Last news in Fakti
25 Октомври, 2020 9180

Кой е за психиатър?


  • Еманюел Макрон президент на Франция Ислямът е проблематична религия, която трябва да бъде ограничена. Тази религия е в дълбока криза в световен мащаб, дори в страни, където е религия на мнозинството, поради напрежението между фундаментализма и политическите проекти. Във Франция съществува паралелно общество на радикални мюсюлмани, процъфтяващо извън ценностите на нацията. Самите ние изградихме свой собствен сепаратизъм. Това е гетоизацията, която нашата република, първоначално с най-добри намерения в света, позволи да се разпространи.
  • Реджеп Ердоган президент на Турция Какъв е проблемът на Макрон с исляма и мюсюлманите? Той се нуждае от лечение за психично здраве. Кaквo мoжe дa ce кaжe нa държaвeн глaвa, кoйтo ce oтнacя пo тoзи нaчин c милиoни члeнoвe нa рeлигиoзнo мaлцинcтвo в cвoятa cтрaнa? Нa първo мяcтo, тoй ce нуждaе oт пcихиaтричeн прeглeд. Европейският фашизъм достига ново ниво с подобни атаки срещу собствените си граждани.

    1103 гласа
    84%
    16%
    207 гласа

Коментари

  • 1 8738

    134 35 Отговор
    ердиктаторе гледай си блатото .Франция завинаги ще е класи над вас.

    Коментиран от #13, #72

  • 2 Goyo

    135 23 Отговор
    Всички мюсулмани в Арабия.Вън от Европа.

    Коментиран от #54

  • 3 Много ви моля

    85 7 Отговор
    Да публикувате интервю с японският император по темата или нямате топки ...
    Какво ли ще каже ердоган за неговото мнение по въпроса?
  • 4 Гост

    150 13 Отговор
    Факта, че хиляди мюсюлмани от целия свят искат да емигрират във Франция и Германия а не в Турция,Иран, Саудитска Арабия и други мюсюлмански държави говори ясно къде е по-добре.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Логически, а не граматически

    28 72 Отговор
    Когато погледнеш семейството на всеки един от тях и става ясно, че за психиатър е бабоебеца! Единия има жена на подходяща възраст и деца, а другия е обременен с Едипов комплекс!!!

    Коментиран от #7, #43


  • 7 Тъп

    28 1 Отговор

    До коментар #6 от "Логически, а не граматически":

    И Лили Иванова има право на щастие.
  • 8 Психиатър

    59 11 Отговор
    Ердоган е за усмирителна риза.

    Коментиран от #55

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 1122

    33 16 Отговор
    Без да се засегнат,но и двамата са прави!Единия/Макрон/,не можа да разбере,че по начина по който се отнасят към техния пророк Мохамед ,всеки уважаващ себе си мюсюлманин ще се почувства обиден и ще отреагира по някакъв начин.Лошото е,че французите не разбраха,че ако по този начин се отнасят с техния пророк,винаги ще има и ответния отговор.....За да потретиш тази обида това ще означава,че французите които си позволяват такива обиди са не за психиатричен преглед,а са направо за лудницата.Да погледнем какво се случва и с католицизма напоследък.КОЙ РАЗУМЕН ЧОВЕК ЩЕ ОДОБРИ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ,И ЗАЩО ? Ако Господ имаше това мислене нямаше да създаде мъжа и жената,тогава поради каква причина са необходими тия еднополови бракове? Те дефакто немогат да се възпроизвеждат сами,а искат да осакатят още човешки индивиди като отглеждат деца които не са ги раждали те,и така им осакатяват душите.А ПАПАТА даде съгласието си за такива бракове против волята на господа.На кого служи тоя върховен водач на католическата църква? А Ердоган е прав,че се засяга от това което правят французите.Някой,ако започне да прави карикатури на папата как ще реагират тогава.....За това всеки да си гледа религията и да зачита религията на другия,и да не са занимават с глупости.Религията учи народите на добро и на любов,а хората изпростяват и започват да търсят причини за конфликти в които да загиват НЕВИННИ хора.В ИМЕТО НА ДОБРОТО ДА ПРЕСТАНЕМ ДА СЪЗДАВАМЕ КОНФЛИКТИ МЕЖДУ РЕЛИГИИТЕ,А ТИЯ КОИТО

    Коментиран от #12, #16, #45, #61

  • 11 Рошко

    18 11 Отговор
    Няма спор, кой нормален ще се ожени за баба
  • 12 Hoyo

    25 24 Отговор

    До коментар #10 от "1122":

    Религията учила на добро.Незнаеш какво говориш.В самия коран пише:"където видиш християнин или неверник,УБИЙ ГО".Като не си запознат,недей да коментираш.

    Коментиран от #17, #24, #52, #56

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 1245678

    15 47 Отговор
    ФРЕНСКИЯ ГЕРОНТОФИЛ Е ЗА ЛУДНИЦАТА, А ЕРДОГАН Е ПАТРИОТ

    Коментиран от #27

  • 15 Front Nacional

    58 9 Отговор
    Личният им живот е без значение. Ердоган е един войнстващ ислямист и му трябва усмирителна жилетка. Франция досега беше много търпелива с тях, но времената се променят. След Макрон ще дойде Марин льо Пен. Тогава Ердо ще разбере какво е фашизъм!
  • 16 Кръст

    47 7 Отговор

    До коментар #10 от "1122":

    Много се отплесна, джагалче! Ислямът навсякъде е проблем. И в Индия, и в Европа, и в Африка. Това е единствената проблемна религия към днешна дата.
  • 17 Хи хи

    14 11 Отговор

    До коментар #12 от "Hoyo":

    Явно си много запознат с Корана. Това ще рече ли, че вярващите в исляма не са прочели Корана. Досега съм срещал стотици хиляди и още съм жив, а и нося златен кръст на врата си и златен пръстен с кръст. Кого заблуждаваш?
  • 18 Йохо

    20 9 Отговор
    Кого заблуждавам ли?Ето такива невежи,незнаещи неразбрали хора като теб са заблудени от пропаганда,казваща че исляма е мир.Сура "тевбе",айет 5.Отвори курана и чети.И друг път не ми говори глупости.

    Коментиран от #19, #34

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 Кръст

    20 8 Отговор

    До коментар #19 от "Хи хи":

    От тези няколко милиона няколко хиляди са радикални ислямисти готови да ти отрежат главата като на пиле. Това е цяла армия. Няма такава религия.
  • 22 Хи хи

    4 6 Отговор

    До коментар #20 от "Йохо":

    Като виждам как пишеш, неграмотник си ти. Най - малко бих послушал неграмотник като теб. Имам глава на раменете си и за разлика от твоята в моята има нещо, не вярвам на неграмотни привокатори, преценявам хората сам
  • 23 Hoyo

    11 2 Отговор
    Ето затова ще си останеш глупав цял живот.Дават му раздел,глава ,стих и цитат.Може да отвори и да прочете,но той няма да го направи,защото преценявал сам.Е,как можеш да наречеш такова същество.
  • 24 Аделин

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "Hoyo":

    1000лв ако ми посочиш където точно го пише, и да да можеш обясниш контекста също.

    Коментиран от #30

  • 25 Йохо

    10 8 Отговор
    Аделинке посочил съм го по-горе .Ама като не четете...И не е само това,ако знаеш още колко отвратителни неща пише в тази книга,особено за жените. .И аз бях скептик преди да се разровя в корана.

    Коментиран от #32

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 левски

    22 6 Отговор

    До коментар #14 от "1245678":

    къв патриот е ердогана ве ,управлява със сила и репресия сам си направи атентата срещу себе си и който не му е удобен го искара враг на държавата вкара го в затвора.лирата се срина икономиката им също тоя фанатик си гледа собствения интерес той е диктатор и чрез религията в името на бога им контролира хората си а на народа му трябва съвсем малко ,ако беше толкова добре в м'сулманските страни шяха ли да емигрират всички към франция германиа и англиа при християните а..като искат мохамед аллах да си стоят по родните места..
  • 28 Левски съм

    8 19 Отговор
    Въртя се у гроба и искам да целуна ръката на Ердоган само тои ше ви оправи съжалявам че скачах против изконната султанска власт и ви докарах мутренско болшевишко робство
  • 29 реалист

    18 2 Отговор
    Трябваше да се сетите за проблема преди 50 години, а не сега. Цяла Европа превърнахте на гето. Ако на власт бяха хора като Шарл дьо Гол
    това извращение с франския народ нямаше да се случи, а най-вероятно и в Европа.
  • 30 Психо от Курило

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "Аделин":

    Няма да може да ти обясни. Може само ходжа да ти го разясни и да прав си , че контекста на тази tevbe 5 , Йохо го пропуска . Ако си виждал истински Коран знаеш, че всяка страница е разделена на две части , едната се чете от вярващите, а другата е само за ходжите. Та там никъде няма призив "убии христяните".
  • 31 СТАЛИН

    12 7 Отговор
    Ердоган е ИСЛЯМИСТ и няма нищо общо с МЮСЮЛМАНИТЕ!
  • 32 Психо от Курило

    8 7 Отговор

    До коментар #25 от "Йохо":

    Приятелю, това какво пише за жените в корана , го пише и в Тората. Надявам се знаеш, че и Корана и Библията (стария завет) са взаимствани от еврейските Тора. И все пак ако държим на точността, съм длъжен да напиша, че няма друга религия избила толкова невинни жени както христянството.
  • 33 Психо от Курило

    10 1 Отговор
    Сега по темата , Ердоган "свири" на тая струна още от преди да го изберат за пръв път. Електората му са предимно малограмотни силно вярващи мюсюлмани. Човека знае , че разочарова ли ги и е пътник. По-интересен ми е Макрон. Уж не е крайно десен, но напоследък изказванията са му такива, а интересно нищо не предприема по въпроса. Парижките предградия са населени с мюсюлмани от Северна Африка и законите на Франция там не важат и какво прави Макрон, оплаква се ,че е създал мюсюлмански сепаратизъм. Ми направи нещо бре Макароне, ама ще те нарекат расист и хомофоб. И какво става , в патова ситуация сме нещо.

    Коментиран от #36, #41

  • 34 Сура

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "Йохо":

    Или си прост,или се правиш на такъв.Ако искаш да напиша тука какво се казва в Сура "тевбе",айет 5.Никъде в Курана не пише да се убиват невинни хора, били християни или от друга вяра.Не знам какво си чел,но изглежда си сънувал, или си болен,или от страх пишеш неверни неща.
  • 35 Обратно е

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ердо":

    Бойко харедва без сигментни, не забравяй подходящия лубрикант.
  • 36 Псико банкянски

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Психо от Курило":

    Кои са избирателите на бойко?

    Коментиран от #39

  • 37 Калпаци глупави

    3 6 Отговор
    Франсето все още се вживява във великия колонизатор и си го отнася, защо във франция са по-вече атентатите?
  • 38 МОИС КОЕН бг евреин

    6 5 Отговор
    В "СВЕТИЯ КОРРАН" няма думи като: забранено, задължително, убивай, мрази! Има сент на Пророка МАОМЕТ: "Християни, евреи и мохамедани са братя и трябва да живеят в мир!" Всичко друго е Салафистката Доатрина и няма нищо общо с ИСЛЯМА ! Макрон е ДЕМОКРАТ, а Ердоган е ИСЛЯМИСТ ! Вие , ако мислите, ще разберете или.....!?
  • 39 СТАЛИН

    5 6 Отговор

    До коментар #36 от "Псико банкянски":

    ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БОЙКО СА ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ! А келеметата са против него! А в БГ келеши , дал Господ, за жалост!
  • 40 чалма тв

    13 2 Отговор
    Европа се събужда, видяха какво представляват представители на така наречената мирна религия..талибанска сган.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор

  • 42 Мръсен Топа

    4 2 Отговор
    Защо няма опция и двамата? Единия геронтофил, другия отявлен психопат. Все пак гласувам за Ердоган, Макарон и нездравото му влечение към сбръчкана кожа, провиснали вторични полови белези, и зъбни протези реално не пречи на никого. Ислямът от друга страна е наистина опасно явление, коети трябва да бъде час по- скоро изкоренено от Европа

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор

  • 44 Аве Цезар

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "Мръсен Топа":

    И ти си луд

    Коментиран от #47

  • 45 ФАКТ

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "1122":

    мисля че коментара ти всеки да си гледа религията и да не бърка в религията на другите е добре за всички...,,а и когато си президент на държава в която близо 1/4 са мюсюлмани,,,,,малко е откачено да говориш тези глупости..защото ти реално си настройваш народа на религиозна основа.. ,и аз също съм напълно против еднополовите бракове..ако това стане..после други ще искат да има бракове между хора и животни....защото откачени има всякакви..а когато бог е забранил тази идиотщина..ние ли сме тези дето трябва да сме против него..папата..не ми се коментира..толкова му е акъла и на него..,,но.като се има в предвид че 2/3 от европейците са атеисти....напълно възможно е скоро да има бракове между кон и човек...защото само един атеист може да мрази която и да е религия..и да иска да си прави каквото си ще...а за България не ми се говори..аз поне не познавам БЪЛГАРИН християнин..а за младите..за тях религията е някаква измислена остаряла книга....а И по принцип ние БЪЛГАРИТЕ си мразим всички и всичко..и нас си мразим..така че..какво друго да ви кажа..НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ....ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕМ..Е ДА МРАЗИМ..МРАЗИМ ЧЕРНИТЕ,ЖЪЛТИТЕ,ГЪРЦИТЕ МАКЕДОНЦИТЕ ТУРЦИТЕ..МЮСЮЛМАНИ ХРИСТИЯНИ..А БЕ ВСИЧКИ МРАЗИМ :)..ЗАЩОТО НИЕ СМЕ НАЙ "ХУБАВИТЕ"...А И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ НИ ЗНАЯТ ДЕ..:)НИЕ СМЕ НАЙ СИЛНИТЕ НАЙ ВЕЛИКИТЕ..ВСИЧКО НАЙ....САМО ДЕТО РЕАЛНОСТТА Е ТАКАВА ЧЕ НИЕ НАЙ ЗЛЕ ОТ ВСИЧКИ.:)
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор

  • 47 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Аве Цезар":

    и ти си луд
  • 48 Той

    0 7 Отговор
    Разбира се, че неверниците, ще подкрепят франсетата!!!
  • 49 Сатана

    4 3 Отговор
    Хайде с тия религии ,бе!Пророци,богове,ангели??Ама,още ли вярвате в тия химери?Наистина човека е доста примитивен вид?Годината е 2020 ,не сме в античността или средновековието?Опознаваме космоса,ама вярваме в богове и пророци?природата е отредила,европейците в Европа,негрите в Африка,жълтури и араби в Азия и т.н.Всичко друго дето стана е грешка на политици и изкривенна хуманност!

    Коментиран от #73

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор

  • 51 Антон Тодоров

    9 4 Отговор
    Най глупавата религия е исляма

    Коментиран от #53

  • 52 АГАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Hoyo":

    Коя измислена версия си чел? Жена ми е християнка! В къщи никога нямала религиозен проблем...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор

  • 54 Запознат

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Goyo":

    Да ама европейците им разграбиха ресурсите! Макарончо не иска мюсюлмани, но им разграби природните богатства! За протокола Макрон е Моше!
  • 55 Честен ционист

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Психиатър":

    Ердоган не е цвете, но казва истината! Макарончо е принуден от евреите да плюе срещу мюсюлманите!
  • 56 Запознат

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Hoyo":

    Пич много си заблуден! Никъде в корана не пише убивай! Знаеш ли, че когато християните превземат Йерусалим избиват мюсюлманите до крак! Когато мюсюлманската армия навлиза в града не закача християните!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор

  • 58 перничанин

    4 0 Отговор

    До коментар #46 от "ФАКТ":

    Не ме интересува конфликта, но като прочета пост все едно изваден от нацистка книга и полудявам. Колко евреи познаваш и с какво са ти виновни. Лично на теб какво са ти взели, откраднали или насилили. Това, че са умни и намират начин да работят хубави и платени работи , това ли ти е проблема? Ми стани и ти умен и находчив , ама с повтаряне на фашистки глупости няма да стане.
  • 59 луд

    3 0 Отговор
    Факти , защо изтрихте коментара на "перничанин" и защо ви трябваше толкова време преди да изтриете антисемитските коментари. Нали знаете , че ви четат много хора и институции. Отделно се забелязва , че не е за първи път. противоречите на :

    ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

    Коментиран от #60

  • 60 перничанин

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "луд":

    Благодаря колега за подкрепата. Благодаря на ФАКТИ, че върнаха изтрития ми пост.
  • 61 Корида

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "1122":

    Всеки да си гледа религията обаче исляма религия ли е или по скоро идеология наречена религия ей това е въпросът

    Коментиран от #65

  • 62 Корида

    0 1 Отговор
    Всеки да си гледа религията обаче исляма религия ли е или по скоро идеология наречена религия ей това е въпросът
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор


  • 68 Този коментар е премахнат от модератор

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор

  • 71 Психиатър

    2 0 Отговор
    83 % са съгласни с Макрон и за тях е нормално да е**т бабички!

    Коментиран от #74

  • 72 А. Хитлер

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "8738":

    По брой на африканци наистина е с класи пред Турция!
  • 73 СТАЛИН

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Сатана":

    САТАНА=ХИТЛЕР или безумие !
  • 74 СТАЛИН

    0 1 Отговор

    До коментар #71 от "Психиатър":

    МНОГО СИ ЗЛЕ С МИСЛЕНЕТО!!
  • 75 резервист

    0 1 Отговор
    И двамата не са за психиатър. Напротив! Те преследват неотклонно целите си. Друг е въпросът, че просташкото държание и арогантността са характерни за Ердоган. И ако говорим за фашизъм, той е неизмеримо по-близо до него. Спомнете си за "неуспешния опит за преврат". Турската армия не веднъж е правила това упражнение без никакви проблеми. Как така се издъниха този път? След този фарс, диктатурата налагана от Ердоган в Турция стана неоспорим факт. Помислете!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта