13 Юли, 2020 10968

Има ли мутри в прокуратурата?


  • Румен Радев президент От всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт. Да изхвърлим мафията от прокуратурата, която прокуратура мафията използва по най-безпардонен начин за свой щит и за политически репресии. Българската мафия е безцеремонна, защото много дълго я търпяхме, защото твърде дълго бяхме зрители на собствения си живот, защото твърде дълго търпяхме лъжите от екрана.
  • Асоциация на прокурорите в България доброволно неполитическо сдружение Прoкурoритe нe ca мутри! Прoкурoритe ca тeзи, кoитo зaeднo c ocтaнaлитe прaвooхрaнитeлни oргaни, cтoят нa пътя нa мaфиятa и мутритe и ce бoрят зa зaщитa прaвaтa и интeрecитe нa вcички бългaрcки грaждaни. Прoкурoритe ca прeди вcичкo хoрa, кoитo милeят зa нaшaтa рoдинa Бългaрия и пoлaгaт вceкиднeвни уcилия зa зaщитa нa зaкoннocттa и cпрaвeдливocттa. Ocъждaмe вcички oпити дa бъдe принизeн и oчeрнeн тeхния труд!

    1676 гласа
    86%
    14%
    256 гласа

Коментари

  • 1 Калоян

    194 31 Отговор
    Предимно малоумни мутри во главе с гешев. Нагли, безпардонни, безскруполни, бездушни и най-страшното ТЪПИ до щях да кажа мозъка на костите си, но ще се огранича с - до костите си.
  • 2 Язе

    46 157 Отговор
    Има мутри финансиращи протестите. Всички, които намират Васил Божков за честен човек на протест.

    Коментиран от #23, #28, #45

  • 3 Иво

    163 10 Отговор
    Случващото се е плод на дългогодишното симулиране на реформи в съдебната система!
  • 4 Karaormanji

    41 94 Отговор
    Единствено се притесняват от прокуратура лица нарушили закона крадци, измамници, изнасилвачи и всяква мерзка паплач
  • 5 www

    126 13 Отговор
    Не само мутри,а и каскети,рекетьори,духачи,подлоги и прочее.Прокуратурата се грижела моя,за вашия,за интересите на българските граждани?Да,да,тези да си ги гукат с Дани Кирилов.Като е така,защо по сигнали не разследват БМБ?Питам!ДОказателства-бол.Има и още много други въпроси,за КОЙ,А.Д.,Еврото,Долара и т.н.Те много добре знаят,какво и кого укриват.Кой им е платил и за какво.Айде нема нужда да ни правят на будали.Стига!
  • 6 Хах

    36 94 Отговор
    Хванаха шпионите на ГРУ на Русия в Президентството! Влизането на прокурори в Президенството е с разрешение на Софийски Военен съд и Софийски специализиран съд!
    Румчо никъде не спомена , че съда е мафия, защо ли?

  • 7 О,НЕ

    24 2 Отговор
    Как е възможно?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 възпитаник

    28 1 Отговор
    начело с бившият спец и настоящия им началник
  • 11 всички

    52 0 Отговор
    нормални хора които работят и си плащат данъците на държавата,трябва да могат да разчитат на нея да живеят спокойно и да не се притесняват за собственноста си.Приканвам службите да си вършат работата защото хората наистина ще започнат да си мислят че държавата се страхува от олигарсите.Имате всички лостове да защитите народа от мафията.

    Коментиран от #12, #24

  • 12 Бачо Киро

    54 3 Отговор

    До коментар #11 от "всички":

    Държавата не се страхува от олигарсите, те са едно. Така или иначе само пълни бастуни могат да смятат, че олигарси на опозицията могат да оперират самостоятелно при едни и същи хора на власт последните 10+ години. Просто няма как да стане... Също както няма как да стане Горанов 5 години да спи в тиквите и чак сега да разбере, че Божков плащал по друга схема.... И не е, че смятат хората за глупави, просто не им пука. 30 години народът не е наритал нито един задник и това ги направи нагли до безкрай.

    Коментиран от #18

  • 13 когато

    22 58 Отговор
    2милиона избраха президента,ги излъгаха че той не подкрепя нито една партия ,че ще бъде президент на целия народ а какво се оказа че не само е говорител на една партия,но и застава на страната на олигарсите които имат криминални обвинения.За него компроматите имат по-голяма тежест от фактите,това как може да се обясни.Иска хората да са свободни да не се страхуват а в същото време стиска юмруци.Не се страхува защото знае че имунитета го пази,но как не разбира че този имунитет му е гарантиран от същата тази държава която той не признава и иска да бутне.Ако е толкова смел както заявява,нека да се откаже от имунитета си,но не му стиска явно
  • 14 Капитан Петко Войвода

    18 43 Отговор
    Всеки си блещи, нещо без дори едно доказателство, иска да сваля правителсто и да избере същото, за да се свали правителство трябва да има, някой, за който да се гласува. Предполагам че Калоян е завършил 8ми клас и не е прочел една книга в живота си и обвинява правителството че не получава 3000 лв. като продавач в магазин. Най-големите простестиращи са най-големите мързели, докато другите простестират някой хора работят 7 дни в седмицата. И правителството да падне пак няма да се взимат 3000 лв заплата.

    Коментиран от #34

  • 15 user

    17 36 Отговор
    Мутри Вън! Каза Мунчо и мутрите вълняха навън до късните часове. Това се случи онзи ден!

    Коментиран от #51

  • 16 Шматка

    51 2 Отговор
    Т. Дончева - от 2009 до днес България е загубила 672 дела в Страсбург - и то най-вече заради некадърност на обвинението (прокурорите), както и поради присъди, издадени по неизвестни никому закони. Платените суми по думите на Бездомния са (!?!?) държавна тайна!
    Така че тия по-добре да се скрият в миша дупка и да си траят!

    Коментиран от #20

  • 17 9767

    31 13 Отговор
    гласувам за Радев без дори да чета...

    Коментиран от #19

  • 18 когато

    12 24 Отговор

    До коментар #12 от "Бачо Киро":

    твърдиш че има олигарси в правителството,защо не дадеш пример,имена,само че с доказателства.Нали не вярваш за островите ,вилите и чекмеджетата.Сигурно подкрепяшИванчева,Ветко,Брендо,Стайков,Бошков.

    Коментиран от #55, #60

  • 19 6369

    4 9 Отговор

    До коментар #17 от "9767":

    тук повечето така гласуват,не се притеснявай.
  • 20 9848

    7 5 Отговор

    До коментар #16 от "Шматка":

    Ако не ти е ясно законите се пишат от юристи и за да не останат без работа колегите им адвокати винаги си оставят вратички.Примери колкото искаш.Отделно мотивацията от престъпниците за адвокатите е в пъти по-голяма отколкото заплатите на обвинението.
  • 21 8757

    17 31 Отговор
    не знам защо подкрепяте президента след като той не е направил нищо,освен да спъва и да критикува.Ако някой знае нещо направено от него което да е довело до повишение на жизненото равнище на народа много ви моля да го споделите.

    Коментиран от #26, #36

  • 22 Виктор

    3 13 Отговор
    Има и в прокуратурата и в президенстството!Не яхай вълната и не се рпави на невинен!
  • 23 2333

    18 6 Отговор

    До коментар #2 от "Язе":

    Аз съм на протест, защото не намирам хунтата по-честни от Божков, не защото намирам Божков за честен човек.
  • 24 СХУЙ

    25 1 Отговор

    До коментар #11 от "всички":

    За какви олигарси говориш ,Наш НАИВНИКО?? За олигарсите на ГЕРБ И ДПС, / като Доган,присвоил от раз 120 милиона,като собственик на ТЕЦ-Варна../,които забогатяваха 10-12 години под крилото на ГЕРБ ,или за олигарсите на опозицията,КОИТО СИ ПЛАЩАХА НА СЪЩАТА ВЛАСТ??Питам те,има ли разлика между едните и другите и ЗАЩО ВСИЧКИ ТЕ НЕ СЕ СТРАХУВАХА ТЕЗИ 10 ГОД. ОТ ВЛАСТТА,СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА И НЕ СА ЛИ ЕДНО ЦЯЛО С ТЯХ -БАЦИЛ И ТУМОР В ДЪРЖАВАТА??
  • 25 БХК

    23 4 Отговор
    Всеки, който милее за родината си, не би допуснал човек като Гешев да е в редиците на службата, в която работи. Лесно и просто - официално се дистанцирайте. Но не! Не можете, защото и вие като всеки българин сте на заплата за едни мизерни парици. Това е подигравката с вас. С лекарите. С учителите. С пенсионерите. И с много много други.
  • 26 333

    23 8 Отговор

    До коментар #21 от "8757":

    Президентската институция има нулеви правомощия да направи нещо. Ако ще Господ да е президент, с тия правомощия пак ще направи толкова. Главнокомандващ на армията е, ама не може да ги нареди до стената да ги изпозастреля, защото ще наруши маса международни конвенции.
    Правиш разни внушения просто. Тролиш ли, или просто си неграмотен? България е парламентарна република. Има президентски такива, но ние не сме сред тях. Президента не назначава министрите и ключовите хора в изпълнителната власт. Крадливата шайка на бойко даже допълнително оряза правомощията на президента.

    Коментиран от #65

  • 27 pepi 52

    12 24 Отговор
    много го заболя червения радев че арестувяха първите му тарикати,ама изчакай да дойде до съд,тогава ритай срещу всички,това означава че е вътре с двата крака, един път за грипените,второ за деса, трето за 12 те заплати,апартаменти евтини, какво означава това – страх,страх и пак страх че след шест месеца може да си правят компания с тарикатите, а не казва къде е "мин.председателя" Димитър Стоянов !

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор

  • 30 Ввв

    22 9 Отговор

    До коментар #27 от "pepi 52":

    Ривеш не ривеш ГРОБ пада до дни!!!

    Коментиран от #56

  • 31 Един

    16 3 Отговор
    Мутри с каскети!
  • 32 киро

    8 5 Отговор
    не се заблуждавайте,мутрите са навсякъде,в президентството,в,министерски съвет,прокуратура,съдии,адвокати и къде ли не,да не изтърва някои
  • 33 KDKris

    17 4 Отговор
    Здравейте!
    Глупаво е и грозно, когато някой било Гл Прокурор или някой Полицейски шеф, демонстративно и нагло да потъпква позициите на Държавните хора.
    Президентството е институция, избрана с директно гласуване на народа.
    Имаше Гвардейци почетен караул, и специална охрана.
    Един човек може да бъде арестуван съвсем кротко и не демонстративно, със заповед, и от дома му, а не с нахлуване в Президентството.
    Не се нахлува току така в Президентството, затова има Президент, избран и съответно Върховен Главнокомандващ, и къде остава авторитета.
    Ако това беше в някоя друга страна където хората имат ясно изразена гражданска позиция и си защитават правата и свободите, такива нагли и безцеремонни хора, обикаляйки из България и демонстрирайки и набивайки на хората в очите, че те еднолични решават кога и кога да хванат и изтъпанят с белезници пред медиите, а това е целта, не правосъдие, такива хора биха били изритани от недоволната тълпа.
    Т.Нар. Гл. Прокурор усърдно е "погнал" онези които не са от властта, не виждате ли, толкова ли е трудно да погледнете истината в очите.
    Подхвърлят на медиите показни арести на хора които не са по никакъв начин замесени във властта на Борисов, защо ли.
    Къде е Пеевски в тези разследвания, и империя на Доган, подарени от корумпирани местни политици земи, превърнати в частни резиденции, подарени плажове - забранено да са частни по Конституция, и пътища до плажовете.
    Кои пристани са частна собственост, и на кой кей не мож
  • 34 Десо

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Капитан Петко Войвода":

    Голяма грешка!
  • 35 Българин

    4 3 Отговор
    На снимката има със сигурност.При това неука противна продажна и с големи клонести рога.
  • 36 Българин

    10 4 Отговор

    До коментар #21 от "8757":

    Подкрепят го единствено неграмотните и платените. Никой "средностатистически" Българин не иска дори да го вижда.

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор

  • 38 селтак

    5 11 Отговор
    Радко-пиратко,да предположим че, правителството падне и вие дойдете на власт,вашата партия всичко ли ще оправи? И не забравяй че,ако не беше Б.Борисов ти щеше да станеш президент на п...ин ден продажна червена гадина! Айде триите коментара!
  • 39 Мутри без контакти с прокурори няма

    9 3 Отговор
    Всички бандити от 90-те,че и до днес пряко зависят от МВР шефове и прокурори.Това го знаят всички.
    Президента не е казал нищо ново,просто си е позволил да го каже гласно и публично.
    Затова и хората са на улицата.
    За да спре да ескалира положението най добре е подадат оставки и всичко бавно ще отшуми,ДС ще сложи нови хора на власт и пак ще стане
    ,,кучето си лае-керванът си върви,,
  • 40 Боян

    12 6 Отговор
    Такава мафия не е имало никога , съд - Гешев. тиквата , Дуган , Пеевски , минаха всички граници - острови нощни шкавчета , записи , сараи
  • 41 селтак

    6 7 Отговор

    До коментар #36 от "Българин":

    Много точно казано!Най после един мислещ човек! За съжаление приятелю след малко коментарите твоят и моят ще бъдат изтрити!
  • 42 Сатаната

    10 6 Отговор
    Господа прокурори, няма капка истина в изявлението на асоциацията ви, или се състои само от членове на ЦК на БКП и КПСС или ГЕРБ.

    Коментиран от #50

  • 43 КУРнинов

    9 12 Отговор
    Р.Р. Е ПРЕСТЪПНИК И ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАНДИЗА СЛЕД КРАЯ НА МАНДАТА МУ!

    Коментиран от #47, #48

  • 44 Дългият

    8 10 Отговор
    Че има...има..но не си ти човека да приканваш за протести...С този свит юмрук липсваха само патрондаши и викове...Венцеремос....
  • 45 Протест с/У ген. Деса и мутрите в Българ

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Язе":

    У нас политическото положение плаши желаещите да почиват. Отиват в други държави с повече опастност от зараза с CO19.

    Коментиран от #64

  • 46 Протест с/У ген.Деса и мутрите в Б/я

    6 9 Отговор
    У нас политическото положение плаши желаещите да почиват. Отиват в други държави с повече опастност от зараза с CO19. Близо 10 г. имахме подем в икономическия и културния живот в България. Радвахме се на спокоен и достоен живот. Високо бяхме оценявани от нашите партньори в EU. Искаме този живот на подем да продължи с управлението на ГЕРБ и ПАТРИОТИ !
  • 47 Неполитик

    2 4 Отговор

    До коментар #43 от "КУРнинов":

    Може и да избяга някъде на север при ушанките или при Божков на юг, на запад...КТБ. Демокрация.
  • 48 Неполитик

    3 3 Отговор

    До коментар #43 от "КУРнинов":

    Може и да избяга някъде на север при ушанките или при Божков на юг, на запад...КТБ. Демокрация.
  • 49 Ламбо

    8 7 Отговор
    Радевчета и черепчета ..... Не бързайте да се радвате ! Нека първо минат изборите, когато и да са те ! Може другия месец , а може и по предварително предвидения график . Когато се изберем да не се окаже едно голямо ПРЪЦ !!!
  • 50 Много объркани мисли

    6 4 Отговор

    До коментар #42 от "Сатаната":

    Нерде БКП, нерде ГЕРБ ?! Прокурорите гласуваха с голям превес за Гл.Прокурор. Румбата, още когато връчваше мандата за нов кабинет на Б.Б.,му обеща,че няма да го завърши. Удържа си на думата. Искам да допълня,че не каза този мандат. А, може да е имал в предвид 10-я или 11-я. Живи и здрави.
  • 51 Платени Мутри изпратени от Мунчо

    2 5 Отговор

    До коментар #15 от "user":

    Подсрекаваха,биха и обиждаха политици и Полиция. Това ако се имат за човеци какво заслужават ? Ще Ви отговоря: от всеки митинг у нас е произлязъл МИНИСТЪР в следващото управление на Р.Б. Видяхме хора на земята и с белезници. Скоро снимките им ще са на действащи Министри ! Ура за такава власт побойници !
  • 52 toy

    5 5 Отговор
    Изумен и възмутен съм-но това е/ шофьора президент/.От години чакахме прокуратурата да се осмели, да се жертва.Да подкрепим действията им ,да заклеймим комунистите,хора осъзнайте се.
  • 53 гост

    5 2 Отговор
    Има мутри на всякъде в прокуратура,съд,полиция,парламент,президентство и .......!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор

  • 55 гост

    8 4 Отговор

    До коментар #18 от "когато":

    БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ПЕЕВСКИ ПРАСЕТО ОТ ГРУПАТА НА БОЙКО

    Коментиран от #62

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор

  • 57 аг08

    8 1 Отговор
    В бг прокурорите са защитници на престъпниците!
  • 58 ke da

    7 3 Отговор
    Отдавна мутрите са превзели българската прокуратура! Но еманацията на този процес беше след назначаването на Гешев за главатар прокурор! Така общо в държавата се наложи като главна мутра на мутрите избрала и назначила и самият Гешев , е самият най-нагъл от наглите ученика на мама и Догана със ДС-то негово най-наглейщество Дилянчо мамино!
  • 59 Best

    2 7 Отговор
    Шофьор на самолет-тъп,селски цървул.На Деса, самоходния спининг маската.
  • 60 един българин

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "когато":

    Да подкрепям достойната и смела Иванчева , нашата кметица! Подкрепям спазването на закона и правото да развиваш законен бизнес в България! А ти си едно ченге от същите мутри , слухтящ и притискащ трол , всичко коментиращо против твоите най-нагли спонсори от Сарая доган и пеевски които са самото олицетворение на олигарси пръкнали се от комунистическото ДС !
  • 61 обикновен българин

    7 2 Отговор
    ВСИЧКИ ЗАЕДНО - СРЕЩУ МУТРИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА!
  • 62 6288

    3 5 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    Върнете отново комунистите на власт.ТогаваЩЕ ВИДИТЕ, КАКВА ТОЯГА ВИ ЧАКА!!!
  • 63 Боже

    3 5 Отговор
    България никога не е била по добре от последните 10 години. Имате ли спомени от преди?
  • 64 гого

    2 4 Отговор

    До коментар #45 от "Протест с/У ген. Деса и мутрите в Българ":

    Напротив,повече пътувания има към Черно море отколкото към Гърция.А това че много хора могат да си позволят почивка в чужбина говори само ,че икономиката и държавата вървят нагоре .Гърците вече разчитат на Български туристи,това преди 10 години беше немислимо.
  • 65 колю

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "333":

    Няма правомощия ,ама може да ходатайства за гражданство на руснаци или да говори против прокурори ,когато проверяват негови хора.

  • 66 KDKris

    3 1 Отговор
    Нашето Черноморие е в унисон с онези които ни управляват.
    Златни пясъци вече прилича на жилищен комплекс; Водата около Варненските плажове е доста замърсена; постройки на всички плажни ивици, където не трябва да ги има по закон; застроявания Обзор, Несебър, Поморие, на Юг от Бургас, строежи и избутване на хората от природата, и строежите Чудеса поникнали като гъби къде ли не (незаконни - разрешени от местни корумпирани управници); няма нужда да продължавам, предполагам тук има интелигентни хора които могат да мислят и анализират каквото виждат.
    За Доган и ДПС - хайде да погледнете кой и как им даде плажа, кея, пътя, и да ги попитате защо - Бургаската управа на Герб начело с Кмета им, Защо прегласуваха десетки пъти - докато не достигнаха до приемане. Защо дават разрешение за нещо което е незаконно по Конституция. Защо журналистите не задават тези въпроси - защо се подаряват държавни земи, пътища, плажове, места на брега на морето, защо е допуска строежа там на сараи или каквото е там названието му, и кой е отговорен за това. Ако се разрови - ще се открият десетки други подарени места и заводи и централи - подарени, от кого - и защо. Къде е Г-н Гл. Прокурор , защо се занимава с показни арести и уронва авторитета на Държавния глава, и хвърля прах в очите на хората.
    Може да се каже, че ние си заслужаваме управниците, защото като гледам колко глупави изказвания в подкрепа на сегашния кабинет има, не се учудвам защо са толкова упорите самите те и се чувств
  • 67 KDKris

    3 1 Отговор
    Може да се каже, че ние си заслужаваме управниците, защото като гледам колко глупави изказвания в подкрепа на сегашния кабинет има, не се учудвам защо са толкова упорите самите те и се чувстват недосегаеми.
    Да, определено мога да каже, че ако ги свалим, дори със сила, масата на народа е голяма сила, само не трябва да се поддаваме на провокации, но аз наистина не зная кого бихме могли да изберем точно сега. Президента е морален и интелигентен човек, но една птичка Пролет не прави. Въпреки това, времето да бъдем манипулирани изтича, защото интернет както може да е манипулативна система, също така е и една невероятна обединяваща система, където грамотните и интелигентни хора могат да открият истината, и да научат много неща за живота - погледнат от друг ъгъл, а така се вижда най-добре.
    Погледнете пътищата които се строят от десетилетия, и вече се ремонтират за пореден път; погледнете тъпите сделки за морално остарели самолети - изтребители, които ще трябва да ни пазят от кого,,,?; погледнете Евро фондовете - кой и как ги усвоява; погледнете Налетите пари в банки със много съмнителен имидж и положение; погледнете ТОЛ системата - кой и защо я създаде, когато нямаме камери работещи - за скорост и спазване на правилата за движение - а това е много по - важно, защото е за безопасността и живота на гражданите (отворете интернет и вижте в Корея, Китай, Турция, Франция, Австралия, Дубай, и къде ли още не, камерите работещи - не спрял на знака стоп - моментално 7
  • 68 KDKris

    3 1 Отговор
    не спрял на знака стоп - моментално 70-150 Долара глоба, превишение над 15-20, 30, 50 км/ч глоба, повече - други санкции - камерите над светофарите това им е работата, да направят живота ни по сигурен и да преустановят Юнашкото (мутренското) каране; а нашите правят ТОЛ - усвоени пари и прекарани през частни сметки, най-вероятно.
    Да не говорим за Здравеопазването където е пълна бъркотия, социалната сфера - да я оплачи човек, Образованието - предполагам знаете по- добре от мен проблемите, Съдебната система - законите, пълна каша - за 10 присвоени лева затвор, а в същото време -каналните капаци по улиците са изкрадени, зеят дупки, и никой не може да ги спре. Дрогирани и пияни с многократно отнемани шофьорски книжки си карат и вършат ежедневно нарушения - защо няма ефективни присъди за такива, защо не им конфискуват колите и при следващо нарушение - затвор, та нали нашите деца, приятели, роднини са по улиците, не мислим ли за тях. Или всички можем да караме високо проходими джипове с ескорти или огромни бронирани коли и да живеем в сараи със здрава охрана.
    Може би не е тук мястото, да пиша тези неща. Но ме провокират недомислени нападки целящи да покажат някаква лоялност към "Премиера" и дружките му от ДПС, които явно пет пари не дават за вас, колкото и да им доказвате вашата лоялност.
    А по-важна би трябвало да е мисълта за Народа който живее в тази страна с прекрасна Природа, за трудолюбивите и сръчни хора оцеляващи на ръба, за децата които да имат по г
  • 69 KDKris

    3 1 Отговор
    Може би не е тук мястото, да пиша тези неща. Но ме провокират недомислени нападки целящи да покажат някаква лоялност към "Премиера" и дружките му от ДПС, които явно пет пари не дават за вас, колкото и да им доказвате вашата лоялност.
    А по-важна би трябвало да е мисълта за Народа който живее в тази страна с прекрасна Природа, за трудолюбивите и сръчни хора оцеляващи на ръба, за децата които да имат по голяма сигурност и бъдеще.
  • 70 Темидец

    1 3 Отговор
    До къде стигна този жалък,недостоен провициялист.От тази си позиция,на която попадна случайно с помоща разбира се на шумкарите да отправя такива обвинения към прокуратурата,вместо да е обратното,както му е реда.Но имунитета е до време,не е пожизнен!
  • 71 ;игленя

    2 0 Отговор
    долна пасмина -българия се събуди
    време е да ги свалим веднъж за винаги и да не добускаме грешката да бъдат преизбрани ,но не трябва да се задоволим с това атрябва затвор за грабителите на българия
  • 72 ЕдинДруг

    1 1 Отговор
    Защо прокурорите имат "асоциация"? С какво се "асоциират"?! И нали си знаете, че "всяко стадо си има мърша"! Та как съществува ПГ (престъпната група) ГЕРБ , защото без чадърите на съда и прокуратурата НЯМАШЕ ДА ГО ИМА до сега!
  • 73 Karaormanjo

    0 0 Отговор
    100 тях минуса доказаха каква е ситуацията в мрежата е пълно с осъдени , мамини синчета живеещи с родителите си лъскащи хурката под чаршафа драскайки постове с вмирисани на вкиснала туршия пръстенца чакащи ...топла манжица от баба неспособни да задържат жена до себе си да изградят семейна единица а искат да градят нова България

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта