Отидете към основна версия

46 361 135

Чергата на Банкя analytics се подпали и от двата края

  • миролюба бенатова-
  • венцислав мутафчийски-
  • коронавирус

Тъжното е, че имахме нужда от този леко митичен образ на професионалиста с хладен ум, овладян и уверен

Снимка: БГНЕС

Коментар на блогъра и ютюбъра Ирина Асиова-Диамант в блога Irina Diamant

Чергата на Банкя analytics пак се подпали и от двата края. От единия пуши от СМС-и с Vladi Goranov от другия страшният жокер, готвен за следващия президент на републиката, се разпука ЯКО в истеричен припадък. Жалка гледка, от която разбрахме, че не от всеки генерал става президент.

Тъжното е, че имахме нужда от този леко митичен образ на професионалиста с хладен ум, овладян и уверен. Защото кресльовци си имаме бол, КОЙ да ни навиква и да ни нарича тулупи си имаме отдавна, имаме и такива дето се врътват и мятат микрофона.

Но ние искахме Ледения генерал, който ще ни преведе през огън и вирус с познания и бистър ум. Е, разтопи се тоя образ и отдолу се показа нервозен гном с гигантско его, поредният безпогрешен, дето се вградил в полза роду, а ние неблагодарниците му губим времето с нахални въпроси.

Така е, когато премиерът нарича журналистите мисирки, народът си лош матриал, кряска ни в национален ефир и от него да мине ни строи магистрали...
Тая па примадона във военна униформа била спасила живота на възрастните в старческите домове. Бе, ти, акъл имаш ли?! Ти, на това живот ли му викаш?!

Тия старци, които измират в мизерия и от нечувана жестокост, си ги бил спасил. Опс, минах на “ти”. Ама така става, като се изнервя. Аз ти казах... приключихме... с твоята политическа кариера още преди да е почнала.

Остава въпросът... кога и у нас ще се появи онази обществена фигура, която ще разбере, че той е служител, а ние не сме му длъжни! А, сетих се... като се появи общество!
P. S.
Винаги съм знаела, че Бенатова ще отвърне на удара!

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 355 гласа.

Свързани новини