Отидете към основна версия

111 872 527

Борисов гневен: Как не ви е срам, бе!? Ще изправя ей така държавата, силен съм (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • заразени-
  • противоепидемични мерки

Няма да бъде затваряна страната, няма да спира, твърди премиерът

Министър-председателят Бойко Борисов се разгневи на медийните твърдения, че държавата ще бъде затворена заради коронавирусната пандемия. Той заяви, че в началото властта е "затворила" България", защото не е знаела "к'во е" e COVID-19. Борисов обеща, че ще "изправи държавата" ей така, изправяйки ръката си във въздуха.

"Фалшиви сайтове, с вуду магии и измишльотини. Как не ви е срам, бе!? Как не ви е срам? Как не ви е срам? Няма да бъде затваряна държавата. Сега, като ръководител, се чувствам най-сигурен. Знам какво е първата седмица, втората, кога е тежко. Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, а болните да се лекуват. Затова осигурихме и болници, и полицаи, и огнеборци – всичко", горд е със свършеното от правителството той.

"В началото затваряхме държавата, защото не знаехме к'во е. Да, даде ефект. Сега знаем к'во е. Само грижата за другия човек и дисциплината ни спасява. По 500 оздравяват, те трябва да работят. Държавата няма да спира. Психиката на хората трябва да е стабилна. Страшно и гадно е – спор няма, но е преодолимо. Заедно можем, имаме всичко осигурено, гладен няма да остава никой. Ваксините започват да излизат – февруари, март, април, ще изправя държавата, ей така", развихри се словесно Борисов.

"Не се подвеждайте по лъжците. Те това целяха – пуч. Да няма парламент, да не могат да се вземат решения, държавата да се срути и да кажат "за това е виновен Бойко и ще правим президентска република". Няма да стане. Надявам се скоро да съм сред вас. Силен съм. Разчитам на моите юнаци – докторите, сестрите, водещите ни лекари, сменяйте протоколите. Едните антибиотици не дават резултат, другите дават, въртете ги повече. Не вярвайте на смрадливите, пазете се, хватката е да се пазим", призова премиерът.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 402 гласа.

Свързани новини