Отидете към основна версия

6 661 95

Д-р Илиев: Консултирайте се с адвокат, ако починалият ви близък е бил посъветван от лекар да не се ваксинира

  • д-р аспарух илиев-
  • ваксиниране-
  • починали-
  • коронавирус-
  • смърт-
  • адвокати

"Научна публикация" не са клипове в Ютюб, списание Здраве или глупостите на маса, заяви ръководителят на лаборатория към университета в Берн

Снимка: БГНЕС

"Съветвам всеки роднина на пациент, починал от COVID, който е бил посъветван от лекар да не се ваксинира поради противопоказания, различни от тежко активно заболяване (с температура или сериозно увредено общо състояние) в момента, алергия към компонент на ваксината или тежка реакция към ваксината, да се консултира с адвокат".

Това заяви д-р Аспарух Илиев, ръководител на лаборатория към университета в Берн, в профила си във Фейсбук.

"Няма противопоказания като "несигурни последици", рак, високо кръвно, автоимунни заболявания, диабет, сърдечно-съдови болести, астма, алергии, ХОББ, бременност, подагра и пр. Има изключително редки противопоказания за ваксиниране. 60 000 души в повече починаха (това е надвишената смъртност спрямо предишните години, официално 30 000 от Ковид, останалите вероятно Ковид или други заболявания при претоварени болници), като голяма част от неваксинираните са били посъветвани от лекар да не се ваксинират. Това безотговорно произволно интерпретиране на медицината трябва да спре. Колеги, не си измисляйте, ако не знаете езици, помолете някой да Ви преведе или ползвайте софтуеър за превод на научните публикации. Купете си нови модерни учебници и четете. "Научна публикация" не са клипове в Ютюб, списание Здраве или глупостите на маса", допълва Илиев.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 66 гласа.

Свързани новини