Last news in Fakti
23 Декември, 2020 5940

Призна ли си килърът на Навални?


  • Алексей Навални руски опозиционен деец Обадих се на убиеца си и той си призна всичко.
  • ФСБ Федералната служба за сигурност на Русия Записът е фалшив и публикуването му е планирана провокация, целяща дискредитирането на службата.

    171 гласа
    23%
    77%
    567 гласа

Коментари

  • 1 3,14К

    65 10 Отговор
    Операция "Гащите говорят" е пълен провал. Нали откриха отровата от бутилката с минерална вода, която собственичката на книжарница в Лондон Певчах занесе в германската клиника. А тази бутилка от хотела я взе един с къси гащи и джапанки и я сложи в найлонов плик.А тази книжарка сега беше с Грозев и Навални при разговора с човека на ФСБ. Каква ли е ролята на МИ 6?
  • 2 Asdfg

    97 17 Отговор
    Хахахххаахахахаа, признал си всичко! Този Навални наистина е ИДИОТ!

    Коментиран от #25

  • 3 Груьо

    92 15 Отговор
    ПУТИН ЯСНО ГО КАЗА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА,ЧЕ АКО Е ИМАЛО НУЖДА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ Е ЩЯЛ ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ..ТОЧКА. ВСИЧО ОСТАНАЛО СА ГЛУПОСТИ И НОЧИНИ ДА БЪДЕ ОМАСКАРЕНА РУСИЯ. КАКТО И ДА ИМА ПОВОДИ ДА БЪДЕ СПРАЕНИ ЕНЕРГИИНИТЕ ПРОЕКТИ .

    Коментиран от #10, #17, #20

  • 4 Грую

    75 10 Отговор
    Това ли е руската опозиция? Да се молят руснаците Тавариш Путин да управлява поне до сто години, че ако дойдат подобни смешници на власт жална и майка на Русия. Кой дава информация по телефон бе? Я се обадете в някоя банка, където се спазва най-елементарна конфиденциалност, защото става въпрос за пари разбира се да видите дали ще ви дадат някаква информация. На куково лято по телефон, а пък тук КГБ и ало, ало и готово снесоха всичко. Не може най -отявления опозиционер да е толкова наивен още по-малко пък да смята хората, които ще иска да гласуват за него за глупаци!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Бай Шиле

    62 8 Отговор
    Пълни глупости.В западните разузнавания толкова ли са дебилни,че ни сервират такива работи .Или мислят,че ние сме дебили.

  • 7 идиотчо

    10 45 Отговор
    Е как Навални ще лъже като всички видяха, че е в кома? Признаха го и сталинистите ленинци.
  • 8 изумен

    49 7 Отговор
    След всяка подобна публикация всеки път си мисля че по гояма тъпотия нама как да се измисли. Но всеки път съм жестоко опровеган.Евала явно човешката тъпотия е безкрайна. А за тези които вярват на тези тъпотии за тях нямам думи.
  • 9 Психо Доктор

    38 7 Отговор
    Навални страда от мания за преследване и мания за величие. Да не вземе само някой друг маниак да го излекува.
  • 10 РуснакТровен

    43 5 Отговор

    До коментар #3 от "Груьо":

    Аз на ЕС логиката се чудя, как може да искаш компенсация за това, че руснак е тровен в Русия ?
    По какъв начин европеец трябва да понесе санкции ... т.е. да му се вдигат цените на суровините, защото видиш ли руснак тровен в Русия е топ приоритет на ЕС политиката ?

    Това е все едно Русия да иска да си продава руския нефт в цяла северна и южна Америка, защото имало атентати на 11 септември в САЩ ... и тук така, ще купуваме газ с неясен произход, но с американска надценка, защото руснак е тровен в Русия :)
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Кавални

    31 6 Отговор
    били го отровили признали си ся чака да му се извинят ли по смешно няма как да го изнислят целия свят разбра кой лъже Англо саксонците никога не лъжат защото просто никогане казват някаква истина и когато лъжеш постоянно вече незнаеш какво е истина
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Radev

    8 18 Отговор
    Руските подлоги ревът
  • 16 Сливи за смет

    28 4 Отговор
    Това театро е за пред простолюдието, което непрекъснато доказва, че може да бъде манипулирано.Страх, страх и пак страх. Болести, локдауни отпускане на примката и пак, и пак. Дебилни лъжи : враг на човечеството - Садам, Кадафи, Асад и най - паче Путин. Шепа самозабравили се луди мачкат световното стадо и се мислят за богове. Купили са правителства и медии, присвоили са парите и свободата на хората и навиват пружината на страха. И така ще бъде ако човечеството не се осъзнае, инак - пътя към кланицата.
  • 17 Дългият

    7 28 Отговор

    До коментар #3 от "Груьо":

    А ти да си очаквал да признае Путин....как така руската върхушка винаги е Невинна...аман от промити мозъци не само в РСМ но и у нас...
  • 18 Пенчо пенсията

    10 23 Отговор
    Българските русофили, най-големи русофили в света! Даже в русия няма такива русофили.Само се питам защо защитават от България руските интереси, а не заминат в новата си родина и да видят какъв " Рай" е там.Много е лесно да си в ЕС и да лаеш против ЕС.
  • 19 Труман

    24 4 Отговор
    Смях в залата. Телефонните номера на офицерите от ФСБ на Русия са по стените на сградите.И Невални си е избрал един номер и директно цели 45 говори с висш офицер от ФСБ и той на мига си е признал как една дузина офицери са тровили Невални.....Но Невални бил жилав ,инжектиран с противотрова и новичока не го е хванал,,Жалко.Азък за барута.
    Жалки ми Невални....Хванал си се на погрешното хоро.Да беше говорил със Солженици,да ти разскаже как запада ползва такива баламурници като теб.
  • 20 Стефан

    5 14 Отговор

    До коментар #3 от "Груьо":

    Ей, и те главорезите понякога грешат, не се наемам да кажа кой крив, - кой прав, но славата на КГБ и ГРУ по мръсни операции са доста напред с материала, за тях ЧОВЕШКИЯ живот е нищо, само им погледни новините, в Краснодар един руснак се жалваше че там няма правителство, няма местна власт всичко е мафия и смучат, бият и убиват хората за нищо, не ми ги хвали тия ушанки, знаем ги.
  • 21 Служител на МВР

    12 3 Отговор
    Браво на служителите на ФСБ на Русия. такива боклуци като Навални не трябва да живеят, защотот са вредни за обществото.
  • 22 Маринов

    4 12 Отговор
    Не мога да повярвам с колко заблудени русофили е пълна нашата мила потъваща страна, нима не видяхте какво се случи на журналистката която влезе в двора на Кудрявцев(агента с който говори Навални)веднага арест от полицията и отцепване на района от ОМОН. Какво толкова крият нали всичко е измама от страна на Навални, гледайте интервюто с Грозев, поне е наш журналист въпреки че работи за чужда медия, половин час оборав точка по точка всички опорниточки на ФСБ, обяснва че е разследвал и Гърция и Нато за мигранти и продажба на оръжие.Нито една наша медия не покани Грозев за интервю, а вероятно този човек ще вземе голяма международна награда за журналистики, това случайно ли и е.
  • 23 гола вода

    8 1 Отговор
    По време на коментарите се стигна до същината на въпроса. А именно начина за спиране на големите енергийни проекти. От интервюто взето от нашия премиер в България щяло да се доставя компресиран газ от Азербайджан, само че по какъв начин ще дойде с кой кораби и откъде ще минат.Погледнете на картата къде се намира тази страна.Или аз съм тъп или Бойко ни пусна на пързалката.
  • 24 грегор мендел

    8 1 Отговор
    Признал си , ама друг път !

  • 25 ле ле

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Asdfg":

    той се обадил на убиеца си...след като има убиец на Наебални ,как така той се обадил на него,нали го отровиха УЖ..пълен шет..
  • 26 А ЧорапогаЩите на ИзаУра по колкоса

    0 0 Отговор
    А Ицко Чернев ......ходи при Скорсезе
  • 27 Джомолунгма

    4 1 Отговор
    А признал ли си е ББ , че е бил КОМУНИСТ , че е бил МУТРА , че има шкафчета със злато ? Не е ! Това ПИТАЙТЕ , а не за някакъв си.....
  • 28 Епидавър

    5 0 Отговор
    А призна ли си ТикватА , че е казал за Цвета , че е Проста Кърд Питка ?
  • 29 Aca

    1 1 Отговор
    Грозев е същия боклук като нивалния.
  • 30 Въпрос

    2 1 Отговор
    Ако са искали / тези които трябва / , този човек щеше ли да бъде мъртъв ?
  • 31 жоро

    1 0 Отговор
    Последно казаха че отровата била в долните му гащи
  • 32 Бат Мишо

    0 1 Отговор
    Аз признавам , всичко признавам само някой да даде 100 лв да си допия - и 2 те кули аз бутнах на 11 09 и че аз съм бин ладен и че Путин ми плати лично да напълня шкафчето на маркуча и да снимам ....За 100 лв отгоре мога да разкрия как Русия фвърли бомбите на Хирошима и Нагасаки и приписа вината на САЩ Путин го организира и избиването на индиянците ат 100 мил да останат 2 за да хвърли петно на истинската американска демокрация ....А за още 100 лв мога да докажа че руски кораби са возили робите от Африка в САЩ и са принуждавали бедните плантатори да ги вземат и заробят насила с Калашници -Путин и Сталин двамата лично са карали корабите - имам неопровержимо доказателстмо- записан разговор по телефон - сичките признания общо на коледна промоция за 250

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта