Last news in Fakti
06 Ноември, 2020 4758

Объркана ли е демокрацията?


  • Хайко Маас външен министър на Германия Ситуацията около изборите в САЩ не отговаря напълно на демократичната култура, с която свързваме САЩ. Надяваме се, че резултатите от гласуването ще станат известни скоро. Важно е след това всички участници да ги приемат. Това е в съответствие с демократичните правила.
  • Джо Байдън кандидат за президент на САЩ В Америка гласуването е свещено. Демокрацията понякога е объркана и понякога заслужава търпение. Но това търпение се възнаграждава повече от 240 години със система на управление, на която завижда целият свят.

    388 гласа
    87%
    13%
    54 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 човек

    6 22 Отговор
    Какво не ви хареса в коментара ми сталинистки болшевики?! Защо одобрявате думите на един наследник на НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА!

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Байдън повтаря само “търпение”,

    33 7 Отговор
    “Спокойствие” - типично поведение на човек, който мами и логично очаква гнева на измамените!
  • 6 Емул

    18 9 Отговор
    Стига с тия глупости да почват боя и да се приключва.

    Намерете случай в историята на щатите, в който белия дом да е опасан с три реда ограда.

    Това е по време на терористичните актове го нямаше.

    И е напълно показателно за акъла на Тръмп.

  • 7 Фъкoff

    12 31 Отговор
    Щом всички ченгета и рублояди са за Тръмп, значи че Байдън е по-добрата опция.

    Коментиран от #15, #18

  • 8 Гост

    14 4 Отговор

    До коментар #3 от "човек":

    Хапчетата баце,хапчетата.Мястото ти е в лудницата!
  • 9 no name no face no number

    32 5 Отговор
    Каква демокрация това си е див капитализъм, който води към катаклизъм и нищо човешко няма в него. Venseremos *
  • 10 GTi

    29 2 Отговор
    Всички лоши пророчества за края на света започват да изглеждат реални с наближаването на гражданската война в Сащ ! Тръмп се опита да се противопостави на тези антихристи и кръволоци но , май няма да успее да завърши започналите промени в полза на човечеството , машината на антихриста работи с пълна пара усетила че ще бъде унищожена с втори мандат на Тръмп .

    Коментиран от #11, #16

  • 11 Абе

    12 2 Отговор

    До коментар #10 от "GTi":

    Бог да ни е на помощ...
  • 12 Честни избори

    14 7 Отговор
    Гласуването по пощата е предпоставка за масови злоупотреби. Същото би станало ако се гласува електронно и то в невъобразимо по-големи мащаби. И това се случва в Америка а в България ще е умножено в пъти. Гласуване трябва да се извършва само пред комисия където има представители на различните политически сили и независими наблюдатели които стриктно следят да няма нарушения и веднага след приключване на преброяването докладват данните на партийните си централи където се следи да няма фалшификации в национален мащаб. Така, че трябва да се гласува пред комисия независимо дали машинно или ръчно. За предпочитане е ръчното гласуване защото каквото и да се говори първо машината не гарантира тайната на вота и второ хакерите могат да ги манипулират макар, че те не са свързани в единна система. Просто гениалните хакери ще имат повече работа. Предимстото на машините е единствено в бързото изнасяне на резултатите, но недостатъците са много повече и не си заслужават огромните средства за закупуването и съхранението им.
  • 13 65655

    12 5 Отговор
    Чудната демокрация, която се излъчва след такива избори. Нали видяхте по телевизията как един човек се разхожда с касетка за домати между колите на едно кръстовище и всеки, който иска, пуска вътре някакви пликове. и това било прозрачен вот - дрън,дрън. Това е измислено, за да може винаги да печели който трябва, но за пред хорат - уж има демокрация.
  • 14 Булгарбаши

    5 1 Отговор
    Завиждат ви българите на които кракът им не е стъпил в Сащ.Итам като навсякъде има добри и лоши неща.
  • 15 хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Фъкoff":

    ++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!
  • 16 ultra

    1 8 Отговор

    До коментар #10 от "GTi":

    Целият този апокалипсис, който предричаш, би се случил, именно ако Тръмп беше победил! Слава богу, че Оранжадата вече няма да напряга целия свят, да противопоставя свои съюзници в НАТО, един срещу друг, няма да заплашва с търговски войни, мита и тем подобни, бъдещото развитие на света! Ако има някой губещ от загубата на Тръмп, то това е малкият джуджи, защото предстои голям търговски подем, оттук-нататък, между най-великите нации в света - Китай и САЩ!
  • 17 присмехулник

    1 1 Отговор
    Сбъркана е, но няма по-добро от нея.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 1122

    1 1 Отговор
    Тия защо нищо не споменават,че Джо Байдан е създателя на първата в света САТАНИНСКА ЦЪРКВА на дявола църква е направил,на кого служи той тогава?

    Коментиран от #21

  • 20 ke da

    1 0 Отговор
    Преди четири години като измамихте с хибридната война обиновения американец да гласува за Тръмп/петиския кандидат/, НЕ ФАЛШИФИЦИРАХТЕ ЛИ ГЛАСОВЕТЕ МУ! СЕГА РИВЕТЕ , НЕ НЕ в грях сте само като сте против демокрацията, която от гръцки значи НАРОДОВЛАСТИЕ!
  • 21 ЦЪЦЪЦЪ

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "1122":

    КАК ЩЕ ДОКАЖЕШ ТОВА КОЕТО ПИШЕШ, ИЛИ ТО НЕ Е НЕОБХОДИМО ВАЖНОТО Е ПО СТАР ЛЕНИНО СТАЛИНСКИ НАЧИН ДА СЕ ОЧЕРНЯ С КОМПРОМАТИ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ВРАГ ! АЙДЕ У СИБИРЯ!
  • 22 Алеко КАН

    1 0 Отговор
    Щом изборите са оспорвани значи демокрацията работи избира се възможно най доброто, и щом резултатите са на кантар! А не като в Ресия 80% гласували за Царя от село Путян!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта