Last news in Fakti
04 Август, 2021 7267

На промяната или на подмяната е правителството на ИТН?!


  • Христо Иванов Председател на ПГ на Демократична България Ако имената на хората в проектоправителството, които се появиха в медиите, отговарят на действителността, ние не можем да кажем, че това е правителство на промяната. Не участваме в инсценировки. Преценихме, че с оглед чисто информационния характер на тази среща, няма нужда да участваме в тези разговори.
  • Тошко Йорданов председател на ПГ на ИТН Това са хората, промени няма да има. Още от началото след изборите заявихме, че няма да подписваме коалиционно споразумение, няма коалиционно правителство. Партиите имат различни изисквания за някакъв вид споразумение, така че изобщо няма съгласие за общ документ. А иначе какво ще направим - ще видите.

    816 гласа
    75%
    25%
    261 гласа

Коментари

  • 1 Калинки

    89 20 Отговор
    Пинокио е прав. Тожко и Филиб искат да вземат, без да дават, да отиват да пият една студена вода.
  • 2 Перо

    74 14 Отговор
    Както казват американците: “по-добре е да си известен с нещо лошо,отколкото без нищо”! От целият кабинет има само един полупрофесионалист от НДСВ и един министър по туризма,който не се знае чии интереси ще защитава! Всичко друго ще се учи на държавна администрация един мандат! Във всички случаи няма да е по-лош този кабинет от мутренския режим! Там тъпотията и кражбата,бяха издигнати в култ и държавна политика! Свърши се!!!

    Коментиран от #4

  • 3 Нормален човек

    57 29 Отговор
    И двамата са не само крайно антипатични, а са и вредни за България. Прогресист и сценарист- мястото на първия е в Белене, а на втория - в някой цирк
  • 4 До перо #2

    35 12 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    На Херо и прецедента политическия инженеринг е най- лошото за България. Не Боко, а дори Виденов беше по- добре от т.нар. правителство
  • 5 НИКО

    25 55 Отговор
    ДБ искат прекалено много власт за % който имат. Свидетели сме на ново управление, с нови правила, и точно това не им харесва на всички. Доколко ефикасно и работещо е всичко ще трябва време, 12г дадохме на Борисов а тук нетърпението при всяка грешка е голямо ЗАЩО? Ако се състави кабинет и започне да работи веднага ще си проличи роля дали има на задколисни лица или не. Интереса клати феса.

    Коментиран от #15

  • 6 дУган ага

    56 9 Отговор
    Новия ми проект от чалгари,ще свърши мръсната работа,после ще направим нови избори....

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 гост

    54 16 Отговор
    Тези двамата - Слави и Тошко предадоха доверието на младите хора безсрамно!!!!

    Коментиран от #20

  • 9 Джамбаза

    26 26 Отговор
    Хр. Иванов иска пак в правителство на ГЕРБ.
    Разбра, че тук баница няма да има.
  • 10 Сини боклуци

    16 20 Отговор
    Както написа бъдещият Министър на правосъдието- "на соросоидчетата не им се получи тоя път"!!!
  • 11 Ал Тъпоне

    34 1 Отговор
    Всичките им правителства на българските политици досега са на разправиите, недоразуменията, кражбите, своеволията, батаците и оплюването! Не мисля, че това ще бъде различно!
  • 12 Троловете

    14 6 Отговор
    Не се хабете тролове демагогията и пропагандата са по-трудно нещо от колкото си мислите и когато "пресолиш манджата" го разбирате по трудния начин. Толкова беспомощини сте че личностни напатки и просташки обиди са ви единственият останал избор. Справедливост ще има колкото и да не ви се иска!
  • 13 Ко2

    33 6 Отговор
    Този сценарий с месията (Царя, после Боко, а сега Славчо) не го ли гледаме вече 20 години? За това време затвърдихме позиция на най-бедна и корумпирана страна в ЕС, а ако се продължава така - сигурно скоро и на Балканите. Дали това е най-грандиозния сценарий на Тошковците (макар и ремейк и по лиценз на ДС) или комплексарщината им е умело впрегната, но изглежда зимата хората пак ще са по улиците. Дано да не е така!
  • 14 Гост

    27 2 Отговор
    Един път стомна за вода, втори път стомна за вода, третият път стомната ще се счупи. Ако не Ви счупят главите гражданите, че нещо взе да ни писва.
  • 15 Въпрос

    23 3 Отговор

    До коментар #5 от "НИКО":

    Как тогава с огромния си "99.9%"- ИТН искат цялата власт?

    Коментиран от #19

  • 16 ХристоЛи

    13 24 Отговор
    Това неистово желания на господин Иванов да открадне няколко гласа от ИТН и да си спечели възможност за по-силно участие във властта, започва да се превръща абсолютна еманация на проташка демагогия и пропаганда която не прави нищо друго освен да подхранва амбицийте на утрепките управлявали доскоро. Господин Иванов ако не се спрете с алчното си поведение ще будете най-големият длъжник към бъдещето на тази нация която може да пропусне страхтния си шанс да се превърне в едно истинско по добро място за живот!
  • 17 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    10 3 Отговор
    Тука Ристю Бойкикиев е прав отвсякъде!
  • 18 оижгто

    15 10 Отговор
    Демек, Хр.Иванов се правеше на голям борец против статуквото, искаше възмездие за ГЕРБ и Борисов, уж се оказа, че програмите им с ИТН се припокриват на 90%, уж казаха че ще подкрепят техен кабинет и в мига в който стана ясно че и БСП са склонни и се очерта правителство. И Хр. Иванов рязко зави, явно от самото начало всичко е било само приказки, в мига в който нещата се случиха, дръпна рязко назад. Вариантите са два, смятал е че ще лапне няколко министерства и ще краде като луд,както предположиха от ИТН, или не иска да има възмездие за Борисов и олигарсите около него. Което и да си изберете, не говори добре за ДБ. Аз лично смятам, че версията за министерски постове от които да лапа е по-вероятната, защото той е човек на Прокопиев а оня олигарх, как иска да лапа, не е истина.
  • 19 НИКО

    8 12 Отговор

    До коментар #15 от "Въпрос":

    Първи са , няма значение какъв е % на гласувалите дали 500к или 3 милиона, това е отредил вота, и ДБ трябва да уважи това. Сърказма ти не се получи, пак казвам трябва да свиквате с новото, аз няма как да знам дали е за добро или не.
  • 20 Ива

    15 13 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Как го предадоха? Като поеха отговорността да съставят правителство? Като заявиха възмездие за ГЕРБ? Повярвай ми младите хора точно това искаме. Ако бяха върнали мандат както първия път, щяха да ни разочароват. Но виж ДБ как ме разочароваха, броих ги за приятели, братя по кауза а се оказаха малки лакоми човечета, които само защото не получиха министерства от които да крадът, ще играят на обидени деца. Къде останаха каузите? Борбата? Народа? Май никога не са се интересували от тези неща и са мислели само как да откраднат от народа, тоест те са същото, срещу което младите гласувахме.

    Коментиран от #25

  • 21 НИКО

    15 4 Отговор
    Ейй всички сте едни коментиращи, с 100г опит и знаини и незнаини войни за свобода и честност... Къде бяхте 12г, само мрън мрън, и плюйте наред хубаво лошо трябва да му се из**рете и да го вкарата в калта... И ДБ и ИТН трябва да се успокоят и да пробват с правителство за да видим НОВОТО, защото старото дебне в засада и чака точно е такива разделения и с сигурните им двайсетина % + турците ще си сформират правителство при нови избори и си продължаваме по-старому... идиотщита набивай минуса и лягай...
  • 22 Боко

    12 4 Отговор
    Скоро ИТН ще се казва,ИМАШЕ ТОШКО,НЯМАШЕ!
  • 23 Ква подмяна

    8 4 Отговор
    За каква промяна дрънка Ристе Ухото, като лично той беше служител на бат Бойко?! За много важен взе да се има нещо.
  • 24 хаххахаха

    5 3 Отговор
    и.т.н - и така нататък
  • 25 Дончо

    10 2 Отговор

    До коментар #20 от "Ива":

    Ива, Ива, по добре си трай! Кои млади, кои глупави хора-прости гласувахте за комплексираните палячовци и им дадохте трибуна на изява. Жалка работа, но поколението е такова и те се възползваха. България умира бавно защото няма сърцати политици-родолюбци. Такава мазна сган, като тази(включвам всички партии) никога не е имало. Стамболов, Цанков, Стамболийски и всички други, които Вие “младите” не знаете, сигурно не могат да си намерят място от срам. Да са ви честити …..
  • 26 898011

    5 1 Отговор
    Скапана държава.
  • 27 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ДЖЕБЧИЙ -------- ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ - ПАЗЕТЕ СЕ АТ ТЕЗИ ДВЕ - ОПАСНИ МУЦУНИ -------------- ВНИМАНИЕ ................................

  • 28 дявола

    5 0 Отговор
    Там трябва да влязат хора като ХРИСТО БОТЕВ,ВАСИЛ ЛЕВСКИ със чест,гордост,достойнство хора които са готови да жертват живота си във името на народа а не комици,шоумени,адвокати,бизнесмени,и много други които гледат как законно да отнемат живота на хората.
  • 29 КРОКОДИЛА

    1 0 Отговор
    ВНИМАНИЕ ДЖЕБЧИЙ ПАЗЕТЕ СИ ПОРТФЕЛИТЕ .....................
  • 30 КРОКОДИЛА

    1 0 Отговор
    ДЖЕБЧИЙ ВЛИЗАТ ВСЕКИ ДЕН ВЪВ ВАШИЯ ДОМ ОКОЛО ОБЯД -------------- ВНИМАНИЕ .
  • 31 КРОКОДИЛА

    2 0 Отговор
    ШОУТО ПРИКЛЮЧИ - НЕМА КОЙ ДА РАБОТИ ..................
  • 32 авеее Ице

    3 1 Отговор
    Дай поне да опитат,
    100 дни поне и тогава ги ,,слагай на кръста,,
  • 33 Въпросът е

    1 1 Отговор
    Най накрая стадото Българско разбра ли че итн е пълна порнография или не, и че партиите са зло номер 1 за века ,независимо от това че при нас управляват комундетата и ще ни е..т техните деца и внуци докато не затрака ..... тракалото......Иии защо се дава право на глас на тези които не живеят и работят в България постоянно и не плащат редовно данъци, такси, осигуровки да определят битието на тези които живеят и се трудят законно в България.Това е БЕЗУМИЕ и докато го позволяваме ще се люшкаме от трънка на глог.
  • 34 ФАКТИ

    0 0 Отговор
    ВИНАГИ ЧОВЕК ПРАВИ ВСИЧКО ЗА ВЛААТНО КЪДЕ Е ДОСТОЙНСТВОТО НА БЪЛГАРИНА.Хорааа 21 век живеем къде са нашите права каде са ай стига ВИНАГИ ще бъдем потъпкани,Нормално е докато си копуваме имоти по Америка Дубай и.тн.БЕДНИЯ СИ Е БЕДЕН ТОВА ЕА който и да дойде на власт България има дългове за 200 год напред така че нямам думи.
  • 35 boginia

    1 0 Отговор
    ИТН решиха,че партията им е единствена в парламента.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта