Last news in Fakti
28 Май, 2021 7201

На кого служи ДАНС?


  • Огнян Минчев политолог Смяната на шефа на ДАНС е още едно доказателство, че настоящият президент Румен Радев съзнателно и целенасочено си присвоява пълномощия, които не са предвидени от конституцията за един служебен кабинет под негов контрол, за да завземе цялата власт в държавата ДОКАТО няма парламент. Презумпцията, под която става това арогантно завладяване на властта е "необходимостта" да бъдат "изчегъртани" действията, кадрите и резултатите от управлението на предходните кабинети на ГЕРБ. Под претекст, че това управление е било свръхкорумпирано и нарушило драматично законите на страната.
  • Емил Василев адвокат Обществена тайна е, че отстраненият днес шеф на ДАНС бе като домашен любимец за Баце. Говореше си с него като с кучето си Борко. Контраразузнаването бе превърнато в обслужващ информационен придатък на управляващата мутро-ченгесарска шайка. Както ГДБОП се използваше за изпълнение на мокри поръчки срещу политически и икономически конкуренти през специализираните наказателни съдилища. Каква национална сигурност, какви български интереси?! Всичко през последното десетилетие бе корупция, злоупотреби-финансови и властови, калинки и купища пари за олигархичния кръг

    152 гласа
    13%
    87%
    1016 гласа

Коментари

  • 1 ГОЛЯМ СМЯХ

    32 108 Отговор
    На Баце, на маце, но разкри предателите на България..! Следващият път, ГРИПЕНИТЕ!

    Коментиран от #18, #25

  • 2 male

    92 13 Отговор
    никаква полза за БГ и за гражданите и от управлението на герб...насяване на страх ,несигурност 0 свобода на словото - връщане в годините на тоталитаризма
  • 3 ИВАН

    81 9 Отговор
    Пладнешки разбойници облечени във власт - това е казано по-директно, но честно ... такива са тези служби обслужващи мутрата и мутрата на мутрите

    Коментиран от #5, #26

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 mnbvc

    49 1 Отговор

    До коментар #3 от "ИВАН":

    Не разбитам защо толкова много коментари има относно уволнението на един еди кой си,та той сам се уволни като желае да е в отпуск и просто му изпълниха желанието само че за по дълъг период, а нищо не се говори за уволнените шефове на енергетиката,и часове след това поискаха увеличение на цената на газа,след това борисов за 24 часа са овладели цялото земеделие,подмени ръководството на шестте държавни горски предприятия,на Зем инвест,на Агровотинвест,на Напоителни системи,на Врана Еад,на Агролевпроект,на Рибни ресурси,и на Сортови семена/подчертавам информацията е от заседание на последното народно събрание/,забележете колко хора са това и никакъв коментар защо ли ,явно имат много повече достойнство от оня .
  • 6 4646

    55 6 Отговор
    Господин Огнян Минчев да вземе да си извади главата от г.з. на Бойко че аман вече от такива...
    Трябва да ви съдят като национален предател..!!!

  • 7 Патриот

    37 4 Отговор
    Дебелия кога го купиха? ДАНС е паразитна милиционерска структура и сега беше момента да се закрие. Но гарван гарвану око не вади.
  • 8 4646

    42 4 Отговор
    Глупендер... Какви кадри, какви резултати!!!!?! Тея съсипаха и откраднаха тотално всичко, унищожиха не само държавата но и народа... Половина народ е по чужбина.. тоя говори за кадри и резултати 😂..
    Кажи си по добре Ти какво 'намаза' от ГЕРБ..?
  • 9 Алфи

    30 4 Отговор
    Минчев срам и позор.Дебело мазно подмазващо същество на Баце Тиквун.
  • 10 той Е

    13 1 Отговор
    ЕМИЛЕ НА КОГО СЛУЖИШЕ ЯНИ ЯНЕВ. КЪДЕ СЕ СКРИ И ЗАЩО
  • 11 Стефан

    26 4 Отговор
    Много ниска топка си станал бе Минчев, нали има закони в тази страна, как така ще нарушава Конституцията, служебното правителство има правомощия на редовно такова, мисля че нямат право само да подписват международни договори, а и да знаеш - И СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ИЗЛЪЧИ ПРАВИТЕЛСТВО, ТАКА ЧЕ ТОЗИ КАБИНЕТ ОСТОВА ДО ЕСЕНТА, хайде сега плямпайте си на воля.
  • 12 2494

    17 0 Отговор
    ДАНС служи на държавните кратуни да ги покрива кат крадат.
  • 13 Бивш левскар

    8 4 Отговор
    Не харесвам славяновския мушморок, но го предпочитам пред банкянския тулуп.
  • 14 Нед

    13 0 Отговор
    Нужно е заличаването изцяло на тази ненужно създадена структура. И на всички други подобни и "специализирани". Те поставят Държавата на първо място по корупция.

    Коментиран от #22

  • 15 Уестия

    3 0 Отговор
    Samo na ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ........НА ВСИЧКИ ДРУГИ Е В ОЩЪРБ
  • 16 ВИЦИ

    6 3 Отговор
    Големо ДА за Емил Василев. ДАНС обслужваше и изпълняване поръчките на ГЕРБ и ББ. Мега структура с ниска ефективност - нещо като полицията.
  • 17 El Prezidente

    10 2 Отговор
    Радев измете още един измекяр на Баце. Това е само началото. Цялата престъпна мрежа градена с години ще бъде демонтирана. Ама няма не искам, няма недей.

    Коментиран от #20

  • 18 Кой изхвърли пачки над С.Македония от са

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГОЛЯМ СМЯХ":

    Пачките не са планирани за децата на комшиите. Заминахме по скорост и височина ,,джипката".

    Коментиран от #27

  • 19 Защо Радеффф раздава събраните.

    1 1 Отговор
    данъци вместо подпомагане на българския бизнес. Тези пачки за кои 30 000 деца ще огреят? Това е приьом на БКП/БСП по вревето на тройната коалиция, която изпрати срещу изборите 1 000 пенсионери на море...п
  • 20 Идват важни избори!

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "El Prezidente":

    Ще поправим бързо грешната посока на Мунчовия самальот!

    Коментиран от #21

  • 21 onq s konq

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Идват важни избори!":

    Отговорът в чекмеджето е заключен

  • 22 Папата е казал НАСАМЕ нещо ВАЖНО, на

    3 4 Отговор

    До коментар #14 от "Нед":

    Радефф, за дявола парите и корупцията. Деса като любовница на две заплати и даром апартаменти. Но, нали е български реотан....
  • 23 ГОРСКИ

    4 2 Отговор
    След 10 години управление герб просто искаше да бъде партия държава!!!!!!
  • 24 dfgdfg

    3 2 Отговор
    ДАнс - съвременната ДС!
    Минчев - торба с л...на, гербаджийска свиня!
  • 25 Протестите са за Румбата да си ходи!

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГОЛЯМ СМЯХ":

    Всичките протестиращи те приканват да си ходиш Румене! Не си прави оглушки за втори мандат! Сам се самоиздигаш, сам и се изчегъркай!!!!!
  • 26 Пълни самовнушения от комундетата!

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИВАН":

    След изборите ще запеем всички дружно ОТНОВО И ОТНОВО, Одата на радоста от Победата! Очакваме го тоя щастлив момент! Това нека да бъде и краят на 100 годишното ,,царуване и робуване" на фалшивата комунистическа партия.
  • 27 Кой ръси пачки от Самолета?

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Кой изхвърли пачки над С.Македония от са":

    Кой изхвърли пачки над С.Македония от Самолета? Пачките от събрани данъци не са планирани за децата на комшиите. Задминахме по скорост и височина ,,джипката".
  • 28 тиквенсониада

    0 1 Отговор
    Защо се гради КУЛТ съм ЛИЧНОСТТА на БОРИСОВ ? Та той е един класически ПРОСТАК и брутален БАЙ ГАНьО !
  • 29 юначен страх

    0 1 Отговор
    Всичко в името на човека , всичко за благото на човека ! И името на ЧОВЕКА е , той е , той се казва........Бойко БОРИСОВ ! В авторитарна държава , управлявана от деспот и простак , това е основно правило !

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта