Last news in Fakti
08 Юли, 2020 3323

Ще убият ли природата промените в закона?


  • Тома Белев сдружение "Зелени закони" Приетите на първо четене промени в закона за биоразнообразието ще дадат възможност за по-лесно застрояване на Черноморието и планините ни, за по-лесно изсичане на горите ни, за по-лесно убийство на реките ни и за още множество случаи като тези в Алепу, Арапя, Дуранкулак и т.н.
  • Емил Димитров министър на околната среда и водите Съобразил съм се на 90% с исканията на зелените в Закона за биоразнообразието. Бях нападнат за това. Ако не беше променен законът, то България щеше да подлежи на санкции от ЕС. Внесъл съм текстовете в МС, след това какво е променяно - то това ще е в НС. Нямам отношение какъв ще е той, аз стоя до текстовете внесени в МС.

    303 гласа
    82%
    18%
    64 гласа

Коментари

  • 1 ФЕН

    28 4 Отговор
    И двамата са маскари!!! И се крият за фасадите си !! Белев дума не казва ,че в белите държави екологията е подчинена на хората и техния поминък . Язовиро че само за политиците може да строят в еко зони а другите кучета ги яли .И двямата са маскари и защитават чужди цели и мераци!!!!
  • 2 Нормален човек

    19 9 Отговор
    Този "еколог" е милионер, печелещ пари от нашата глупост. Чак не мога да разбера как има хора, които го подкрепят ....

    Коментиран от #11, #13

  • 3 наблюдател

    18 6 Отговор
    Белев , не е лошо да получаваш заплата от Швейцария , без да работиш , само да изкарваш лумпени на протести...
  • 4 ИВАН

    10 5 Отговор
    Тоя Реви-зоро е типичния от едновремешните чантаджии - и физиономийката му е вече такава, ама едно време чиновничетата се бореха единствено за заплтката, е и за някоя почерпка, а сега почерпките са в милиончета
  • 5 Георги

    9 6 Отговор
    Единият стана милионер от псевдо зелени проекти, а другия от това, че най-накрая се намърда във властта, след като им беше опозиция толкова години и ги плюеше.
  • 6 Зелени

    9 2 Отговор
    закони, зелени балкани, зелени еуглени и тем подобни. Държавата е тази която създава законите и съблюдава за тяхното изпълнение, а гражданите са обществото с което законодателят е длъжен да се съобрази. Всичко друго зелено е пазарлък.

  • 7 възпитаник

    9 0 Отговор
    тая коалиция е крадлива боко с парите на Божков,каракачанасъс задграничните паспорти и къщи за тъщи а валерката с кражбите от националените паркове пирин и странжа чрез КОЗИЯТ РОГ мафия
  • 8 wgw

    2 1 Отговор
    Дай за да няма санкции да се самоунищожим. Това е изключително тъп довод. Аз съм за тотална забрана за строителство в планините. Илипоне на юастите с надморска височина над 1200м или изклячително строго регулиране. И нмоги разстояние между сградите по черноморието.
  • 9 ТИРОЛ

    3 1 Отговор
    КОЙТО Е ХОДИЛ В ШВЕЙЦАРИЯ И АВСТРИЯ И ПО СВЕТОВНИТЕ КУРОРТИ ВИЖДА СТОТИЦИ ЛИФТОВЕ.АБЕ ШВЕЙЦАРЦИТЕ ДА НЕ СА ПО ПРОСТИ ОТ НАС ДА СИ ЗАСЕРАТ ПЛАНИНАТА.ТУКА ДЕМАГОГИЯТА И ПРОСТОТИЯТА НА СТОТИНА ПСИХОПАТА И НИНОРМАЛНИКА ДОВЕДЕ ДО ЛИПСА НА ВТОРИ ЛИФТ НА БАНСКО .КАКЪВ ТУРИЗЪМ ЧАКАТ НА БАНСКО И НАЙ МАЛОУМНИЯ ЩЕ ОТИДЕ В КИЦБЮЕЛ И
  • 10 дрт прч

    4 0 Отговор
    СЪБАРЯНЕ НА ХОТЕЛИТЕ И ПОСТРОЯВАНЕ НА СВИНАРНИЦИ И КРАВАРНИЦИ НА ТЯХНО МЯСТО
  • 11 Даниел

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Нормален човек":

    С шантажи и манипулации така става. Успява да използва онези думи, с които народа да си помисли колко "благоразумен" е Белев и за жалост хората му се връзват. Те така, паричките си ги натрупа в джоба и ние не правим нищо за да го спрем.
  • 12 Иван

    1 0 Отговор
    По-скоро новите промени в закона ще попречат на чужди организации като WWF на съпругата на Тома Белев да заработвят милиони, като пречат на развитието на българския туризъм!
  • 13 Явката

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Нормален човек":

    Кои са тези хора, които подкрепят Тома Белев? Според мен никой нормален не би го направил, само тези, на които си плаща.
  • 14 Митко

    1 0 Отговор
    Няма да я убият, ама Тома Белев винаги така ги изкарва нещата, щото иска да се прави на интересен. И все той е прав, а другите са криви. Класик.
  • 15 Асен

    0 0 Отговор
    Белев иска той да казва къде да се строи, ако може на територията на цялата държава най-добре и да получава комисиони!
  • 16 Живка

    0 0 Отговор
    Това са пълни глупости, че тези промени щели да убият природата. Ако има някой убиец тук, това са зелените, които постоянно се опитват да унищожат баланса. Гледат само как да изгонят хората от домовете им и да запечатат горите, за да могат да ги ползват само те и така да усвояват пари, за да ги стопанисват.
  • 17 Филип

    1 0 Отговор
    Ако питаш зелените, всеки един закон, който не са правили те ще убие всичко живо
  • 18 Траката

    1 2 Отговор
    Тома Белев и неговите псевдо еколози са по-вредни за природата в България, отколкото да й помагат. Те отдавна са се компрометирали, че се вълнуват повече от парите, а не от природата.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта