Last news in Fakti

30 Септември, 2022 20:11 3 380 113

Христо Иванов: Днес видяхме как един диктатор си взе от съседна страна територия с размерите на България

  • христо иванов-
  • диктатор-
  • територия-
  • съседна страна-
  • българия

Когато започне да се налага правото на силния, законът на джунглата - снишаването, подличкият неутралитет няма да помогне. Ще чуете искания за мир - привиден мир  няма да помогне на България, коментира съпредседателят на „Демократична България“

Христо Иванов: Днес видяхме как един диктатор си взе от съседна страна територия с размерите на България - 1
Снимка: ДБ

„Това, което стана днес е най-важният въпрос, по който да се произнесете в неделя. И в светлината му да вземете решение как да гласувате. Днес видяхме как един диктатор си взе от съседна страна територия с размерите на България. Ако Путин го направи безнаказано, всеки ще може да направи същото“, заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в онлайн обръщение в последния ден от предизборната кампания. То е направено малко, след като Путин анексира територии от Украйна.
Ето и целият текст на изявлението му:
„Видяхме как Путин пространно обясни, че войната не е между него и Украйна, а срещу международния ред и Запада. Войната е цивилизационен сблъсък по избор на Путин срещу тази цивилизация - нашата, на България и нашия начин на живот.
Днес видяхме как Путин завоалирано отново размаха заплахата за употреба на ядрено оръжие. Той каза, че бомбардировките в Хирошима и Нагасаки са прецедент, очевидно намеквайки за възможна употреба на тактическо ядрено оръжие в нашия регион.
Тази заплаха, тази нова реалност, в която се намираме, е основният въпрос, по който ще трябва да се произнесете в неделя. Призовавам да излезете и да се произнесете.
Ще ви кажат, да не говорим за геополитика. Да пребиваваме в изтласкване на тази реалност, да не мислим за нея, да забравим за нея. Това няма да помогне.
Ще ни кажат да се снишаваме, да бъдем във фактически неутралитет спрямо Русия, да се предадем предварително. Това също няма да помогне.
Когато започне да се налага правото на силния, законът на джунглата - снишаването, подличкият неутралитет няма да помогне. Ще чуете искания за мир - привиден мир няма да помогне на България.
Въпросът е как да защитим България, как да защитим нашата стабилност, нашия начин на живот и нашата икономика.
Ще ви кажат да се страхувате, но страхът е много лош съветник. Да, ще бъде трудно, тази война няма да свърши скоро и тя може да ескалира. Да, тя ще продължава да предизвиква всякакви ефекти върху нашия живот, икономика и енергетика.
Няма нужда да се страхуваме, да се снишаваме, да се правим, че не забелязваме, не трябва да да капитулираме предварително. Има нужда са стегнем, да си стегнем държавата, да си стегнем институциите, службите за сигурност, отбраната и икономиката. И така ще се справим и ще излезем по-силни от всичко това."


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глигито

    181 26 Отговор
    Това беше правилно решение на Путин! А виж с дипломация, какво стана в Македония!
  • 2 Анти-маймуна

    154 15 Отговор
    Този безспирен медиен вой на маймуните на еврейския режим на запад и постоянното противопоставяне на иначе изключително дебилните народи един на друг, всяването на омраза, която никога не би съществувала между народите на запада и Русия и промиването на мозъците на изключително простите маси, ще остане в историята като пагубен период в световната история. Наследство от покъртително простите ни предшественици, които с простотията си са позволили дейността по емитиране на пари да бъде иззета от еврейски банкери-частници.
  • 3 Ако тея долни фашаги

    157 17 Отговор
    влязат пак в парламента значи българетата си заслужанат съдбата.
  • 4 Директно:

    181 17 Отговор
    Мръсен негодник, платена подлога! Няма да влезнеш повече никога в парламента!
  • 5 Пич е Ицето

    133 8 Отговор
    Излезе от нафталина, изяде 2шамара на Росенец и стана фирма! Влезе в парламента и се осигури достойна пенсия на старини! А аз търся рибар да ме закара на Доган бряг да изям 2 шута и да си оправя живота! Вчера откраднах българското знаме от кметството! Сега търся колче да го нанижа и на брега да го забия! Дано да дойдат от НСО да ме наритат, намерил съм и фотограф да дърпа лентата!
  • 6 Зевзека

    146 10 Отговор
    Майко мила, добре че не си бил в управлението ни по времето на съединението, че какви ли щеше да ги плещиш!!! Ицак, хората си се прибраха у дома. Точно както някога Източна Румелия си е отишла у дома в България!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пере го съчмата

    125 8 Отговор
    Все едно из македонско българите да гласуват на референдум за връщането си в България и да ни обявят за диктотори
  • 9 Ала Бала

    125 4 Отговор
    Ице, батко, ти га ша спреш да ближеш портала на ул. Козяк, евентуално да разбереш, че корените ни не са там. Ма то който си е продал душата морал няма, туй че айде бегай у лево и чезни.
  • 10 Бесен - _Язовец

    125 5 Отговор
    Този се изхранва с пари от Разтворено общество и Амери4ка за България петоколонник колабороционист.
  • 11 Да попитам

    98 6 Отговор
    Вярно ли на този му казвали Христо Шмекера?
  • 12 Мимч

    70 3 Отговор
    Абе ,къде се слагаш и ти.трябвало да се стегнем и ше уплашим гаргите.Нуе от това стягане вече няма дупки на колана.Стягай се ти и не се неси подлагай дто,там дето нетрябва..
  • 13 Гяуров

    42 5 Отговор
    Самото ми име говори много

    Коментиран от #15

  • 14 Ало

    59 2 Отговор
    Хр. Иванов има право да изказва и защитава само собственото си мнение, Другите хора също имат право да преценяват.За да се стигне до тук, коя е причината?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Взеха си тази територия защото

    78 6 Отговор
    Бившия управител на въпросната територия е същото продажно мекотело като въпросния Иванов който с глупостта и идиотизми си може да донесе същите бели каквито зеленския докара на Украйна
  • 17 Рускините го измислиха!

    20 12 Отговор
    Рускините бягат от Латвия, Литва и Естония и идват в България като граждани на ЕС!
  • 18 те/тях Емилия

    5 57 Отговор
    Да, и Киро Посредника е виновен, защото го беше страх да изпрати Ц-300 + танкове. Украинският посланик го потвърди.

    Коментиран от #89

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ХУ@ло

    51 4 Отговор
    Ристююю ,, неграмотна т@па геИберска к@ва.. забравих и грозна
  • 21 Морски

    61 5 Отговор
    Иванов ти работиш срещу интересите на България и българския народ!Вън си от парламента,ти и жалката ти продажна партиика!
  • 22 Деций

    77 5 Отговор
    Ицко,моите уважения,но защо не кажеш нещо за Косово,или за Палестина,може би и за Малдвинските (фолклендски) острови,за Кипър нещо да си чувал?Знаеш ли къде е Англия и къде са тези острови,а за Франция и Нова Каледония да знаеш нещо?За земята на Индианците знаеш ли,най големия геноцид в човешката история,избити за само 150 милиона,останалите натикани в резервати.Западните ви ценности не струват и пукнат грош.Тези ли ще ни учат на Демокрация?,тези които в Конго са избили 10.3 милиона по времето на Леополд 2- ри Белгийски.Тези същите които разбиха Либия и Ирак,тези които са нападали Никарагуа 5 пъти,а за Гренада да си чувал случайно? Тези твои господари са бомбандирали мирно население в София,Враца,Русе,тези демократи които орязаха България само преди 100 г,тези същите които до1960 г не пускаха черните в автобусите.Тези които ни крадат златото,които са на шланг от Мариците повече от 20 г,на които поддържаме базите за да сме окупирани!Фалша и лицемерието са безгранични.Ако мислиш ,че тук живеят само неграмотни глупаци си се объркал!
  • 23 123456

    43 6 Отговор
    А 2014-та какво видяхте на "Алеята на ангелите" ? - или тогава сте били заети в Косово ...
  • 24 Беловеца

    42 3 Отговор
    Ицо ти защо не си за трюфели бе,а продължаваш да се занимаваш с политика.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 да но

    44 3 Отговор
    Путин го каза ясно, че Русия няма да приеме "ценностите" на запада да сменят мама и татко с родител 1, 2 или 3...
    и че Русите ще пазят славянските и християнските ценности !
  • 27 САТЪРА НА ХАНА

    33 5 Отговор
    МАДЖО - ШЕФА НА ПИНОКИО Е ИЗТРЪПНАЛ
    ЧЕ В ДОНБАС КОНФИСКУВАХА
    ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ НА ОЛИГАРСИТЕ ВЧЕРА
    - ПРЕДИ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО ИМ КЪМ РУСИЯ ДНЕС :))
  • 28 справедливост

    5 34 Отговор
    путин ще има участа на царската фамилия Романови,за да има реципрочност на несправедливата война,която болшевика започна в Украйна!
  • 29 фен на сидеров

    18 4 Отговор
    могат - вземат ! и ще го възстановят и направят под конец - градина ! ние не можем, пък не ни и трябва ! а сме взели нещо, а сме го окъкъли.
  • 30 кривоносия

    29 4 Отговор
    няма да видиш парламент вече.
  • 31 обърках се

    29 3 Отговор
    то значи на този принцип не е трябвало да се присъединява източна Румелия към България ли??? Ами Ицко дай да върнем Южна България на Турция, а щот сме големи либерааасти????
  • 32 12340

    5 2 Отговор
    глупости.
  • 33 зелен шаман

    17 2 Отговор
    ако северните макета решат да направят референдум и поискат да се присъединят към България, кво праим... приемаме ли ги или не???

    Коментиран от #36

  • 34 Иван

    3 19 Отговор
    Ще поживеем и ще видим. Той и Хитлер анексира Австрия, имаше сходни изказвания, патос, заплахи и декларации, но правдата възтържествува . Ненаказано зло спрямо човечеството няма. Интересното предстои.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Да, видяхме

    35 6 Отговор
    Видяхме как едно население след като е бомбандирано, тероризирано, тормозено и убивано цели 8 години, днес твърдо реши, че иска да се присъедини към Руската федерация.
    А този агресор, който ти Иванов мразиш, защото от "Да България" ти плащат да мразиш и насаждаш тая омраза, направи референдум - допитане до народа къде иска да живее.
    Айде скрий се и ти, българомразецо, че ставаш нагъл и досаден. Грабвай пушката и ходи се бий за любимия ти зелен наркоман, също пионка на твоите началници. Или се гръмни и не досаждай повече на народа.
    Че и срам нямаш бе, продажник такъв. Никаква власт повече за теб и ДБ.

    Коментиран от #42

  • 38 Мда

    7 29 Отговор
    Успех Ице! Да затворим устите на продажниците,свикнали да се навеждат пред Русия!
  • 39 Змей БГ

    14 1 Отговор
    Бой Кико, що се правиш на улав, бегай да се друскаш на боковия като министърче
  • 40 Перо

    18 1 Отговор
    Ционизмът манипулативно,задкулисно употреби Украйна,чрез набързо пресъздадените измислени националисти за военен преврат,геноцид над руско говорящото население и анти руски действия от 30 г. Тези действия принудиха Русия да прави газопроводи по дъното на моретата и да спира изградени сухоземни газопроводи на Украинска територия! Логичен завършек на провокациите и уйдурмата!
  • 41 бегай от тука

    27 3 Отговор

    До коментар #36 от "Ти бил ли си някога в":

    а ти бил ли си в Западна Русия (бивша Източна Украйна) Мислиш ли че 10млн. население там могат под дулата на автоматите за 3 дни да приемат че са руснаци??? Хората там са руснаци и винаги са били такива

    Коментиран от #47, #79

  • 42 Сигурен съм,

    2 16 Отговор

    До коментар #37 от "Да, видяхме":

    че когато Зеленски освободи територията си, ще направи референдум 🤣
    Референдуми под дулото на оръжие не значат нищо. И ти ще гласуваш за ДА България, ако ти запра автомат на главата или ще станеш жертва на войната.
    Стига руска пропаганда
  • 43 Читател

    2 6 Отговор
    Да, съгласен съм с господина, покрива това, което чух от руската конференция.
  • 44 Те и едни други диктатори

    10 1 Отговор
    Си взеха територии… северна добруджа, егейска тракия, западни покрайнини, македония

    Коментиран от #52

  • 45 Уве Зелер

    12 2 Отговор
    Този палячо отново се изказва неподготвен 😂
  • 46 Дядо Боби

    14 2 Отговор
    Украйна е руска територия!!!!!
  • 47 Границите са отворени

    2 10 Отговор

    До коментар #41 от "бегай от тука":

    могат да се завърнат в родината си, тогава. ОЩЕ НЕ Е КЪСНО.
    А що се отнася до референдуми под дулото на автомат - целия свят се произнесе по този въпрос.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 дедо

    11 2 Отговор
    тоя е много тъп и па нема да влезе
  • 50 А ти ице

    11 1 Отговор
    го гледаш заедно с европа и съединените щати и нищо не можете да направите. Даже си ставате смешни в собствените си очи......нали.

    Коментиран от #54

  • 51 Пипо

    15 4 Отговор
    Да живее Русия...

    Коментиран от #53

  • 52 Читател

    0 3 Отговор

    До коментар #44 от "Те и едни други диктатори":

    И едното и другото ни касае. Но анексирането от рф се случи днес
  • 53 Границите са отворени

    4 5 Отговор

    До коментар #51 от "Пипо":

    Поне за сега. Завърнете се в родината си.
    Тук е страната на свободата. Тиранията на Цар-плъх няма място тук.

    Коментиран от #60

  • 54 Свободна Европа

    2 13 Отговор

    До коментар #50 от "А ти ице":

    вече прави много - подпомагаме свободна Украйна, слагаме ембарго на тирана Путлер.
    С Русия е свършено. Зимата идва за цар-плъх.
  • 55 Няма такава държава

    10 3 Отговор
    И аз съм против разцепване на Украйна но да не забравяме Косово там какво стана ... Истината е че всички са лицемери

    Коментиран от #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 НАТО се

    4 14 Отговор

    До коментар #55 от "Няма такава държава":

    намеси в косово след като Сърбите извършиха геноцида в Сребреница. Това беше единствения начин да се спасят хората от сръбските тирани.
    Никой не е забравил Косово и срама на сърбия. Точно ,както на русия.
    Стига с тия руски опорки

    Коментиран от #64, #92

  • 58 Хихихи

    5 2 Отговор
    Ристю га ша са кандидатира пак срещу шиши а а ?
  • 59 ха ха

    7 1 Отговор
    а малките диктаторчета какво правите ? присвоявате без да плащате , раздавате си бонуси от награбеното , и закон не ви лови , а кажи бре христо , какво да ви правим ?
  • 60 въпросче

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Границите са отворени":

    значи ли това сев. македонците да емигрират от техните родни места, защото са тормозени от просръбските властници там?

    Коментиран от #63

  • 61 Караманска

    7 2 Отговор
    Твърди този, че Путин бил диктатор. Какво да кажа тогава за Зеленски, президент държавен служител в САЩ с хонорар 100 милиона долара за 2020 ? Тоя трябва предател да го нарека.
  • 62 Хохохо

    1 2 Отговор
    Ристю роден в масква що не се кандидатира срещу диктатора, ма той срещу шиши не го бива даже хохохо
  • 63 Миналата година бях

    1 4 Отговор

    До коментар #60 от "въпросче":

    няколко пъти в РСМ. Те не се чувстват българи. Не само това но ни имат нас за македонци.
    Едва ли ще емигрират някъде. Това си е друг наро с друга държава. Всичко друго е пропаганда и лесни паспорти за ЕС
  • 64 позеленял

    8 2 Отговор

    До коментар #57 от "НАТО се":

    геноцида , видя ли го , или чу за него ? от новини или от холивуд

    Коментиран от #68

  • 65 Змей БГ

    7 1 Отговор
    Да, да България, ама не!

    Продавам гумена лодка като нова е, ползвана е един път, или заменям за депутатско място.
    Бой Кико.
  • 66 Тъпан

    14 2 Отговор
    В неделя ти предателю Ицко ще вземеш от трите най дългия.

    Коментиран от #69

  • 67 Гади ми се от този!

    15 3 Отговор
    Объркал си се подлого американска.Не си е взел, а си върна руска територия,и не колкото Блгария а колкото Полша.Да им честитим на руснаците връщането на част от руските територии,и да чакаме скоро да присъединят цяла Украйна а фашагите да ги заличат на НУЛА.
  • 68 Караманска

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "позеленял":

    Там е имало и миротворци?! Бошнака Генерал Младич го отнесе. Съмнявам се, че са сърбите точно заради присъствието на чуждите войници.
  • 69 В неделя

    4 4 Отговор

    До коментар #66 от "Тъпан":

    цялата нация ще вземем нах-дългия.
    Имаме агент на ДС Меди Доганов - участвал ввъв подготовката на възродителния процес, сега защитник на правата на малцинствата;
    Боко Тиквата - служител на ДС, участник в безброй престъпления и корупционни схеми;
    Копейкин - Проект на чужди вражески служди, работещ срещу сигурността на РБ,
    БСП/ БКП - за тях коментара е излишен.
    По-зле е и от Африканска държава.
    Който и да спечели - ние губим .

    Коментиран от #77

  • 70 Бойко Борисов

    9 2 Отговор
    Ице как ще ми викаш след 2ри октомври ако влезете въобще в парламента, а сетих се ДА ШЕФЕ а след като Путин ти е враг а ти защитаваш наркомана Зеления взимаш пушката и на четвърти пътуваш с ген. мАлък нАСКо за Украйна да се биеш а и да не забравиш памперси достатъчно да вземеш
  • 71 Анализатор

    2 11 Отговор
    Путин и четири марионетки подписаха договори за уголемяване на Русия
  • 72 ДъйБъх

    11 2 Отговор
    Този прилича на невчесана маймуна със запек!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Гай Турий

    8 1 Отговор
    Предател, ти и такива от твоята СДСарска боя, гробари и Пионерски Пътници подарихте България без 5 стотинки печалба на файкинистан!!! Ти ли ще коментираш това събитие, нищожество!!? Вас на бунището!
  • 75 да си кажем правичката

    9 0 Отговор
    Право куме, та в очи - Ристю, Антоанетка, Иво и присъдружтите им годзили са малки, незначителни и нищожни пионки в голяма геостратегическа картинка. Те са добре нахранени, отблъскващо изглеждащи, но верни на платеца на грантове. Те не се интересуват нито от българския народ /те не се считат за част от тези нещастници/, нито от някакви смехотворни /според тях/ национални интереси. Целият им интерес е насочен единствено към постъпленията в банковите им сметки - били те и офшорни такива. На Ицо и присъдружните му изобщо не им пука какви сметки за ток, парно и топла вода ще плащаме, важното е те да имат солидни постъпления по банковите си сметки. А на мен много, много, ама много ми пука дали тази зима ще мога да си платя сметките за ток, парно, топла и студена вода. Ама толкова много ми пука, че съм готов да прегрида адамовата ябълка на Ицето и подобните му, ако ме разбирате правилно.

    Коментиран от #82

  • 76 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    10 3 Отговор
    На втори октомври ние в чужбина над 350 000 ще гласуваме за ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ИЦО ПРОКОПИ БОБОКОВ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ дори няма да влезе в парламента . ВЪЗРАЖДАНЕ ПЪРВА СИЛА няма тикви няма Пепета само ВЪЗРАЖДАНЕ

    Коментиран от #80, #86

  • 77 Караманска

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "В неделя":

    Има решение (изключвам терминал 1 и 2 от него), но тук не бих го написала.

    Коментиран от #100

  • 78 Биби бимбашиата

    1 2 Отговор
    Обикновено не е така но сеги че ви кажеме една истина! Ицко е семейно одаден на съвецката идеа и душевно подкрепа вастановението на Росийската империа. Не е слочайно каде има нос ка контрабаз, това е шо много лъже деа!
  • 79 А бе

    2 8 Отговор

    До коментар #41 от "бегай от тука":

    Що не се сетиха, че са руснаци още като се появи Украйна. ами чак след 20 години!

    Коментиран от #85

  • 80 скептик

    3 3 Отговор

    До коментар #76 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    Тали не изключваш реалната възможност да си подведен от Възраждане, така, както Атака подведе избирателите си и се гушна с големия си уж враг ГЕРБ, че даже и сватба празнуваха? Само питам, за приземяване, не за друго.

    Коментиран от #83, #84

  • 81 пье шу

    4 0 Отговор
    "днес видяхме..."
    бая още има да гледате. и да видите. това ви остава.
  • 82 Змей БГ

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "да си кажем правичката":

    Най-малкият в ДъБъ е микрогенерала Хаяско
  • 83 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    4 4 Отговор

    До коментар #80 от "скептик":

    Костадин знае че прегърне ли се с Питека приключва с политиката мислиш ли че ще го аз не направи а да го сравняваш с наркомана и алкохолика Сидеров е смешно.
  • 84 Караманска

    2 1 Отговор

    До коментар #80 от "скептик":

    Ооу не ми припомнай, че ме хваща яд. Подписах за създаването на Атака (единствената партия за която подписах) и повече глас не видяха от мен след тая комбинация. Виж ги къде са и там ще си стоят.
  • 85 сигурно защото

    9 0 Отговор

    До коментар #79 от "А бе":

    никой досега не ги е питал дали като са се оказали в територия на Украйна се чувстват украинци или руснаци. Сега ги попитаха и те си казаха, на теб какъв ти е приблемът, че не разбрах?

    Коментиран от #88

  • 86 ХА ХА

    4 1 Отговор

    До коментар #76 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    Не вярвам всички в чужбина да са толкова пости!

    Коментиран от #104

  • 87 Асеновград

    6 0 Отговор
    Имаш поздрави от Таки, от Таки......
  • 88 А бе

    4 2 Отговор

    До коментар #85 от "сигурно защото":

    Доста елементарно и глуповато обяснение, по-добре да не се беше обаждал!

    Коментиран от #90

  • 89 Справедлив

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "те/тях Емилия":

    Укринския посланик не е фактор да ни дава наклон на оная работа и смятам че трябва да го знае!
  • 90 Караманска

    2 0 Отговор

    До коментар #88 от "А бе":

    Трябват силни Балкани. Абсолютно никой от 1989 не работи по този най-важен въпрос за България, на Балканите се намираме нали ?
  • 91 Ице, слушай сега,

    12 2 Отговор
    омо много внимателно слушай! Цяла Европа се е вдигнала срещу вашия неолиберален модел. Наистина цяла, без България. Тук малко късно реагираме, но започнем ли с реакцията нищо добро не чака изпълнителите на чужди поръчки. Ице, българите гладуват, скоро ще почнат и да студуват и да умират. Наясно ли си какво значи това за изчезваща нация като нашата. Ти от коя нация си, Ице? От американската, от британската? От коя? Наясно ли си с чувствата, страховете и мъката на БЪЛГАРИТЕ? Ако си, защо върниш против тях?Ако не си - какво правиш в политиката, нещастнико? Чакаш да те тричаме ли? Ако е така, и това ще дочакаш, предателю. Поживей само още малко и всичките ти мечти ще станат реалност.
  • 92 Няма такава държава

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "НАТО се":

    Да прав си но Косово е област . Те е направиха държава... Стига сме гледали повърхностно нещата .. за какво не беше преиседенят към Албания ? Или другия вариант да има войски на НАТО и съглеждачи на ООН в района ... НАТО направо си направиха колония ... С потъпкването на всички правила за отцепване на територията дори нямаше референдум.. единствения правилен изход и то законен беше референдум и Косово да се отиде пределите на Албания.. другото е ала бала

    Коментиран от #93

  • 93 Караманска

    4 1 Отговор

    До коментар #92 от "Няма такава държава":

    Не НАТО, още по-лошо. Косово се ръководи директно от ООН. Вучич е абсолютно прав да не я признава, както и другите сръбски президенти преди него.
  • 94 Ха ха

    4 3 Отговор
    Христо Носо се изсикна .Чиба бе
  • 95 СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

    4 1 Отговор
    Не се разединявайте Българи ,заедно сме по силни плодете се ,учете се,

    Коментиран от #98

  • 96 Змей БГ

    6 2 Отговор
    Давам нос под наем, огромен е, като мезонет!
    Г@за вече съм го дал!
    Ицо Б. Кико
  • 97 Многополюсен свят

    5 1 Отговор
    Повторената сто пъти лъжа не става истина!

    Такива купени за жълти стотинки от Козяк васали нямат място в българската политика. Наглата им лъжа е тяхното нормално говорене. Жалки същества!
  • 98 така е

    7 0 Отговор

    До коментар #95 от "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА":

    Има едно правило - заедно стоим, разединени падаме. Да видим дали солови играчи, каквито са българите, ще намерят сили, решителност и дързост да се обединят около една цел - опазване на България и българите.
  • 99 Ххи

    2 1 Отговор
    Ако не се събудим запада и нас ще събуди и ще ни лапнат за закуска само че ще ни лапне Европа дето хората и са винаги на улицата в стачки за тва в стачки за онова така живее ли се
  • 100 Тези решения

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "Караманска":

    много българи ги избраха.
    Заради това сме най-бързо изчезващата нация на света.
    А от ирония няма и смисъл, то по-голяма ирония от нашата "демокрация" няма.

    Коментиран от #101

  • 101 Караманска

    4 0 Отговор

    До коментар #100 от "Тези решения":

    Бягството е най-лош пример и в никой случай не е решение, а само временно положение. Човек не може да избяга от произхода си, нали така ? Силата е в битката, която е израз на волята. Разликата между мен и децата му от брак е, че аз съм родена на п-в Крим на руска територия, а те тук. Дадох дума, че няма да напусна България, в която израснах като българска гражданка с други имена естествено. Имаме най-красивата територия и най-зле управлявана държава на Балканите. Това трябва да спре!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 А бее

    5 1 Отговор
    Голям нос, не е голям онуйй
  • 106 Пурко

    6 1 Отговор
    Плужек на подаяния от чужди посолства
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 тйхт

    2 8 Отговор
    Браво, Христо!! Натискайте подлогите. Успех на изборите.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Бойкикиев

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "Трак":

    Ми в такъв случай смърт за самия него. По-гнусна комунистическа сган от него и безродниците около него трудно се намира.
  • 111 Петър

    3 0 Отговор
    ДБ както винаги ползват чуждите новини, тъй като не могат да създадат собствени!
  • 112 Г-н Иванов,

    2 0 Отговор
    По въпросът за съседните територии прочетете историята. Не одобрявам никакви военни действия, но дали е възможен друг подход зависи от всички световни политици, Когато всеки търси само своята печалба и интереси Русия едва ли има друг полезен ход!
  • 113 не можеш ни излъга

    0 0 Отговор
    А защо забрави да постави въпроса за МОЧА и другите грозни идоли на руската окупация? Така и така освен да раздавате парите на данъкоплатците и да откажете оръжия за братския украински народ не направихте нищо. Само изпълвахте интервютата със злобаен черен ПР на България. Оправдавате беззаконията си като повтаряте мантрата за Главния Прокурор. Не проверихте фалшивата диплома на Кирил Петков и много други знайни и незнайни престъпления.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол