Last news in Fakti
02 Юни, 2021 10736

Плеймейтки или политици да спят в "Бояна"?


  • Бойко Борисов бивш премиер С ченгеджийските си номера като подслушването отвличат вниманието от изборите, разкритата шпионска мрежа у нас и спада на ваксинационния процес. Служебното правителство на Румен Радев не се занимава с нищо друго, освен с ГЕРБ. Изпълнява мръсните поръчки на новата власт. Извадиха от нафталина хора от най-мракобесните времена и ги пуснаха да се бият с нас. Забравиха за всички останали партии, които по техни думи олицетворявали статуквото. Забравиха и за единствената си задача в този момент - да организират честен вот.
  • Бойко Рашков служебен вътрешен министър Правителствената резиденция не е строена, за да се водят плеймейтки там. Как може един български премиер да спи с около 2-3 млн. евро в спалнята? Защо новият шеф на ДАНС е могъл да работи 20-30 години в областта на националната сигурност, а сега да не може? Който иска може да издига кандидатури, но подписът за Димитър Георгиев е на Борисов. Той, възползвайки се от тези структури като бухалки, поднесе главата на този човек да бъде освободен. Тези служби трябва да служат на интересите на обществото, а не да се прекланят пред силния на деня.

    232 гласа
    14%
    86%
    1400 гласа

Коментари

  • 1 Въпрос

    27 98 Отговор
    Дайте трети избор,защото от нито единия от тези двамата чеп за зеле не става.

    Коментиран от #33

  • 2 9398

    19 53 Отговор
    Как свсеки път в този сайт гласуванията се печелят от привърженици на нати ГЕРБ коалицията?

    Коментиран от #4, #5, #34

  • 3 селтак

    46 147 Отговор
    Само заради такива като Рашков и Манолова ще гласувам за ГЕРБ!

    Коментиран от #6, #17, #28, #32

  • 4 Печелят се

    62 8 Отговор

    До коментар #2 от "9398":

    Щото никой ме ще бацо отново пачки да реди
  • 5 Виж ти

    48 3 Отговор

    До коментар #2 от "9398":

    Аз отркривам противоположна тендеция в Dnes.bg. Явно там сте се събрали всички любители на статуквото, а тук има повече противници. Засега поне не е забранено да се коментира като в Беларус, Русия, Северна Корея, Турция и др. Много бих искал такива като вас да се изселят там, но там няма да сте на хранилка

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 456654

    46 0 Отговор
    И Кубрат със Сушито искат да спят в Бояна.
  • 9 Дългият

    48 2 Отговор
    Като му гледам процентите на Баце аман му е работата. Затова дълбоко се е замислил
  • 10 9398

    15 41 Отговор

    До коментар #5 от "Виж ти":

    На хранилка си ти! Аз жив политик от нито една политическа партия не познавам! Със сигурност ченге от смутните години на прехода с отнет достъп до класифицирана информация за лужебен вътрешен министър не бих сложил! Той е по-компрометиран от който и да е друг! Това ако не показателно какво се цели , здраве да е !
  • 11 А космонвтКИ

    7 0 Отговор
    Можели да подремват
  • 12 А бе

    19 26 Отговор
    А бе, Факти, вие вярвате ли си на подобни анкети, с готовите тролове- червени боклуци. Нали Рашков и Сие убиха Луканов, за да не се разбере на кого са разпределени 4 млрд евро червени пари в задграничните дружества след 1989г.?! И те не са компромат, като този в Бояна, а реални наши пари!

    Коментиран от #21, #30

  • 13 кочо

    36 8 Отговор
    БОРИСОВ ПРЕКРАЧИ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ НА ВСЯКЪДЕ-И В ДЪРЖАВАТА И ВЪВ ЕВРОПА.БОРИСОВ НЕ Е ПОЛИТИК А САМОЗАБРАВИЛ СЕ МАФИОТ.

    Коментиран от #16, #18

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 любител

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "селтак":

    браво селчо ти си не само селтак ами и кръгал глупак.хахаха.
  • 18 любител

    18 6 Отговор

    До коментар #13 от "кочо":

    прав си пич боко тиквата не е само мафиот а главния бос на мафията и най големия крадец и изнудвач за цялата ни история.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Sevda TV

    17 1 Отговор
    Ми милиционер - човек, преди десет години ги щипал на околовръстното, сега в резеденцията......
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 ФАКТ

    10 3 Отговор
    ,,.господин Борисов..искам да ви попитам само едно нещо..преди време някога гласувах за вас...защото винаги говорехте че искате да унищожите Бсп като партия...обаче за 10 години управление..ТИ не само че не изкарахте нито един компромат срещу тях АМИ И не осъди нито един комунист нито един...защо..?.?нали 10 години плюеше против тях..знаеш че когато взе властта те бяха фалирали държавата..защото бяха откраднали всичко ,,но ти не вкара нито един в панделата..А 1000 ПРОЦЕНТА Е ИМАЛО МНООГО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВСИЧКИ ТЯХ ДА ГИ ОПАНДИЗИШ ВСИЧКИ ДО ЖИВОТ..НО ТИ НЕ ГО НАПРАВИ..Та в последно време си задавам въпроса...Като толкова РАЗПРАВЯШ ЧЕ мразиш комунистите и все говориш против тях..ти не си направи труда да изкараш поне един компромат ЗА 10 ГОДИНИ,против някой от тях..а съм обеден че СИ ИМАЛ ДОСТЪП ДО МИЛИОНИ ТАКИВА..и ти можеше да ги покажеш на народа..и да ги опандизиш съвсем спокойно..и сега да нямаш никакви проблеми с тях..само че ти само говореше че ги мразиш..а Реално си бяхте дружки..ЗАЩОТО ЧОВЕК КАТО СИ ЗАДАДЕ ВЪПРОСА..кой ги храни тях 10 години за да имат все още партия.АМИ ТИ....но ето че сега когато те имат възможност да те съсипят..ще го направят с най голямо удоволствие..разликата е че те действат..и показват на народа наистина какви глупости си вършил..и то само за 2- седмици ти изкараха сумати компромати против теб..а ти за 10 години не си направи труда да покажеш нищо против тях черно на бяло..само лаеше против тях ЧЕ уж ги МРАЗИШ..АМА УЖ..
  • 23 дявола

    10 4 Отговор
    Бойко ли е не ми го хвали
  • 24 ФАКТ

    9 2 Отговор
    после се сърдиш на някой дръг..ами сърди се само на себе си.ЗА 10 ГОДИНИ ТИ НЕ СЕ ПОСТАРА ДА ИСКАРАШ НИТО ЕДИН КОМПРОМАТ ПРОТИВ ТЯХ ВЪПРЕКИ ЧЕ ВСЕКИ В ДЪРЖАВАРТА ВСЕКИ ЧОВЕК ЗНАЕ ЧЕ ТЕ ОГРАБИГА ДЪРЖАВАТА ДО СТОТИНКА..ВСЕКИ ЗНАЕ КОЙ И КАК ГО НАПРАВИ..ТИ ОБАЧЕ ДОЙДЕ И НЕ СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА РАЗБЕРЕШ..АДЖЕБА Я ДАЙ ДА ВИДЯ КОИ СА ТЕЗИ КОИ ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА.ДА ПОКАЖЕШ НА НАРОДА КОИТО СА ТЕ..ДА ГИ ВКАРАШ ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА.НО ТИ НЕ НАПРАВИ НИЩО ТАКОВА..ГОВОРЕШЕ САМО НА ДУМИ ЧЕ УЖ МРАЗИШ КОМУНИСТИТЕ..А ПОЛОВИНАТА ТИ ПАРТИЯ СА КОМУНИСТИ..А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ЧОВЕК С ЩО ГОДЕ МАЛКО АКЪЛ ЗНАЕ ЧЕ ТЕ НИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА..ФАЛИРАХА,ОГРАБВАХА ДО ПОСЛЕДНО...НО ТИ НЕ ВЗЕ НИКАКВИ МЕРКИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС..ДА РАЗНИЩИШ КОИ И КАК ОГРАБИ ДЪРЖАВАТА ТОГАВА..Е ЕТО СЕГА ТЕ ЩЕ ТИ ПОКАЖАТ КАК СЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ НЕЩА..И ТО БЕЗ ДА СИ ФАЛИРАЛ ДЪРЖАВАТА..С ТВОИТЕ ОМРАЗА НА ДУМИ КЪМ КОМУНИСТИТЕ..НО БЕЗ НИКАКВИ ДЕЛА..И НИКАКВИ КОМПРОМАТИ..ТИ САМО ДОКАЗА ЧЕ ГИ ЗАЩИТАВАШ..А НЕ ЧЕ ГИ МРАЗИШ..ПРОСТО ПОКАЗА ЧЕ ТИ РЕАЛНО СИ С ТЯХ..ХАЙДЕ КАЖИ ЧЕ НЕ Е ТАКА..КАЖИ ТИ ЗА 10 ГОДИНИ..ИЗКАРАЛИ ПОНЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО..КОЙ И КАК Е ОТКРАДНАЛ ПАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА..ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ФАЛИТ..??..АМИ НЕ..НЕ ПОКАЗА НИЩО..НЕ СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА СЕ ПОРОВИШ ЗА ТОВА ДОРИ..ТИ ЛИ ЩЕ НИ КАЖЕШ ЗАЩО ИЛИ НИЕ ДА СИ СЕ СЕТИМ САМИ..???...АМИ НЕ ПОКАЗА НИЩО ЗАЩОТО ТИ САМИЯТ СИ СИ КОМУНИСТ..ЗАТОВА САМО ЛАЕШЕ НА ДУМИ..И В ПАРЛАМЕНТА НЯМАШЕ ЛЕВИ И ДЕСНИ..А ИМАШЕ САМО ЛЕВИ..УЖКИМ РАЗДЕЛЕНИ НА ЛЕВИ И ДЕСНИ..САМО ЧЕ ДО КАТО УЖ СЕ ПЛЮЕХ
  • 25 ФАКТ

    10 2 Отговор
    ,,И ДРУГОТО КОЕТО Е...С КОЙ АКЪЛ ОТИДЕ ДА СИ КАНИШ КУ-ВИ В БОЯНА В РЕЗИДЕНЦИЯТА..ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ..???ТОЛКОВА ЛИ НЯМА ХОТЕЛИ ...НЯМАШ ЛИ НЯКАКВА КЪЩА НЯКЪДЕ КЪДЕТО ДА СИ ГИ ВОДИШ..И НИКОЙ ДА НЕ ЗНАЕ..А ТРЯБВА ДА ГИ ВОДИШ..ТАМ КЪДЕТО СИ ИЗКАРВАШ МИЛИОНИТЕ.....ИЗЛОЖИ СЕ ЧОВЕЧЕ МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ..ЗА 10 ГОДИНИ НИТО ЕДИН КОМПРОМАТ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ..НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА КОИ ОГРАБИХА И ДОКАРАХА ДЪРЖАВАТА ДО ФАЛИТ..САМО ГОВОРЕШЕ ТЕ ТАКА ТЕ ИНАЧЕ..И ТОЛКОЗ..НО НЕ ПОСМЯ ДА ОСЪДИШ НИТО ЕДИН КОМУНИСТ..ВЪПРЕКИ ЧЕ ЗНАЕШ МНОГО ДОБРЕ ТОЧНО КОИ СА ТЕЗИ КОИТО СА ОБРАЛИ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА..НО СИ ЗАТВОРИ ОЧИТЕ..УДАРИ ГО НА МАГИСТРАЛИ...УДАРИ ГО НА ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР..ВСЕКИ ПОСТ ВСЯКА ДЛЪЖНОСТ СИ СЪОТВЕТНАТА СУМА..ПОЧНАХТЕ ДА НАЗНАЧАВАТЕ ВАШИ ХОРА ..БЕЗ ВЪОБЩЕ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВА..ТОЯ ВЪОБЩЕ ДАЛИ Е НАРЕД С АКЪЛА..90 ПРОЦЕНТА ОТ НАЧАЛНИЦИТЕ КОИТО НАЗНАЧИХТЕ..СА БУКВАЛНО МАЛОУМНИ..ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ВСИЧКИ СА КОРУМПИРАНИ ДО ГУША..И РАНО ИЛИ КЪСНО ДОЙДАТ ЛИ НОВИТЕ..ТРЯБВА ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН В ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ДА ИЗМЕТАТ ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ НАЧАЛНИЦИ И ДРУГИ ТЕМ ПОДОБНИ.КРАДЛИВИ И ЗЛОБНИ КУЧЕТА .НАЗНАЧЕНИ ОТ ВАШАТА КОРУМПИРАНА ПАРТИЯ..,,И ДА СЕ НАЗНАЧАТ ХОРА С ИНТЕЛЕКТ ОТНОШЕНИЕ МОЖЕЩИ И ЗНАЕЩИ..А НЕ ЗНАЕЩИ САМО КАК ДА КРАДАТ КАТО МАЛОУМНИ..НЕ ЧЕ ТОЯ РАШКОВ Е НЕЩО ПО ЦВЕТЕ ОТ ТЕБ..НО АКО НЕ ДРУГО ПОНЕ ЗНАЕ КАК ДА ТЕ СЪСИПЕ..:),,И ОТ ТЕЛЕ МЛЯКО ЩЕ ИЗВАДЯТ НО ЩЕ НАПРАВЯТ ТИ ПОВЕЧЕ ПОЛИТИКА ДА НЕ ВИДИШ..:)НЕ ЧЕ ТИ ПУКА ДЕ..ТИ СИ НАПРАВИ МИЛИАРДИТЕ..ДР
  • 26 ГОРСКИ

    3 5 Отговор
    Ето крадците викат дръжте крадеца много нагли,този никога няма да бъде Министър председател !!!!!!
  • 27 Ринго Сталин

    3 2 Отговор
    ХОРА , СПОРЕД ТОЗИ БОКЛ** ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ "БИВШИ ХОРА " .... С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЛИ СТЕ ???
  • 28 яяохох

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "селтак":

    Личи си че си от платените гербаджийски тролове,колко ти плащат герберастите

    Коментиран от #29

  • 29 селтак

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "яяохох":

    Що бе,на тебе Факти нищо ли ти не плащат?

  • 30 miro

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "А бе":

    Доказателство за това което казваш имаш ли? Ако да, дай го където трябва. А за Боко има и всички сме го виждали...
  • 31 Тъп ТулуББ

    4 0 Отговор
    Времето на първобитните изтече.Приматите са за в клетка.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

  • 33 Рашков утре на килимчето!

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос":

    Да си сложи подсилен памперса и да отговаря с ,,ДА РАЗБРАХ Г-н Гл. ПРОКУРОР"! Да си води записки и да ги пази от загубване.
  • 34 Така трябва да бъде!

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "9398":

    Но, ти си с розовите очила на баба си. Само ГЕРБ! Долу червената върхушка!
  • 35 За някой

    0 0 Отговор
    плеймейтките в резиденцията. За дрогарите - Мика на поляната. Дългия да свети.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор

  • 37 СТАЛИН

    0 1 Отговор
    ГЕРБ СА ДЕМОКРАТИ! Който не ги харесва е екстремист.....!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта