Last news in Fakti
14 Август, 2019 8824

В безопасност ли е Архангелск?


  • Доналд Тръмп президент на САЩ Пoлучихме мнoгo цeннa инфoрмaция oт eкcплoзиятa нa рaкeтeн двигaтeл в Руcия. Рaзпoлaгaме c пoдoбни рaкeти, мaкaр и пo-нaпрeднaли тeхнoлoгичнo. Eкcплoзиятa нa руcкaтa рaкeтa "Бурeвecтник" нaкaрa хoрaтa дa ce трeвoжaт зa кaчecтвoтo нa въздухa в рaйoнa нa oбeктa и дaлeч oтвъд прeдeлитe му. Лошо!
  • Дмитрий Песков говорител на Кремъл Позовавайте се на съобщенията на руските компетентни органи, а не на президента на САЩ Доналд Тръмп. Бeзoпacнocттa нa житeлитe нa Aрхaнгeлcкaтa oблacт e гaрaнтирaнa изцялo. Увeрeни сме в уникaлнocттa и прeвъзхoдcтвoтo нa руcкитe рaкeтни cиcтeми нaд чуждecтрaннитe, въпрeки чe в CAЩ рaзрaбoтвaт пoдoбнo oръжиe.

    160 гласа
    23%
    77%
    515 гласа

Коментари

  • 1 Borislav Popov

    89 91 Отговор
    След Чернобил и Курск, никой не вярва на рушките орки.

    Коментиран от #5, #7, #10, #12

  • 2 Хрониките на Евразия

    71 77 Отговор
    Само оръжия са им в пияните глави.Технологично са изостанали с години.От началото на годината колко аварии с ядрени реактори на подводници, на кораби и сега това изтровиха бая народ.Жалкари и все още има чугунени тикви русопоклонници да им се кланят безрезервно.

    Коментиран от #14

  • 3 EL chochone

    26 82 Отговор
    СЛАВА НА САЩ
  • 4 НА МУРЗИЛКИТЕ

    45 57 Отговор
    НЕ ИМ ТРЯБВА ДА ВОЮВАТ С НЯКОЙ,ТЕ САМИ СЕ ИЗТРЕБВАТ.!
  • 5 Пацо Гацов

    39 18 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    До Борката Попов и другите трима краварски ибрици творили под него - ДГД говеждия без презерватив
  • 6 Знаещ

    26 43 Отговор
    На кого му пука за Архангелск?Това е една от най-големите помиини ями в света.Тотална мизерия!

    Коментиран от #15


  • 7 Джангър Джендем Джендъров

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Явно 66% от тези, гласували по-горе им вярват.

    Коментиран от #8, #22

  • 8 Гад

    13 14 Отговор

    До коментар #7 от "Джангър Джендем Джендъров":

    Щом им вярват на тези патологични лъжци, значи и гласуващите за тях са патологичен случай!
  • 9 Фактолог

    40 12 Отговор
    А знае ли някой, колко американци изгинаха от началото на годината от каубойска стрелба? ... Пувличните данни ги умножете по 6-7 и ще разберете, колко остава на Америка! ... На тея не им трябва масово оръжие, само пушки и пистолета, и сами ще се изтрепят. ... Защото умове тук болни, водката не е зло, тя е лек за душата руска. За разлика от химията амфетаминна, която гълтат в америка за повече илюзия, че живеят... Така, че говедарските мисли тук, да не обсъждат руснаците – те си живеят в безкрайна страна и също тъй им е и на душата – леко и волно. ... И на тези който не зная "Болгар' произлиза - от болшой город (народ) – и така ни тачат и до днес!!! ... Колкото за Доналд, ами той скоро се изказа за европейците, че били остатък, негоден за америка, но че ще им продава "добро" американско говеждо – тоест поставя знак за равенство. ... Да ви е сладко, скоро!!!

    Коментиран от #13, #25

  • 10 кура ми янко

    17 8 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    бъди сигурен че никой не вярва и на теб
  • 11 ИВАН

    25 14 Отговор
    Слава на славния руски-славянски народ - ние българите винаги ще го обичаме !!! .... ами отвсякъде са заобиколени от зли сили, няма как руснаците да не се въоръжават
  • 12 Читател

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Чичо Борко ти трол ли си ?
  • 13 гост

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "Фактолог":

    "Докъде се докараха: В САЩ започнаха да пият белина, защото..." (Прочети повече в Blitz.bg) ... Руснаците пият водка, американците – белина! А аз се чудех, защо се мислят за изключителни? А то защото ядат вар! Е, сега на тези либералки наведени дето драскат тук, стана ли им ясно какви ценности ги чакат – вар, само вар и цялата вар!
  • 14 Гост

    10 6 Отговор

    До коментар #2 от "Хрониките на Евразия":

    Те ако бяха толкова изостанали, американците да са им скочили отдавна, като на Хюсеин, примерно. Ама ти си се утешавай.
  • 15 Гост

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "Знаещ":

    На Тръмп му пука, явно. А ти си бил там, предполагам. Ами не дращи глупости тогава.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 КУРнинов

    14 10 Отговор
    Чичо Тръмпи е много прав ! Много са напред и много Рашки ушанки ще умрат в стремежа си да ги стигнат ама не забравяйте че и АМЕРИКА върви напред А края на ДЖУДЖЕТО Е БЛИЗО и падне ли след него ще остане една разорена страна със изнесени зад граница богатства и глад и мизерия !
  • 18 Курчатов

    9 4 Отговор
    В Русия човешкия живот е нищо за диктаторите.
    Същото като в Чернобил.

  • 19 Miro M

    5 6 Отговор
    Нещастната американска върхушка е ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО НА ПЛАНЕТАТА, но въпреки това е обречена!
  • 20 Спиро

    2 3 Отговор
    Руските апаратчици лъжата и дезинформацията я възприемат за национален спорт. За какво доверие говори тоя Песков, като историята знае хиляди примери за лъжи от тяхна страна. Това им е на руснаците психологията. Знам че не е хич за хвалене като си се о..срал но пак на тяхната глава се пише. Компетентните им органи вече направиха част от територията на Украйна и Беларус необитаема и аха аха... да скрият оаканото. Пак ще се разбере какво е станало
  • 21 мухаха

    6 1 Отговор
    НИКОЙ НЕ Е ИЗБИЛ ПОВЕЧЕ РУСНАЦИ ОТ САМИТЕ РУСНАЦИ-МИЛИОНИ ЖЕРТВИ ОТ ИДВАНЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ ГЛУПАЦИ НА ВЛАСТ!
  • 22 ГОСТ

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Джангър Джендем Джендъров":

    Гласуването в Факти е измама. Винаги намесена ли е Русия при едно кликане за тях се появяват два гласа моментално. Факти, руснаците ги спонсорират!
  • 23 Българин

    4 2 Отговор
    Да бяха сътворили един телефон или хладилник!
  • 24 Ваня Морозов

    4 1 Отговор
    Товарищ Песков , защо вашата щерка е в Европа , а не в Комсомолск на Амуре да промотира превъзходните ви ракетни системи. Всяка година хиляди руснаци въодушевени от руското превъзходство напускат Матушката и се заселват в останалия свят , да не би да сте ги пратили в командировка. Даже "Бедната" България им се вижда като Рая . Ой.ой ой Чебурашка , куда пошел.
  • 25 Петя Йончева

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Фактолог":

    Тези умножения на публичните данни са приоритет на лъжливите комуняги и русороби. Днес всички разбраха от данните ,че в НРБ е имало повече убийства и престъпления отколкото в Днешна България . Жертвите на пътя са били 50% повече отколкото сега и то при 3 пъти по-малко автомобили и 10 пъти по-малко човекокилометри. Питали радио Ереван: Каква е разликата между бесепар-русороб и Дърт Циганин . Радиото отговорило; Няма разлика ,само ,че Дъртия циганин лъже по-малко.
  • 26 Професор Пантев

    1 1 Отговор
    Иване не разбрали ,че тия бушмени не са славяни , а смесица от варяги с татарско-печенегската орда .Даже църквите им са с лукови кубета под въздействието на исляма

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта