Last news in Fakti
11 Март, 2021 4946

Налага ли ЕС ваксинационен национализъм?


  • Шарл Мишел председател на Европейския съвет Eврoпeйcкият cъюз нe се oпитвa дa прилoжи вaкcинaциoнeн нaциoнaлизъм или дa изпoлзвa вaкcинитe cрeщу СОVID-19 зa прoпaгaндни цeли. Дoкaтo Вeликoбритaния и CAЩ имaт кaтeгoрични зaбрaни зa изнoc нa СОVID вaкcини, EC нe e cпрял дa изнacя. Бeз Eврoпa нe би билo възмoжнo дa се рaзрaбoтят и прoизвeдaт някoлкo вaкcини зa пo-мaлкo oт гoдинa, a coлидaрнocттa нa EC пoмaгa нa бeднитe cтрaни дa пoлучaт първитe дoзи.
  • Доминик Рааб министър на външните работи на Великобритания Британското правителството е гневно по повод на твърденията на председателя на Европейския съвет Шарл Мишел, че Лондон напълно е забранил износа на ваксини. Новият спор застрашава да отвори още по-голяма пропаст в отношенията ни за политиката за ваксините. Изразявам голяма загриженост след изявлението на Мишел и го обвинявам в разпространяване на фалшива информация.

    120 гласа
    35%
    65%
    217 гласа

Коментари

  • 1 😷😷😷

    58 4 Отговор
    Безмислена анкета и едните и другите искат да наложят пълен контрол и подчинение на наделението и успоредно с това да направят огромни пари! Методите са различни, целта една и съща !
  • 2 Турбо

    16 3 Отговор
    Резултатите ясно показвят отношението към ЕС. Нека не олицетворяваме добрата идея за единна Европа, с представителите на раздутите щатове в различни институции и настоящи лидери. Последните са провал продиктуван от охолството и триумфа на посредствеността. Промяна е нужна не само в България(при нас е отчайващо нужна) , но и в Европа. Стария щонтинент цез граници, с либерална данъчна система, ефективни институции, производителна икономика (основно дейности изпълнявани от роботи) и хора заети с наука, култура, спорт, туризъм, всичко което е постигнала тази цивилизация и свързаността на съвремието
  • 3 Прозрачен фалш

    25 2 Отговор
    Театро нескопосано разиграват и доста некадърно при това. Всички са заедно в разработването и ваксинирането с отровите им.
  • 4 miko

    18 1 Отговор
    Играят на лошото и доброто ченге,а наивниците отмятат.Само рееволюция и изчистване на тая смрадлива измет ще нормализира нещата.

    Коментиран от #11

  • 5 Дългият

    4 15 Отговор
    Ние сме в ЕС и вярвам на Шарл Мишел.Точка.

    Коментиран от #6

  • 6 4567

    14 4 Отговор

    До коментар #5 от "Дългият":

    Ти си в ЕС и вярвам, че можеш да летиш. Пробрай от осмия етаж. Точка.

  • 7 kova4a

    12 7 Отговор
    Айде по-скоро да излезе истината за тези отрови и да се свършва!Светът не е оцелял,благодарение на "ваксини".Това не са ваксини!Запомнете!Това е генна терапия и не един,два или три доктора и светила го казаха...Но уви.Стадото върви след овчаря...

    Коментиран от #13

  • 8 Dimo

    8 1 Отговор
    Всичките тези правителства са марионетни на няколко фамилии и изпълняват каквото им се нареди. Англичаните борката ги направи опитни зайчета със тая бърза ваксинация ,никъде другаге в Европа няма толква много ваксинирани като в Англия.

    Коментиран от #12

  • 9 OhBoli

    4 1 Отговор
    kova4 предполагам може да пуснеш линкове към научните трудове за генната терапия?
  • 10 един българин

    3 0 Отговор
    Всички които по навик плюят англосаксонците, сега какво обяснение ще дадат?! Те ли са по политиканстващи на дребно или Брюксел! Те ли са по-корумпирани или ЕС?! Затова се случи Бркзит!
  • 11 ЦЪЦЪЦЪ

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "miko":

    Така ли ти казва да пишеш работодателя ти Путьонин! Да призоваваш към революция и насилие в България - ТАКА ЛИ?!

    Коментиран от #14

  • 12 111

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Dimo":

    ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ НЯМАТ СВЪРШВАНЕ!
  • 13 ke da

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "kova4a":

    Не е виновен даващият заеми, а ония "умници" които ги вземат! После плачат, че били големи лихвите! В простотията е проблема, нея как ще изкореним ?!
  • 14 любител

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "ЦЪЦЪЦЪ":

    прав е колегата който плюеш.безкръвна революция няма.за да се измете тази крадлива пасмина това е единствения път а ако не ти харесва явно си едно герберче на хранилка.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 No Exit

    0 0 Отговор
    Бедните страни раждат много деца, имат младо население. Застаряваща Европа има нужда от тях, а той се загрижил за двайсетгодишните нигерийци. Ами нали сме най-либералните демократи...
  • 17 Служител на МВР

    0 1 Отговор
    И Британците и шефовете на ЕС са едни долни маймуни от които нищо не става. Всички те са за затвора. Там им е мястото.
  • 18 5544444

    0 0 Отговор
    КОГАТО ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО
  • 19 Дърти империалисти с ново

    0 0 Отговор
    ДЪРТИ ИМОЕРИАЛИСТИ с ново име: ГЛОБАЛИСТИ
  • 20 5454

    0 0 Отговор
    ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ЛУКАНКИ ,СУДЖУЦИ,СЛАНИНКА, ПАСТЪРМА БЯХА И СЕГА СЪЩО ДЕМОНСТРАТИВНО И НАИ НАГЛО ИЗХВЪРЛЯНИ В КОШОВЕТЕ НА ЛЕТИЩАТА ОТ КУФАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ НАДУТИТЕ КАТО ПУЯЦИ СЛУЖИТЕЛИ НА ГРАНИЧЕН КОНТРОЛ ПО БРИТАНСКИТЕ ЛЕТИЩА.ТЕ ЗНАЯТ ЛИ ТЕЗИ ,ЧЕ ТЕСА НА ЦИОНАЛНАТА НИ СВЕТИНЯ НАРЕД С ЗНАМЕТО И ГЕРБА И КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ЗАЩИТАВАТ БРИТАНСКАТА ИКОНОМИКА ПО ТОЗИ ГРОЗЕН НАЧИН.ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ НАШИ СЪНАРАДНИЦИ СА КАРАНТИНИРАНИ НА БОБ И ВОДА СРЕЩУ 1700 ПАУНДА В НАИ МИЗЕРНИТЕ ИМ ХОСПИСИ ЗА БАЗДОМНИ И НАРКОМАНИ. ЗО ТОВА АКО СА ИСКОЛИ БЛАГИНИ ОТ ЕВРОСЪЮЗА ДА НЕ СА ГО НАПУСКАЛИ И ТО КАТО ОПЛЮХА БЪЛГАРИТЕ И РУМЪНЦИТЕ КОЕТО СИ БЕШЕ ИСТИНСКИЯ РАСИЗЪМ.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта