138 73

Мултимилионер служи в украинската армия (ВИДЕО)

  • украйна-
  • руслан колишенко-
  • русия-
  • война-
  • милионер-
  • мултимилионер-
  • войник

Историята на един богат бизнесмен, който мечтае за победа над руската окупационна армия

Снимка: Facebook.com/ruslan.kolishenko

Руслан Колишенко е милионер, който помага на цивилното население в населените места на фронтовата линия на Донецка област, а също така осигурява необходимото за своите братя по оръжие на фронта. Телевизия FREEДОМ разказва неговата история.

Отначало Колишенко служи по договор, след приключването му се занимава с бизнес, а след пълномащабното нахлуване в Русия отново отива на служба - за мобилизация. Мъжът притежава мрежа от бръснарници, кафенета и детски развлекателни центрове. Той е официално обявен за мултимилионер по местната валута.

Колишенко успява да съвмести цивилния и военния си живот. "Всъщност войната също не беше част от моите планове, но направих корекции в плана си за живот, разбрах, че на този етап от живота е необходимо да бъда във въоръжените сили на Украйна", споделя богаташът. От фронта той делегира задачи на своите подчинени и бизнесът му продължава да се развива. Всяка седмица Руслан провежда онлайн срещи с мениджъри, получава отчети и коригира дейността на служителите си от разстояние.

Братята му по оръжие ценят високо Руслан за неговите лидерски качества и способността винаги да контролира всичко: „Той държи всичко под контрол. Това е просто невероятно. С такъв манталитет вижда всичко, паметта му е феноменална. Помни всичко и няма ситуация, от която да не може да излезе". Най-голямата мечта на Руслан Колишенко е победата на Украйна над руския агресор. Мъжът е убеден, че страната има голямо бъдеще.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 57 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: