Last news in Fakti
16 Юли, 2021 8225

Може ли здравният министър да чете диагнози?!


  • доц. д-р Петър Атанасов Завеждащ Клиниката по вътрешни болести на "Пирогов" Диагнозата на Стойчо Кацаров идва от лъжа, но един лекар не може да не прави разлика между диагноза и заглавие на клинична пътека. Направих го, за да не плаща скъпи изследвания. Направих го като за брат, а той се оказа Павлик Морозов, продаде ме за дребни политически дивиденти.
  • Стойчо Кацааров Служебен министър на здравеопазването Имам епикриза от „Пирогов“ за тежка декомпенсирана чернодробна цироза. Никога не съм имал чернодробно заболяване. Бях пациент на "Пирогов", нямам нищо против лекарите там. Лежах с Ковид-19. Но и аз съм един от пациентите с фалшива диагноза от там.

    280 гласа
    28%
    72%
    717 гласа

Коментари

  • 1 123

    187 14 Отговор
    Тоест, ние обикновените хора и не твои приятели ще си платим скъпите изследвания като попове, наглеци.

    Коментиран от #6

  • 2 БАЧУ

    162 16 Отговор
    Направил си му услуга като на брат.Няма лошо,но ако бях аз(селянче от провинцията)щеше да ми съдереш кожата,както и на всеки друг.Затова ти и другите от Пирогов недейте да ревете като вдовица за член.

    Коментиран от #4

  • 3 Джинс

    131 7 Отговор
    "Направих го...." ми звучи като признание за извършеното нарушение, та да не казвам престъпление, защото да съставиш официални документи с невярно съдържание, че и да ги използваш за да извлечеш облага от НЗОК си е чисто престъпление, независимо от подбудите ти....
  • 4 ФЕН

    83 8 Отговор

    До коментар #2 от "БАЧУ":

    Грешиш Ти ще си платиш като поп и те ще пуснат пак към касата да точат !!!тези милиони да не мислиш че се берат по дърветата ТЕ СЕ КРАДАТ ОТ КЪДЕТО МОЖЕ
  • 5 Перо

    102 10 Отговор
    Доц.д-р Атанасов е постъпил като с “братя” с 400 човека и шефа на НЗОК го е предал! По-чисто доказване на престъпление за източване на държавния бюджет,едва ли има!

    Коментиран от #27

  • 6 Дългият

    22 49 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Не само у нас и в чужбина е така,макар и в по малка форма.Винаги на близък или приятел ще обърнеш...по специално внимание...в гените ни е..Кофтито е че го дъни пред цяла БГ макар че човека има доблестта да излезне и каже как стоят нещата.Като се качиш нависоко и забравяш приятелите.И Кацаров се е кефил че му обръщат по голямо внимание...гаранция..

  • 7 До кога

    76 8 Отговор
    Егати гнусната миризлива и корумпирана система, това е отврат. Нямате ли съвест вие лекарите който крадете и дерете хората за пари, вие сте по отвратителни и от мутрите, да се заигравате и печелите на гърба на горското здраве и трагедия.
  • 8 Нищожество

    33 11 Отговор
    Лично за мен по-гнусно престъпление от предателството няма.

    Коментиран от #21

  • 9 Дедо ми

    68 5 Отговор
    Поклон пред лекарите, но истината е, че 95 процента от тях са алчни търговци, които дерат кожата на пациентите и на ЗК. Не само 400 фалшиви диагнози, почти всеки, който има нещастието да влезе в болница може да разкаже как е бил направо одран с измислени диагнози, които после се дублират към претенции от ЗК.Да пази Бог от влизане в българска болница.
  • 10 гост

    11 35 Отговор
    Едно време през социализЪма ни учеха,че човек най-напред трябва да е верен на "Партията" след тава на семейството, т.е. най-напред партийните интереси и след това тези на родителите, братята и сестрите ,министъра добре е научил това и тези които го подкрепят в тези му действия вероятно постъпват по същия начин.
  • 11 Мдам

    22 51 Отговор
    Когато заради приятел заобикаляш
    правилата и закона някак си го приемам. Когато обаче въпросният приятел те предаде за да трупа дивиденти на твой гръб... Неприемливо! Кацарски няма място като министър. Аман от Стефчовци в конака

    Коментиран от #36

  • 12 лекар

    21 38 Отговор
    Стойчо е срам за колегията

    Коментиран от #24

  • 13 Свинята

    40 4 Отговор
    Добри като лекари алчни като търговци
  • 14 колю

    20 10 Отговор
    Този ........ никога не е лекувал !!!
  • 15 666

    34 5 Отговор
    значи,които не сме братя, си плащаме, като дойдем- пак плащаме и накрая,ако имаме късмет да излезем - пак некой лев за изпроводяк, така ли е Морозов , пардон Атанасов???
  • 16 Шапчо

    18 38 Отговор
    Стойчо, Стойчо, аз и преди не те харесвах, но ти падна под нивото на всеобщата некадърност на служебния кабинет заедно с фатмака...
  • 17 ПКП Я

    32 6 Отговор
    Бялата мафия в действие, да се разбие!
  • 18 До Министър КАЦАРОВ

    33 2 Отговор
    Ела и в МВР Болница,системата е същата и миришеща на ПАРИ.
  • 19 Цар Ивайло

    30 7 Отговор
    Ах, доценте! Лъжете, лъжете и крадете! Това господин Атанасов, кой Ви научи? Ясно е, че не е мама. Не вярвам да е и тати. Всички вкупом /с Бойко Методиев Борисов КРАДОХТЕ!!!/вярвахте, че ще ви се размине. Ама НЕ!
  • 20 Предателите

    5 6 Отговор
    Не ги обичат нито победителите нито победените
  • 21 Ужас

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Нищожество":

    Има! Иммааа. Да крадеш като за последно! Ако ми подариш 500 000 лева, ще ти хареса ли! А ти да кажеш на жена си абе кви са тия 500 000 лева нека човека да живее ....
  • 22 Атанасов

    28 4 Отговор
    Доц. Атанасов е типичен пример за системата в престъпната болница на смъртта Пирогов. За съжаление имам лични впечатление. В Пирогов с пари не става, става с много пари.
    В отделението на Атанасов е касапница и не пожелавам на никого да бъде лекуван там. Редовно фалшифицират епикризи.
  • 23 111

    9 9 Отговор
    интересно защо министъра се занимава с "Пирогов" , това ли е болницата която трябва да срути , другите болници с какво се различават от нея , може би нямат написани диагнози , не вземат от касата и от пациента , не правят нарушения за да коригират грешната система , която никой няма т...ки да я смени и да се знае кой е болен , кой е здрав , кой върши работа , кой я плаща , колко реално струва и кой е излишен в цялата система , но засега я ръководи и взема "правилните" решения и разпределя обществения ресурс каакто си желае . Стига с тези болници и нужните им хоспитализации , направете системата за хората а за д-р Атанасов не коментирайте , без да го познавате , той е истински човек и лекар , помогнал е много хора напълно безкористно , много над тези неща е - за постовете по-долу го казвам , желая ви здраве и да не ви се налага да минете по пътека .
  • 24 Десо

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "лекар":

    Уточни-за колегията която краде!
  • 25 Баба Вуца

    13 2 Отговор
    Доц.Ангелов му се е натегнал,нали му е шеф,а като гризна дръвцето-реве като ощипана мома!Не така бе доценте,не се навирай насила под мишницата на министъра!
  • 26 666666

    19 1 Отговор
    Преди години майка ми ,която е фармацевт постъпи за лечение в Пирогов .Накараха е да си купи лекарствата от аптеката ,тъй като ги нямали , а били скъпи.След изписването като си взела епикризата в нея пишело,че лекарства за лечението са били предоставени от Пирогов.Та с две думи всичко е истина.Касата плаща лекарства ,които не ги е имало .А,колко пациенти са лекувани така !?!? Още един подобен случай:На една позната бащата имал проблеми с простатата.Минал през няколко болници за изследвания и т.н. В една от болниците му правили изследване ,което заплатил 600лв.При следващ преглед за трето или четвърто мнение при някакъв професор се установило ,че всъщност му няма нищо на простата!?!?Измененията били нормални за възрастта.Той им казал ,че изследването за което платили 600лв. в предишната болница се покривало от здравната каса и не е трябвало да ги дават. Но как да не дадеш нещо ,което не знаеш дали е така !?!?Още повече за роднина и любим.С две думи всички прегледи и лечения са правени с цел източване на касата.Не съм убеден ,че от толкова лекари никой не е видял ,че човека е здрав за възрастта си.
  • 27 ДО ПЕРО

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Перо":

    доц.д-р Атанасов постъпва, като приятел и на проф.д-р Балтов,
    но нека да кажат или /покажат / колко е бонуса на доц.д-р Атанасов
    за това приятелство.
  • 28 onq s baqtiq

    2 5 Отговор
    тоа клюн верно мяза на предател:)
  • 29 Явно не

    7 8 Отговор
    скаран е с медицината като цяло защото от десетилетия не я практикува,а диплома без практика не те прави лекар. Виж това да води съдебни дела срещу колегите си е специалист. За това ще си навлече/вече си навлече/гнева на лекарската гилдия. Чудя се защо винаги избират най-некадърните и най-големите смотльовци на такива постове,като не са се доказали като лекари дай им да копаят под другите Доцента правилно му го рекна пердателя си е винаги и само за презрение където и да се намира.
  • 30 Субективен

    7 6 Отговор
    Това ясно показва че Стойчо /къв ли доктор е бил/е подкрепял корупцията. Това е възможно най слабия министър на здравеопазването от началото на демокрацията, може би само Мими Фиткова го превъзхожда.
  • 31 пешо

    6 6 Отговор
    Д-р Атанасов,не обиждайте Морозов.Не помните историята му.Много близки е обслужила болницата Ви.Над милион шмекерии.Да не е бащиния-тя и здравната каса?
  • 32 Momo

    1 1 Отговор
    ако Ви разкажа моята история ще
  • 33 ЧОБИ

    3 3 Отговор
    СЛУЖБОГОНЦИ КРИЕРИСТИ / КОФТИ БРАТЯ ИМШ ПИЧ И КОФТИ ПРИЯТЕЛИ / НАДЯВМ СЕ ЧЕ СИ СИ НАУЧИЛ УРОКА / НЯМА КОМУНИСТИ ПРИЯТЕЛИ А САМО ПРЕДАТЕЛИ/
  • 34 ЧАТО

    6 2 Отговор
    това докторите са алчна и безжалостна сган.тук таме има някой свестен,тормозени от колегите си.щяха да ми извадят жлъчката без да има нужда от това само и само да опънат около2000лв от касата. а всички са давали хипократова клетва.там на онова място където отиваме всички ще си плащате боклуци.
  • 35 Гербави "доктори"

    3 3 Отговор
    В тази "болница" трябва да се влезе с автомат за да не може нито една от тия крадливи гниди да излезе не само на стачка, а въобще!

  • 36 Гражданин

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Мдам":

    Предлагаш като в мафията-мълчание до край. Затова като плащаш осигуровки и не дай Боже се наложи да ползваш здравната система, виждаш какъв батак и поквара е. Говоря от съвсем скорошен опит. Както бях писал на друго място, лекарите трябва да са добре заплатени. Ама не по този порочен начин.

    Коментиран от #37

  • 37 Здр

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "Гражданин":

    Стойчо търси политически дивидент, той не предлага решения. Хората казаха, няма специална пътека за ковида и затова се ползва тази. А министъра тръгнал да прави семзации. Много жалко за него. Да си оправят първо здравната каса

    Коментиран от #38

  • 38 Цар

    1 2 Отговор

    До коментар #37 от "Здр":

    Кацаров ми се струва че не е много у ред. Водещата му задава въпроси конкретни, той си плямпа някакви глупости.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор

  • 40 Bulgar

    0 1 Отговор
    Държавата отдавна АБДИКИРА от ЗДРАВЕТО на хората!!!!!
    Остави лекарите без заплати .....Болниците направи на ЕООД-та ......пациентите да Му мислят!

    Ако Лекарите са само Лекари .... а не борци с НЗОК то Др. Петър Атанасов трябваше на истинада не лекува и изследва Великия Министър!!!!
  • 41 Ценен ЦЕНЗОР

    1 1 Отговор
    Важният въпрос е дали може ББ да чете ? И какво освен Винету е прочел ? Щото той определя бъдещето ни и май се готви за това и занапред !
  • 42 резервист

    0 1 Отговор
    Павлик Морозов никого не е продавал, драги доц.д-р.! Човекът се е простил напълно съзнателно с живота, за да оживеят други! Да крадеш от всички, за да не плаща приятеля ти скъпи изследвания е неморално и подсъдно! Не е като да му отсипеш от твоята чаша ракия! Я млък! Вместо да се напънеш и да измислиш как да се подобри работата на системата се възползваш от слабостите и!
  • 43 някой си

    0 1 Отговор
    Плащат се болничхите всеки месец искат 100 лв за да издадат болничен лист от пациента . Защо е това не съм чувала подобни кражби .

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта