Отидете към основна версия

5 571 21

Основните грешки на жените при избора на сутиен

  • сутиен-
  • пазаруване-
  • съвети

"Правилният сутиен трябва да бъде удобен," твърди модният експерт Паула

Снимка: Shutterstock

Няма жена, която поне веднъж в живота си да не си е купувала супер неправилен размер сутиен. Пазаруването на този тип бельо често е подценявано, а според модния експерт Паула често жените допускат една огромна грешка, пише jenata.blitz.bg.

Според Паула най-важното нещо, което ние жените като клиенти трябва да знаят преди да си купят сутиен е, че това не е нещо, на което може да отделят няколко минути.

„Трябва да отделите необходимото време, а не да го правите за 20 минути по време на обедната си почивка. Ако го направите, то със сигурност ще останете разочаровани“, категорична е тя.

Паула обясни също така, че ако сутиенът, който носите в момента ви е неудобен или презрамките му се впиват във вас, то определено носите грешния размер.

„Правилният сутиен трябва да бъде удобен. Това не са инструменти за мъчение, които да търпим върху себе си през целия ден. Страшното идва от това, че може да получите куп болежки“, предупреждава тя.

По думите ѝ грешният сутиен може да доведе да болки в гърба, раменете, гърдите и шията.

И така, какво трябва да направите?

Първо и преди всичко, трябва да се консултирате с професионалист, колкото и неудобен да мислите, че може да бъде този момент.

А какво да НЕ правите?

Не си купувайте сутиен по навик – това е най-голямата грешка, която жените правят. Тоест да взимате един и същ номер и да не го пробвате дори. Различните марки имат различни категоризации за номерацията.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.

Свързани новини