22 Август, 2019 7315

Зове ли някой Москва да излиза?


  • Хайко Маас външен министър на Германия Напълно нереалистично е да се смята, че Германия или някои германски медии искат и могат да окажат влияние върху вътрешното развитие на Русия.
  • Мария Захарова говорителка на Кремъл Как могат да го отричат, като на сайта на Дойче Веле се появява съобщение "Москва, излизай!" Къде трябва да излиза Москва? От границите на Руската федерация ли?

    123 гласа
    15%
    85%
    680 гласа

Коментари

  • 1 Анти милиционер

    58 17 Отговор
    Синагога ИЗЛИЗАЙ!!!

    Ко р за евреина Хайко Маас.
  • 2 бай Станчо

    61 15 Отговор
    Дееба утрепания евреин, като проскубан петел се е снимал
  • 3 плевен

    45 10 Отговор
    На мен пък ми прилича на райхсминистърът на пропагандата.
  • 4 Фактолог

    48 10 Отговор
    "Което е позволено на Юпитер, не е разрешено на бика" ... Казано в актуалкен смисъл, Европа пордължава да се държи като крава и американеца се възползва да я оправ-ява! ... Истината е, че в Русия протестите са американски, а във Франция не са руски!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 12321

    19 37 Отговор
    добре бе, само на мен ли тази дама ми прилича на момче?

    Коментиран от #7


  • 7 соросоидни кърлежи

    27 8 Отговор

    До коментар #6 от "12321":

    За Хуйко ли говориш?
  • 8 Дамммммм

    33 8 Отговор
    Марчето тоя джендьр го закова....Но нали двуличието е превилегия на Запада-няма нищо нередно в приказките на швабата...
  • 9 Фактолог

    31 6 Отговор
    Колективния запад иска колективна собственост над света, но не и колелктивна собственост над благата! ... Ето го Тръмп – иска Гренландия, но няма да строи там небостъргачи, а заводи за говеда, които ще продава на Европа!! ... Меркел пък иска Москва да излезе от Русия и да стане квартал на Берлин!!! ... Макрон е най-либерален – иска Русия да раздели на 8, а на Путин ще даде да управлява остров в езеро Байкал и да си лови там на воля риба!!! ... Всичко това Запада го прави от любов към геометрията – както е озаглавил Макс Фриш есето за Дон Жуан и любовта му към чуждите неща... ... "Дигни си краката – казал Дон Жуан, – че да стъпваш в небесата" – няакак така обещават и аападни ценности на Русия...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Димитър Талев

    11 22 Отговор

    До коментар #10 от "русосифилистици":

    "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

    Коментиран от #16

  • 13 Стефан

    15 19 Отговор

    До коментар #10 от "русосифилистици":

    Абе точно го каза, на Р. Овч. щерката в Лондон, на Корнелия синчето в еврейската Голдман Сакс, а всички червени шамани учеха в Москва, но децата им не. Колкото до призива на Дойче веле, тъпите комунисти не могат да разберат че някоя медия може да има друго мнение различно от властта, никога няма да се оправят, тази страна е обречена - цар след цар ще идват и отиват, но там демокрация не вирее, на Петър първи му е трябвало 20 години само да им обръсне брадите, щото си триели мазните ръце в нея.

    Коментиран от #17, #18

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 НАСТРАДИН ХОДЖА

    22 3 Отговор
    ... май още един път ще трябва да им погостуват руснаците на немците, защото като че ли спомените им бягат нещо и скоро не са ритани от руски ботуш ...
  • 16 Фактолог

    16 2 Отговор

    До коментар #12 от "Димитър Талев":

    И да знаеш, Димитре, че не стана така. Даже сега има повече комунист. Вместо Централен комитет, направиха си Европейска комисия, мислят едно и също повече от комунист. Какъв юрод сме, Димитре, какъв юрод...
  • 17 Фактолог

    11 2 Отговор

    До коментар #13 от "Стефан":

    Не си разбрал точно, Стефане, Дойче веле пише гласът на властта – модерна публицистика! ... И, ако някой учи в Москва – зле; ако някой учи в Лондон – пак зле?! ... На Стефан не може да се угоди, май Стефан не е учил. ... Колкото до Петър, брадата се счтала за мъдрост – защото бог е изобразяван в мъдър старец с брада!!! ... Ето за това са протестирали – срещу отдалечаването от бога!!! .. Всеки човек има право на вяра, на собственост, на глава (мисли), на брада!!! ... А, на Стефан ако му обръснат – не брадата, защото не я заслужава – а косата, ще ореве света, защото "косата" е космическа връзка, а Стефан се крие под нея (на сянка)!!!

    Коментиран от #20

  • 18 Къде

    10 2 Отговор

    До коментар #13 от "Стефан":

    казваш са на Боко и Физкултурника децата?
  • 19 horh

    18 2 Отговор
    И да ги питаш швабите къде да излиза Москва?! Те на няколко пъти все ги принуждаваха да излизат извън Русия,че тясна им се видя Европата. Я, по добре без такива призиви.Щото на ли знаете другаря Бисмарк какво е казал."Знам 100 начина да изкарам мечката от бърлогата, но нито един как да я върна обратно". Така,че по-кротко и всеки да си гледа паницата.
  • 20 Стефан

    4 8 Отговор

    До коментар #17 от "Фактолог":

    Фактолог ли, филолософ ли си, но си дървен, на всяка манджа мерудия, затъпял си червено комунистче, толкова че не го рязбираш, трябва да поумнееш, но се съмнявам че можеш ПОНЕ ЕДИН път да погледнеш на нещата БЕЗПРИСТРАСТНО, както оня руснак дето отищъл в тогавашната ФРГ и се попитал КОЙ загуби войната , ние ли или Германия и ПРОГЛЕДНАЛ , иначе щеше още да слави червената идея и пролетариата, уви за теб няма време както се казваше при Петър Вучков.

    Коментиран от #21

  • 21 Фактолог

    9 4 Отговор

    До коментар #20 от "Стефан":

    Пак не си разбрал, Стефане. Този "руснак" бил пленен немец – раздавали ги на рускините като компенсация за изгубен във войната мъж. За един руснак по двама немци давали. А некадърното връщали обратно. Та и този твой немец се върнал в немското, но... както във вица на Слави - за ловеца, дето се заканил на мечока, влязъл пещерата и излязал... с пушка надяната отзад! Та и този твой немец се върнал въоръжен отзад, не било това проглеждане, Стефане, а очила от зор отзад!! ... Та и ти така – смел, смел, ама назад, имаш време за това, вижда се от написаното смело!!!

  • 22 Слави Славов

    9 2 Отговор
    Те германците че искат-искат,ама няма да ги огрее!Тоя път може още по-лошо да им се случи!Да не забравят урока от 1945 година!
  • 23 antimediator

    8 12 Отговор
    Тук само руски подлоги и буклуци ли се опитват да ни пробутват лафове?!
  • 24 ело

    7 1 Отговор
    Ако Германия остана и същетвува като държва то благодарение на Сталин Американите преди да свърши ВСВ имаха два плана; 1) Земите на Германия ще бъдат предадени на съседните страни граничещи с Германия .2) Ще остане като аграрна страна която никога няма да има промишленост.Въпроса е трябваше ли Германия да бъде запазена като държава ?
  • 25 Москвич

    3 8 Отговор
    Я из Москвы. Моите родители са български комунисти. Пратиха ме да уча тук. Вече работя като партиен секретар. Пращам по 1000 рубли в България. Карам лада. Часовникът ми е Ракета. Компютъра ми е Мир с памет Восток. Хладилникът Зил. Телефонът ми е Дружба с памет Тайга. Дънките ми са Колхоз. Очилата - Радуга. Телевизорът - Темп. Климатикът - Сибир.

    Коментиран от #27

  • 26 Фактолог

    5 1 Отговор
    Ело, въпросът е 100 години напред. "План Маршал" за възстановяване на Германия е подписан при такива заробващи услович, че робовладелческия строй е бедна аналогия. Златния резерв, научния потенциал, произведения на изкуството, суверенитет и ЗЕМЯ (тук правилно знаеш), и какво ли още не е изнесено в САЩ, в залог до 100 години напред – според някои изтекли данни по време на посещение на Меркел при Обама, когато тя "му се опъна" за Сирия. Сега, видно, тя е целия немски елит е послушен. Съществува нотариален акт за закупуване на Германия, но това никой не може да подвърди , освен фактите – Германия е послушна!!!
  • 27 Фактолог

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Москвич":

    За теб съм чел в романа на Достоевски, въпреки че пропусна да кажеш "а обувките ми Идиотки" !!!
  • 28 Путин

    2 1 Отговор
    Русия трябва винаги да е единна и силна иначе света ще загине!
  • 29 Дядо Горио

    7 1 Отговор
    - Абе, Русия кея бъде и кат орлица ще бди над света..-баба Ванга.
    - Не забравяйте, че на света има страна, която може да ни унищожи три пъти- Роналд Рейгън.
    - Без суровините на Русия/петрол и газ/ Европа и в частност Германия, не могат да съществуват. Може да са бедни но неги оплаквайте защото имат най-много вода, гора и земя, така че винаги с Германия, никога против Русия-цар Борис..

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта