Last news in Fakti
24 Октомври, 2019 4497

Преекспонираха ли расисткия скандал?


  • Бойко Борисов премиер на България Няколко олигофрени действително имаше, но страшно преекспонираха нещата. Ние не коментираме изстъпленията на английските хулигани из София и не даваме оценка на Великобритания, че това е цветът на английската нация, така че да бъдат малко по смирени в изказванията си, когато става въпрос за България.
  • Борис Джонсън премиер на Великобритания Радвам се от факта, че президентът на Българския футболен съюз беше уволнен от поста си след расисткия скандал на мача с Англия. Със сигурност смятам, че расизмът във футбола е крайно отвратителен и трябва да бъде изкореняван при всяка възможност. Където и да се проявява и каквато ще форма да приема.

    519 гласа
    95%
    5%
    26 гласа

Коментари

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    47 2 Отговор
    Абе тя и прическата ти е отвратителна приятелю.
  • 2 Йосарян

    37 2 Отговор
    Нали са толерасти в Лондонистан, вече няма бели. За тва е брекзит. Ма е късно! И двамата са идиоти да се вържат на некви футболяги.
  • 3 Гост

    43 4 Отговор
    В расизма няма нищо лошо- това е естествена защитна реакция за всяко живо същество- да изпитва дискомофрт, недоверие и уплах от непознатото и чуждото. Изкуствено натрапваната дружба между расите е много по- голямо зло, защото както виждаме когато по изкуствен начин имплантират иностранци- авганистанци, негри и сие в нашето общество- то те търсят да го разрушат, а не облагородят, именно защото изпитва расизъм- но към белите. Пък гнусното английско лицемерие- ужким приамат негритеи сие сган след като години наред са ги изтребвали, колонизирали и след като са ограбили всичките ресури от ЧЕРНИЯ континент е тотална низост, гнусота и, морално падание.
  • 4 7567

    39 3 Отговор
    Държавата измислила расизма ни обвинява в расизъм. Само англетата могат да бъдат толкова лицемерни.
  • 5 а стига бе....

    16 3 Отговор
    Ега ти..за Тиквата гласувах тук--и той имал понякога адекватно мнение и топки...Ама сигурно защото дебилните англета си отиват от ЕС...
  • 6 123

    9 5 Отговор
    не ми пука за скандала аз не съм расист ама тия черниовци ми писна да ходат да си ядът бананите в африка :))

  • 7 Помнещ

    7 1 Отговор
    То и техния крал Едуард 8( и половината парламент, камарата на лордовете) бяха най - отявлените подържници на Хитлер!!! И какво от това?
  • 8 Джонсънчо

    6 3 Отговор
    Джонсънчо като не можа да си реши вътрешните проблеми с Брекзит, реши да се заяжда с България ... да лесно е на една "империя" да се заяжда с нашата държава, където мин. председател в послушник и да не му дърпат ушите .... а той ги канеше ли англичани, караше ли ги по границата, с хеликоптер ги разхождаше ... ето благодарност сега да знае. От англосаксонец благодарност никаква не получаваш.
  • 9 Азазел

    9 1 Отговор
    Ами така по спомен, но на въпросния мач в английската агитка май бяха само бели. Защо ли?
  • 10 rldk

    1 9 Отговор
    Расизмът си е в нас - на наши мачове се носят маймунски звуци безнаказано, а тези дни едно политическо недоразумение коментира цените на билетити за концлагер за евреите. После пак пишман нациналисти ще реват, че светът ни мрази неоснователно. Аз съм ходил в Аушвиц и ми се повдига от такива коментари.
  • 11 Натресоха ни го

    2 1 Отговор
    Расисткия скандал ни е подарък/без пари е/ от англичаните.
  • 12 Виктор

    5 1 Отговор
    АБе стига с този расизъм бе.Колко са расистите и това , че глрупа лумпени си изкарват простотията по стадионите , означава ли , че са расисти?Кое е по-обидно , да те напсуват на майка или на маймуна?Защо на едното не се обръща внимание , а другото се превръща в невероятен проблем.Аз съм сигурен , че 99.9% от хората съдят останалите по това , което са , а не по цвета на кожата им.Това че над 90% от цветнокожите са утайка си е техен личен проблем.
  • 13 факти

    3 1 Отговор
    дреме ми на на ? Британия ще стане британистан след 20 години всички са добре дошли на острова.България ще си е същата.Добре ,че сме ,,бедна'' страна и никой не иска да остане тук.
  • 14 No Exit from Brexit

    2 0 Отговор
    Цирка беше инсцениран - седмици преди мача се знаеше. Англичаните удрят подло и премерено, удрят където безгръбначни мекотели като българите начело с Тиквата / уеуе Баце шо стана̀ / им клякат с треперещи крака. Как никой не им ревна в рижите мутри че негрите са си техен проблем - на тях са им били роби, не на нас. Те да не серат техните го.на пред нашата врата! Но никой не им се изрепчи като мъж - Балъка не видял, Тиквата пак по телефона ще ми уволнява, гамѐните си тръгнаха от стадиона като некви овце. Хем ни биха, хем ни наебаха! Само в такива жалки страни им минават мръсните номера.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта