Last news in Fakti
16 Септември, 2022 3289

Закъсняха ли компенсациите за бизнеса?


  • Деница Сачева водач на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич Мерките на първо време, които предлагаме, са за овладяване на инфлацията. Не можем да говорим, че управлението няма отношение към инфлацията. Ако имаше по-рано компенсации за газа, нямаше да се стигне до тези нива на инфлацията в момента. Неведнъж сме показвали документи за това, че продължаваме да купуваме руски газ през посредници. Трябва да се разследва какво се случи по време на управлението на четворната коалиция. Добре е да видим дали е била нулева толерантността към корупцията, защото има данни, показващи, че това не е точно така. Откакто не сте на власт бензинът започна да пада.
  • Искрен Арабаджиев водач на листата на ПП в Ловеч Хората са разумни и няма да повярват на лъжите на ГЕРБ. Наивно е да се вярва, че ако Бойко Борисов дойде на власт, веднага цените на бензина ще паднат. Това са тотални глупости. Мерките за компенсации на бизнеса не са закъснели. Първо трябваше да се види дали те са финансово устойчиви. Инфлацията в момента в целия свят е заради енергоизточниците. Друга причина е, че големият диверсификатор Борисов, когато си тръгваше от власт ни остави 90% от газа да купуваме от Русия. Тотална лъжа е за посредниците. Целият газ, който купуваме е през борсата и на най-добрата цена в момента.

    90 гласа
    33%
    67%
    176 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 ФЕН

    26 10 Отговор
    цирка започва и така до 02.10.22г. Всеки път като вида Деница се сещам за интервютата давани от нея като експерт по европейските програми как ГЕРБ и Б.Б крадат и са некомпетентни по тези дела ....и след една среща с вербовчик стан това което е сега .....ТА КАК ДА ПОВЯРВАМ !?!?!? намерете тези интервюта и срещи с хората и сравнете г-жата сега !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 5577

    15 16 Отговор
    И все пак колкото и да не харесвам Борисов, до сега никой не предлага и прави по правилна политика.
  • 6 Хи хи

    17 10 Отговор
    "Тотална лъжа е за посредниците. Целият газ, който купуваме е през борсата и на най-добрата цена в момента." Добре де , как да вярваш на този шарлатанин ? През борсата купуваме Руски газ с 28 % надценка , то и ДАНС така казва .

    Коментиран от #14


  • 7 Българка

    20 6 Отговор
    Само питам, поради каква причина Сърбия и Унгария плащат газ на половин цена от тази на която ние я плащаме? Унгария е член на ЕС от преди нас, Сърбия е кандидат, би трябвало и двете държави да спазват доста по-добра ЕВРОПЕЙСКА дисциплина. Защо Кокорчовците се хвърлиха първи , заедно с крадливото Ристе от ДБ да са европейци и да скъсат всички връзки и договори с Русия, без да са осигурили алтернатива???? Кой ще им потърси сметка на тия БЕЗОТГОВОРНИ ПОЛИТИЦИ? До кога ще ни заблуждават разни Арабаджиевци, че няма друг начин? Ето две други държави ги опровергават. Чудя се само кой гласува за тях, кой е толкова заслепен и не вижда истината, а тя е че тия НЕ СТАВАТ!
  • 8 Гербер

    9 16 Отговор
    Единствената партия с подробна и структурирана програма е Герб. Посочени са ясно целите, пътя за тяхното постигане и времеви интервал. Четворката направи толкова зулуми, че труден ще бъде пътят за тяхното поправяне.
  • 9 неоправдана и малумна

    7 1 Отговор
    цензура

    защо
  • 10 Много се чудя

    13 5 Отговор
    Кой нормален човек вярва на тази ококорената и на ГЕРБ.Те ни мислят с пилешки мозъци и че всички сме избиратели на ИТН и на Копейкин и че ще им повярваме
  • 11 Козметик

    10 6 Отговор
    Оставка на всички ПП-та. Провал, хаос и деградация !!!
  • 12 Пожар

    10 3 Отговор
    Много се чудя аз, кой вярва на Парапета ?
  • 13 гост

    5 2 Отговор
    И ГЕРБ и ПП имаха възможност да управляват и се провалиха. Сега защо говорят глупости и си мислят,че някой ще им повярва след като са лъгали и крали?
  • 14 Бат Мишо

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хи хи":

    Сичко дето можем да купим е азерски и руски газ - кат гледам азерите как се бутат на коня в краката в армения скоро ще остане само руския
  • 15 Тото 1 и Тото 2

    6 1 Отговор
    Дали и Сачева чака с нетърпение , да бъде наречена от Вожда си с прякор Тиква , че е ПРОСТА ПУУtКА ? Това би било гордост за нея май !
  • 16 ЗЕЛЕНчук

    3 0 Отговор
    И как сега бат Бойко ще свърже двата края на.....шкафчетата си ? Тежко му , още повече без компенсациите ! Не е лесно да се поддържат чекмеджета , ако не си на власт , НАЛИ ?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта