Last news in Fakti
12 Май, 2020 2957

Дерибейства ли министерството на културата?


  • Вежди Рашидов бивш министър на културата Сгреших и дължа извинение на премиера и обществото за избора, който му дадох. Трябва да има някаква хигиена. Дълбоко вярвах на хората, но нещата се разминават. Не разбирам за какво е това министерство. Седят едни хора и деребействат.
  • Боил Банов министър на културата Вежди Рашидов няма какво да го коментирам, нито съм му гледал интервюто по БНТ. Той е един изключителен художник и като всеки творец, който е и много талантлив, той е човек на крайностите. Така обича, така мрази... С него работя добре.

    231 гласа
    87%
    13%
    32 гласа

Коментари

  • 1 да бе

    23 4 Отговор
    културата, заедно с туризма, е най-засегнатия сектор, а министърът смята, че проблем няма

    Коментиран от #8, #11

  • 2 Консултант

    20 0 Отговор
    Той започна да дерибейства в цялата държава.Как иначе ще наречем 25-те милиона,които дава на културните чиновници без да полагат труд.Тези институции могат да се ползват от услугите на АЗ и да си получат 60%от сумата върху която се осигуряват.Не смятам,че някои трябва да внасят данъци за да може развихрили се чиновници,които даже наемите на апартаментите си не плащат да ги насочват където им дойде на ума.Прави са работодателите,че мярката 60/40 е фалшива.От нея са се възползвали най-вече счетоводни къщи,спортни клубове и фирми,които въобще не са засегнати.Информацията от НОИ за изплатените суми по-скоро трябва да е сигнал за НАП и ИАГИТ ,че там има двойна ведомост,тъй като заплатите са около или МРЗ.Много жалко,че това се случва.
  • 3 Русенец

    26 2 Отговор
    Бойко си избира кадрите така, че всеки следващ министър да е по-корумпиран, по-безкруполен и алчен от предшественика си ! Веждичката беше надминат по наглост от Банов ! Търси се следващия !

    Коментиран от #4

  • 4 Свидетел

    6 8 Отговор

    До коментар #3 от "Русенец":

    Така правят всички,виж и вашия червен кмет ,напълни общината с доказали се некомпетентни лапачи-цирка ще бъде голям!

    Коментиран от #6, #13

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 ФЕН

    16 0 Отговор
    от трън та на глог е казал народа....мекерета с мекерета хортува ...от едни "АРТИСТИ"-в кавички какво очаквате само хАлтура и мизерия ...всичко е далаверка и мушингия !!! Аман от сляп народ!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 dido

    11 4 Отговор
    Основният проблем между главният мултак и б.банов са многото пари .. Банов обра пешкира с Ларгото, което беше "ремонтирано" от мутрата-мултак .. а след това не му даде да припари до едни 500 хил лева за веницианското биенале ..Това е истината ! Всеки, който се занимава поне малко с култура е наясно, че все пак за предпочитане е Б.Банов - по много причини ... най-малкото заради просташкото поведение на мултака
  • 13 Русенец

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Свидетел":

    Проблема на Русе е, че Пенчо Милков не бутна никой от калинките на Стоилов, които са тотално некомпетентни даже след 8г. управление на ГЕРБ ! Ако Милков беше по-смел, трябваше отдавна да е махнал назначените от Нунев посредствени СЛУЧАЙНИЦИ, без знания и образование !
  • 14 Age

    9 0 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел.
  • 15 Людмил Тасков

    8 1 Отговор
    Знам, че Рашидов е скулптор, сигурно може и да рисува, но не знам известна негова картина, а чак "изключителен художник"...!!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 Тука е така

    1 0 Отговор
    Така и така не ви дреме за племето какво си мисли за вас, я идете и ударете по едно 12 годишно, чисто и малко шам-фастък и продължавайте да дерибействате и двамцата когат ви падне.
  • 18 Запознат

    5 0 Отговор
    Боил Банов наистина е пълен безхаберник, който няма и грам представа от култура извън театъра. В изобразителното изкуство се случват тотални погроми. Като се започне от скандалната "изложба" на Ода Жон с голямото плюскане в Националната галерия, премине се през публичната продажба на ментета на Владимир Димитров Майстора под носа на Банов от оторизирана от министерството му Аукционна къща и се стигне до скандалите с фалшивия портрет на Батенберг, Венецианското биенале и Червената къща. Апропо, къде потънаха милионите дарение за нови картини за НХГ от родолюбивата българка Маргарита Занев? Какво беше купено с тях?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Моника Радославова Иванова

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Моника Радославова Иванова":

    Защо не мога да си седна и да си работя спокойно? В последния месец, колкото пъти да излизах; само чувах че са ми спасили Косата от отрязване бръснене и други киселини. Отмъщение, защото ги изпортих. Взимали, крадяли, мамили, съсипвали живота на хората като обезобразяват външния им вид. Аз съм ги предизвиквала и съм се държала надменно. А да да гледали телевизия? Интервюта? Само знаят да звъннат. Защо? Като не могат да си напишат 3те имена, да си нахранят качествено. Да съобразяват! Как ще си позволяват, да ме пресрещат, да ме заплашват? Да им чувам машинките за подстригване. И да си правят перука от мен. Да треперя на последното излизане, че са дошли някаква, с любовника си! Който били най-странните. Аз съм я наранявала, в училище, когато дойде и резеше коса за удоволствие! Култура?
  • 21 Моника Радославова Иванова

    0 0 Отговор
    Културни, не трудоспособни, крадли.
    Като ги събереш на една спирка в София, изкарват пари, от рязане на коса - дошли замалко до магазина! Така ли? Ще ходя по интервюта и на работа, ще изкачат с машинки за подтригване. Няма да ги търпя. Едни и същи са още когато учих, в училището до 7 клас. Не било възможно да е тя, била си в болницата през това време! Така ли? Я внимавай! Много си позволяваш! Вчера пак я видях, с гаджето й. По още причакват с машинки, за подстригване на спирките, сред много хора! Все същите! Нетрудоспособни. Жената има белег точно от мен. Ще ме раздърпва на сред входа за лавката. Така ли? Губи си времето да режеш коса цял живот. Просто си го загуби! 15 години и пак правиш едно и също. 15 години. Когато бях в 7 клас посегна, с машинка за подстригване към клепачите ми. Да си я питате. Още ме помни. Щяла да ми надере очите! Тъй ли?? Ще ми се мъкне след мен и след 15 години! И с това си изкарва парите - от дълги коси! И чупеше ноктите на ученичките в 7 клас! Така ли? Знам, че четеш Фейсбука. Неграмотница. С ниско интелектуална! Нетрудоспособна!
    Дядо казваше:
    -Няма закони за тебе!
    Ти му казваше, че ще ме продадеш на жиганите!
    Така ли?
    Като не можа се върна директно с машинката за подстригване към очите!
    И Няма да види Свят Внучка ти!! НЯМА! Аз командвам!! Аз!! - и скърца със зъби!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта