Last news in Fakti
14 Февруари, 2021 4959

Кой няма място в ръководството на БФС?


  • Венцеслав Стефанов Президент на ПФК Славия и член на Изпълкома към БФС ''Да мериш Бербатов с Емил Костадинов, е като да сравняваш Лом и Лондон. Единият играеше в Лондон, но пък Костадинов направи цялата ни нация щастливи. Бербатов се отказа от нас. Като беше футболист защо не направи нещо голямо за националния отбор, Димитре? В главата ти са някакви кокали... Ако Бербатов си мисли, че ставаш президент, за да лапаш кокала, жестоко се лъже! Кокали няма, момче! Има бачкане! Бачкаш заедно с държавата и за младите, само тогава може да се получи нещо. Кокали има в болните мозъци! Един самовлюбен в себе си човек, да се кандидатира сам и да го изберат. Той в Търново говори само с пазвата си. Навсякъде като ходя по света ме питат за Стоичков, не за Бербатов. Когато Митко Бербатов каза ''да го д*хате, аз не искам да играя за България'', това какъв маркетинг беше? Това е антимаркетинг за България. Когато аз съм си давал парите за спорта, той е правил бр-бр-бр. Всяка жаба да си знае гьола. Като го видя да прави нещо за спорта, а не само стойки, да седне и да разговаря с мен.''
  • Димитър Бербатов Най-успешният български футболист през XXI век "Изявите му показват колко е объркано всичко в някои сфери на живота. И колко страх има, ако аз или други хора тръгнат да влизат в управлението на футбола ни! Защото аз символизирам промяната, а тя не се иска и не се търси от определени хора! И нормално, Венци мина 70 години и няма място в следващия Изпълнителен комитет. Но всъщност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изявленията му, когато говори за други хора, толкова често се чува откровен расизъм, дискриминация, лъжи, че се чудя как му дават поле за изява Да вярваш думата на този човек, е все едно да вярваш на Бърнард Мейдоф! Само питайте някои от неговите футболисти или бивши треньори! Аз казах "майната ви" точно на такива хора от управлението на футбола, които не уважават успехите на другите, хора, за които злобата и интригите са ежедневно занимание. "Майната ви", която видяхме че се получи пак преди известно време, точно поради същите причини. И пак ще се случи, ако се продължава по същия начин.''

    148 гласа
    24%
    76%
    463 гласа

Коментари

  • 1 Александър

    55 6 Отговор
    Бате Венци,бил давал парите си за спорта...Вица на деня, просто има късмет че на Маджо не му се занимава с глупости
  • 2 Patton

    12 26 Отговор
    Трябва държавата да влезе във футбола ни. Т.е. Борисов да стане шеф , за да ги оправи и тях. Това е решението. Единственото решение. И без това самия той игре и даже бие дузпите.

    Коментиран от #16

  • 3 гост

    33 31 Отговор
    Бербатов наистина допусна голяма грешка, че се отказа така от нациолният отбор в полза на клубният си отбор. Националният отбор имаше нужда от капитан като него, но сълзите в очите му бяха за вричане във вярност на сър Алекс, а не за България. Типичен Маргинал.

    Коментиран от #5, #11

  • 4 Биде

    25 6 Отговор
    Единия не става, другия от самочувствие ще се пръсне! И какво БФС с тея пишман мачове и неможещи и неставащи футболистчета??? Но кой му пука, важните са поста и парите!

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 No Exit

    31 5 Отговор
    Бербатов е прав. Отиваш там където си разбран, където ти дават условия да се реализираш. Когато хората с които работиш не стават, ти или ги побеждаваш и налагаш добрите практики, което в България е невъзможно и всеки го знае, или отиваш там където те ценят. Говоря от собствен опит. И във футбола, и в живота е така.

    Коментиран от #9


  • 7 8588

    30 4 Отговор
    Кой няма място в БФС?Разбира се членовете на СИК!Такъв е и Венци Стефанов!Бил дал пари!!Дал грънци!Парите са наше/НАРОДНИ/награбетни от маджо,венци маргините и другите подобни индивиди!А той какво е направил като е бил толкова вреве в БФС!Нищичко!!Единствено "купената" от маджо титла и тъпотиите и лакърдиите ,които ръси от време на време!!Що не каже къде е синът му?И защо "изчезна"така мистериозно?Време му е да си ходи и да си сменя по често памперса защото почва да намирисва!А Митко/аз не съм фен/но всеки лев,цент и т.н.си ги е заработил и сега с право може да говори и коментира каквото му е на душата и сърцето!ЕВАЛЛА МИТАК!НАТРИЙ НА ТОЗИ ДЪРТАК МУТРАТА!!!НЕКА МУ Е ЗА УРОК И ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО-ТАМ НА БУНИЩЕТО!И БАБА ЗНАЕ С "ЧУЖДА ПИТКА ПОМЕН ДА ПРАВИ"!/с крадените пари от износа на петрол за ембаргова Югославия ,а сега от Маджо и сие/

    Коментиран от #20

  • 8 любител

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Биде":

    прав си всички се натискат да вземат поста за пари без даправят нещо.затова и национала е на това дередже.бербо е същия един надут пуяк готов само да лапа.
  • 9 любител

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "No Exit":

    какво значи да го ценят тава че е бил футболист не значи че ще стане треньор целта му е да прадължава да лапа и да си клати краката.продажник.

    Коментиран от #15

  • 10 Бърборко

    7 4 Отговор
    И Бербатов подобно на Стоичков ако се заеме с българския футбол ще се насере.
  • 11 любител

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    прав си реши да милее сега за Б-я когато не става за нищо и има желание само да си клати краката и да лапа като досегашните.за това футбола в Б-я е на това дередже
  • 12 БЕРБАТОВ

    0 5 Отговор
    не беше ли син на доказан изнасилвач?

    Коментиран от #18

  • 13 Бъркотия

    9 5 Отговор
    Когато Бербатов направи това което Венци прави за българския футбол тогава да говори. Може само да си мечтае да създаде младежка школа подобна на тази на Славия. Само със вноски снежинки /Лудогорец/ български футбол не се прави а само временно се спира развитието на нашите таланти в името на краткосрочни лични цели на този или онзи олигарх. Грижата за масовия спорт сред подрастващите ще доведе и до появата на родни таланти а не строежа с държавни пари на частни стадиони на които играят не нашите деца а чужденци.

    Коментиран от #17

  • 14 т кобрети

    6 6 Отговор
    Темерута и дебила Бербатов няма място не само в БФС, ами и в България въобще. Едипови коплексари, нямат място тук, особено когато са прочути не с кариерата си а стисността си и любовта си мъм мама.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Коронавирус

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Patton":

    Подкрепям те напълно и само да те поправя-дузпите ги бие докато вкара.

  • 17 Незнаещ

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Бъркотия":

    Та,колко гола е вкарал Венци,че съм забравил??
  • 18 Драйфус

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "БЕРБАТОВ":

    Родителите носят отговорност за постъпките на децата си,децата за родителите си - не могат!!!
  • 19 Дългия

    6 2 Отговор
    Бербата е предател,като Гришо.Гледа си само интереса няма място в българския спорт не футбол.Сега,като нищо нестаеа от него и не го искат в Англия решил да се върне.Защо не завърши в Англия а в Бългсрия бе.Поради ред причини тук е ясно как си е взел изпитите а там няма шанс и е доста по скъпо а го знаем какъв е скаперник.Венци дава за спорта над 20 години.Бербатов и в Търново ще се провалиш.

    Коментиран от #22

  • 20 Факт

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "8588":

    Нямаш грам акъл. Бил дал награбени пари. Ахахахаха. Дори да е така е добре, че ги е дал. Можеше да си ги задържи както правят повечето ни управници. Той обаче не ги задържа както сам признаваш, а ги даде за футбола. Много ми се иска и Бербатов да даде много милиони за футбола. Достатъчно пари има. Ако наистина милеез за спорта е нормално и той да развърже кесията си. Той обаче грам няма такова намерение. Много жалко и много тъжно.
  • 21 зорбас

    3 1 Отговор
    Бербатов е пич.Ако не вярвате питайте гърците и индийците.
  • 22 KENEPHBG

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "Дългия":

    И кво толкова направи за 20г мутрата? Отбор като отбор ли, стадион като стадион ли направи? Колко му ходят на овча купел? Там забраната за публика е перманентна. Жалък е като рахитичното си отборче, като всичко в България е жалък плешивата мутра. Портрет на България.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Бай Шиле

    1 0 Отговор
    Резултатът е манипулиран.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта