Отидете към основна версия

17 121 87

Адв. Николай Хаджигенов: Десета година поред ни управляват корумпирани кретени

  • адв. николай хаджигенов-
  • извънредно положение-
  • българия-
  • коронавирус-
  • управляващи

''Бойко е пътник, но не в смисъла на това да си отиде при гаджето в Барселона, пътник е при бай Ставри. Няма да завърши добре'', заяви адв. Хаджигенов

Снимка: БГНЕС

''Десeта година поред ни управляват корумпирани кретени. Какво очаквахме от тях? Те знаят само насила. Нито едно няма срещу вируса. Това, което правят, е срещу гражданите, срещу нас. Това се нарича законна диктатура. От тия маски и престилки няма как да се открадне, очевидно, след като участва целият Европейски съюз. Затова казвам, че са кретени, защото са! Това заяви адв. Николай Хаджигенов в предаването ''ЕвроДикоФ'' по повод въведеното извънредно положение в страната заради коронавирусната инфекция.

''Какво прави ареста в Лазар Карадалиев, като делото е от 2014 година? Ясно е, не е правосъдие, а инквиция. Споразуменията на Гешев са постигнати по този начин - тормоз и натиск. Познавам Лазар Карадалиев, с него няма да успеят'', коментира адв. Хаджигенов задържането на адв. Лазар Карадалиев, който е един от адвокатите на Цветан Василев. Той е задържан и обвинен в ръководене на организирана престъпна група, която е имала за цел да пере пари.

''Бойко е пътник, но не в смисъла на това да си отиде при гаджето в Барселона, пътник е при бай Ставри. Няма да завърши добре'', заяви още адв. Николай Хаджигенов.

''Възрастните хора са възрастни, не са малоумни'', отбеляза той по повод специалните мерки, които се предвиждат за възрастните хора в тази ситуация на извънредно положение.

''Д-р Мутафчийски, доколкото прочетох е великолепен специалист в областта си, но той е хирург. Там трябва да има вирусолог. Защо е избран Мутафчийски ли? Защото е генерал'', добави още адв. Николай Хаджигенов.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 94 гласа.

Свързани новини