Last news in Fakti
29 Юни, 2020 1156

В чекмеджетата ли ще отидат помощите?


  • Александър Иванов депутат от ГЕРБ 24 000 български фирми ще получат безвъзмездна помощ от 3 до 10 хиляди лева в следващите дни до края месеца. Изплащането ще става по ред на постъпване на документацията. Грантовете са за общо 173 милиона лева, отпуснати от българското правителство.
  • Румен Гечев депутат от "БСП за България" Подадени са 27 000 молби по действащи програми за борба с последиците с коронавируса. От тях са утвърдени 880 фирми от българското правителство. До момента обаче те не са получили нито един лев. Ще направим всичко възможно тези програми да не се озоват в чекмеджета на властта.

    17 гласа
    8%
    92%
    179 гласа

Коментари

  • 1 Бачо Киро

    25 1 Отговор
    Въобще няма конфликт, всички много добре знаем къде ще идат.
  • 2 Супер Марио

    16 1 Отговор
    От 3000-10 000 лв този се подиграва с бг работодателите! Само го вижте какво е ретро пионерче в речите си.
  • 3 Г-н Безлов

    8 0 Отговор
    Приемат ви хората за грамотен и незалитащ в крайности анализатор или какъвто сте! УМОЗАКЛЮЧЕНИЯТА ви за въпросната служба са много далече от реалността!!! Тази служба е била винаги ШАпката" на тези извън закона, примери много, излизат и бърже ги скриват, за" честа на ПАГОНА"НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, ПОКАЗНИ ТЕ АКЦИИ СА ЗА Пиар на този и онзи, Нови хора трябва, Лоши практики има, вече 30 години!
  • 4 ОПГ ГРОБ

    9 0 Отговор
    Къде, ще отидат €€€€ ? Шкафбанк !
  • 5 Edin

    9 0 Отговор
    ... отдавна са разпределени виртуално, сега тече реалното разпределение!
  • 6 1234567899

    4 9 Отговор
    РУМБА, ТИ ДЕТО ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА,ТИ ЛИ ДАВАШ АКЪЛ.....МАЙ ТРЕБЕ ДА СИ В ПАНДЕЛАТА....ДРУГАРЮ
  • 7 Излъган

    8 1 Отговор
    Малко разяснения за тези пари... Това са средстава по европейски програми, които са одобрени много преди случката с корона вируса. Те нямат нищо общо с безвъзмедните средства, които се дават на фирмите в други държави членки на ЕС. Не разбирам товага защо управляващите се напъват като гладен на сра...не да събират червени точки. Второ, тези програми се разпространяват апокрифно, между наши фирми. Освен това те са само за средни предприятия, т.е. такива с над 50 човека персонал. Затова Гечев е прав, че не са 24 000, а 880. Сега си задайте въпроса какво се случва с малките фирми, такива от семеен тип, които са няколко хиляди в България и ще разберете кой си прави PR на гърба на европейските програми, без да си е мръднал пръста. Щях да забравя... Г-н Борисов, къде отиде бюджетния излишък от 3,5 милиарда лева? Защо не го дадете на бизнеса? Ако го има...
  • 8 Джон Ленин

    4 4 Отговор
    ЯВНО ТЕЗИ 130 ГЛАСА ЗА НАЙ-БЕЗДАРНИЯТ МИНИСТЪР ДОВЕЛ БЪЛГАРИЯ ДО ДЪНОТО С 3 ДОЛАРА ПЕНСИЯ И 6 ДОЛАРА ЗАПЛАТА И ПРАЗНИ МАГАЗИНИ , ИСКАТ ДА СЕ ВЪРНЕ ТОВА ВРЕМЕ ... ТОЗИ ***** ГЕЧЕВ ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ , ДАВА АКЪЛ В ЕФИРА ...???
  • 9 Така мисля

    4 0 Отговор
    100 %;ги готвят за чекмеджета ! За това е и цирка с вируса !
  • 10 Да се знае

    4 0 Отговор
    ЧЕКМЕДЖЕТА и ПЛИКОВЕ с РУШВЕТИ !Това е българския политик !!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта