Отидете към основна версия

11 629 57

Проф. Чакъров: Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът

  • проф. иван чакъров-
  • коронавирус-
  • covid-19

''Трябва ли да приемем, че добрите и злите гении на този процес са 10 души, а милионите са идиотите, които реагираха правилно?'', запита той

Проф. Иван Чакъров, кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината. Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът. Следете офертите за термометри и маски. Купуват се маски за 3 млн. , които струват 3 стотинки, продават се в левове''.Това заяви проф. д-р Иван Чалъков от клиниката по УНГ в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ”. Той бе гост в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', което се излъчва по ТВ Евроком.

"Хората по цял свят масово излизат на улицата. Трябва ли да приемем, че добрите и злите гении на този процес са 10 души, а милионите са идиотите, които реагираха правилно?'', запита той.

''Математически не е правилно. Току що ми се обади доктор от Русе - днес е заведено дело заради маските, които трябва да носят малките деца", обясни проф. Чалъков.

''Доц. Ангел Кунчев си позволи в прав текст да обиди доц. Мангъров, питайки го: "Ти виждал ли си отделение за COVID-19''? Прозвуча ми като в българския сериал "Под прикритие", в което главният актьор Захари Бахаров пита: "Ти качвал ли си се на Q7, бе?". Не е възможно един национален инфектант да си позволи такъв тон. Медицината е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. Има написани правила. Не е възможно един консултант по инфекциозни болести да си позволи такъв тон'', заяви медикът.

''Преди два месеца си беше позволил да казва, че лекарите нямат хигиена и е решил да ни дисциплинира. Аз му писах, че при нас не са навици, а рефлекси'', продължи той с критиката си към доц. Кунчев.

''Ако починалият лекар в Гоце Делчев беше тук, щеше да каже много по-страшни неща'', смята проф. Чалъков.

''Оздравява този, който е бил болен. Другите са заразени и незаразени. Тази грешка е умишлена. За да се оправдаят разходи и пари. Уплашиха се и лекарите'', заяви още проф. Иван Чалъков.

Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 55 гласа.

Свързани новини