Last news in Fakti
06 Декември, 2020 5896

Кой кого създаде?


  • Димитър Илиев Капитан на ''Локомотив'' Пд Отборът е това, което е, благодарение на футболистите и не е заслуга на един човек. Колкото цяла България говори, че Бруно Акрапович ни е направил отбор, същото може да се каже, че отборът направи Акрапович добър треньор
  • Бруно Акрапович Треньор на ЦСКА-София Димитър Илиев е много голям играч, голям човек. Поздрави за него и неговото семейство. Радвам се, че са ми помогнали да стана такъв треньор.

    107 гласа
    23%
    77%
    339 гласа

Коментари

  • 1 волен сидеров

    3 3 Отговор
    ха ха ха ха ,но ва аргаса нали митак
  • 2 Без име

    46 9 Отговор
    Голям прооостак и един възпитан човек.
    За това нямаме футбол.
    Успех на Бруно Акрапович.
  • 3 Чужбина

    30 5 Отговор
    Когато не си бил в чужбина, си оставаш ограничен и футболист и човек
  • 4 TopGunMaverick

    10 1 Отговор
    Футболистите и треньорите са професионалисти или поне би трябвало да бъдат. С някои малко на брой изключения като Малдини в Милан, Дел Пиеро в Ювентус, Джерард в Ливърпул, Гигс в Юнайтед и още такива подобни, играчите по принцип сменят отборите като носни кърпички. Ако не беше така, то първите нямаше да са такива легенди. В днешния меркантилен свят няма място за сърдене след като някой е решил да търси развитие в по-голям отбор или поради някаква друга причина е решил да си тръгне. Ако остане и се превърне в легенда ОК, но затова има договори, неустойки и т.н.
    Що се отнася до подобен род изказвания, то Акрапович е отговорил изчерпвайки всичко, без да пада до нивото на някакъв тъмен Балкански субект.
  • 5 Готин

    4 8 Отговор
    Акрапович прави впечатление на изключително възпитан човек. Безспорно е и много кадърен треньор! Но едновременно с това е човек с ниски морални устои.
  • 6 Нашият Бай ганьо

    4 0 Отговор
    Се изложи, първо помисли, преди да кажеш нещо, срещу сърбина да тичаш не може го стигнеш.
  • 7 Емил

    1 1 Отговор
    Голям спор! Двама футболисти спорят кой е по-прост!!! Явно и двамата са под "нулата" на ментално развитие!
  • 8 Левски 1914

    2 1 Отговор
    Прав е Митко Илиев ако не бяха Стоичков и компания Пенев щеше да стане треньор на 20 век обаче друг път . След 94та беше във ФАЛИРАЛИЯ отбор и сегашния Литекс и направи нищо и половина.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта