Last news in Fakti
25 Февруари, 2021 4552

Кой връща мигранти в Егейско море?


  • Панайотис Митаракис министър на миграцията и убежището на Гърция Това са лъжи. Тeзи твърдeния ca чacт oт cтрaтeгия зa фaлшиви нoвини, прoкaрвaни oт Турция чрeз някoи нeпрaвитeлcтвeни oргaнизaции и кaнaлджийcки мрeжи.
  • Реджеп Ердоган президент на Турция Гърция връщa приcтигaщи пo мoрe мигрaнти, точно Гърция прилaгa тaкивa прaктики. Турция мнoгoкрaтнo e кaзвaлa тoвa нa cвeтa, нo изявлeниятa влизaт прeз eднoтo ухo и излизaт прeз другoтo.

    369 гласа
    80%
    20%
    87 гласа

Коментари

  • 1 Хасан

    18 87 Отговор
    Всичко е документирано ..как гръцка брегова охрана дупчи лодките на бежанците и обрича на гибел жени и деца ...редно е Гърция да бъде обвинена в геноцид срещу бежанците , в убийство на жени и деца

    Коментиран от #4

  • 2 ИВАН

    90 11 Отговор
    Това не са бежанци, а нашественици, а с нашественици процедурата е една - дупки на много места ... а че били жени и деца, ами да са си стояли у дома - гърците се грижат за своите жени и деца, анадънмо
  • 3 Турски измамници

    69 11 Отговор
    Кви емигранти бе Турчо?! Вкарвате джихадисти с децата им и искате да ни храним в Европа, а? А що не ги храните в Турция? А братята ви в Пакистан нема ли да вземат Малко? Видехме наскоро що за емигранти са Като подпалваха Гьцката граница а Турските спец служби подари вьтре в Гьрция! Налягайте си парцалите щото Грьцкото терпение се изчерпва да не се окажете в изконната си родина в дълбока Азия , а Константин опол европейски!

    Коментиран от #5, #6, #10

  • 4 Много то наглост

    44 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Да Турция извьршва геноцид и нарушение на Грьцките териториялни води, псевдо-мигрантите се придружават и от Турски военни, които следва да бьдат потопени, а мигрантите вьрнати в Турция или пратени в Израел - да видим на Израелскатк граница какао ще ги сполети!

    Коментиран от #23

  • 5 Български мошеници

    7 50 Отговор

    До коментар #3 от "Турски измамници":

    За цял свят са емигранти а за теб точно това което си ти. Има снимки в немски вестници, как сиртакито дупчи гумените лотки, и границата се охранява с огнехвъргачки, Тревата я пялат гърците , за да не се крият емигрантите. Гадна работа е гърчеенето, чаткаш ли калпашки?
  • 6 Българарски мошеници

    7 40 Отговор

    До коментар #3 от "Турски измамници":

    Не всички емигранти са от Турска срана, явно не знаеш география и за бурите на Марс ще обвиниш Турция. А колкото за храненето почти една българия емигранти храни Турция, само 40 хиледи са достатъчни за бг'то да колабира. И престани с тази мечта от средновековието за тъй наречения константинопол, вие не сте ли спецове по преименуванията?

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 ИВАН

    27 1 Отговор
    Ами охранявай си и ти границата бе мустакатко - кой те е карал да ги пускаш тези навлеци, ама и ердоган не е виновен - други дърпат конците и му дават кураж
  • 9 Атанас

    27 4 Отговор
    Че Турция храни мигранти - храни - т.е.- прави някакви разходи. Но да видим и обратната страна на медала - колко петрол краде Турция от Сирия - всички видяхме снимки на керваните с турски цистерни, натоварени с нефт и нефтопродукти. За какво е всичко това - ако бе някаква бедна територия щяха ли да се пердашат така яростно години вече - просто има какво да се краде....Та никой освен Ердоган и приближените му не са наясно какво им е салдото в случая... Едва ли биха се оставили да са на минус...
  • 10 Хасан

    2 14 Отговор

    До коментар #3 от "Турски измамници":

    Меркел ги покани !..а и българина е здрав и прав и България уж " велика " но е отворила шепи за евросубсидии помощи
  • 11 Хан Аспарух

    11 2 Отговор
    Турчина копира бай Тошо ,когато България беше върха и бяхме сила.

    Коментиран от #12

  • 12 Хасан

    8 12 Отговор

    До коментар #11 от "Хан Аспарух":

    Тогава четеше само Работническо дело и си мислеше че си сила ..сега да питаш севернокореец и той ще ти каже че е световна супер сила

    Коментиран от #16

  • 13 НЯКОЙ

    9 3 Отговор
    на кой му дреме за тия емигранти
  • 14 любител

    13 4 Отговор
    ами нали има споразумение да не ги пускаш бе за какво ти дават милиони да си правиш палат ли пак мръсни м---и.
  • 15 дявола

    2 0 Отговор
    Как кой на който не му трябват
  • 16 сашко

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    Тогава имахме 100000 армия сега имаме един.......с

    Коментиран от #17


  • 17 Знаещ

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "сашко":

    Бъркаш армията ни беше 350 000. По него време имахме и ракети СКЪД и СС23 както и ядрени глави. Казвам го със 100% сигурност, защото служих в такива войски. турците ги беше страх от нашите ракети и имаше защо. Точно по тази причина когато дойде разпада на държавата през 1989 г. и приемането ни в НАТО турците реваха на САЩ да ни накарат да ги нарежем тези ракети и както се досещате националните предатели на БЪЛГАРИЯ ги нарязаха. Сега нямаме нищо.

    Коментиран от #24

  • 18 Райха

    3 1 Отговор
    Бг е вече несъществуваща
  • 19 Петър

    2 1 Отговор
    Виждам два м.нгала на снимката. Преди години ДНК-то на гърците беше изследвано и показа,че това са хора с арабска кръв,нямащи нищо общо с древните гърци и са точно толкова европейци колкото и източните им съседи . Общувайте с гърци и ще видите,че това е едно много лошо, подло племе ,което е ф.натично спрямо българите. За тях ние не сме хора. Обикновеният турчин е определено по-свестен като човек. И двете страни, ако могат, биха разпарчетосали България без да им мигне окото.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 чекмедже 2

    1 0 Отговор
    всичко върви по план...питайте нерес сорос..
  • 22 Истината

    0 1 Отговор
    Има видео материал на който се вижда как гръцки граничар пробива гумена лодка с бежанци жени и деца! Доста бежанци издавиха гръцките изроди, но Господ вижда!
  • 23 Истината

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Много то наглост":

    Май не си чувал за Петричкия инцидент с гръцките ц*гани?
  • 24 Истината

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Знаещ":

    Турците много ти се смеят! Никога не ги е било страх от нас даже не ни вземат на сериозно! Даже и през 1989г щяха да ни пребият с пръчки и да ни конфискуват" безаналоговите" ракети! Единствената причина да не ни спукат задниците беше СССР!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта