Last news in Fakti
20 Септември, 2022 6301

Кой си играе с огъня в Нагорни Карабах?


  • Нанси Пелоси председател на Камарата на представителите Азербайджан е отговорен за сблъсъците по границата тази седмица между азербайджанските и арменските сили, при които загинаха над 200 души. От името на Конгреса твърдо осъждаме тези атаки, които застрашават изгледите за едно така необходимо мирно споразумение.
  • Дмитрий Песков говорител на Кремъл Гръмките изказвания на председателката на Камарата на представителите в американския Конгрес Нанси Пелоси по повод причините за граничния конфликт между Азербайджан и Армения едва ли ще помогнат за стабилизиране на ситуацията. Един тих и делови подход би дал по-добри резултати.

    754 гласа
    57%
    43%
    557 гласа

Коментари

  • 1 ааа

    85 17 Отговор
    Лоша лицемерна жена. Каква си ти и кого съдиш? С какво право?

    Коментиран от #17

  • 2 Армения на кой континент е, знае ли

    67 10 Отговор
    И тук фалшифицираха процентите. Бабето бъхта за осъденото мъжле и изпълнява поръчки.

    Коментиран от #9

  • 3 ЦарВул

    61 6 Отговор
    Новата "кралица"на съда?!!Нан си-КОЯ СИ!!!!Т,ВА ГОВЕДО ДЕТО ГО ИЗПУСНАХА ОТ КРАВАРНИКА ОДИ КАТО НЕДАРЕНО СВАА/ИЛИ КАТО МЕТИЛЯВА УФСЪ/ ПО СВЕТА,НО ......НАКРАЯ ЩЕ И ВИДИМ И НА НЕЯ КРАЯ!!ВСЕ ТЕ/КРАВАРИТЕ /ПРАВИ И ВСЕ ТЕ ЗНАЯТ КОЙ,К,ВО,ЩО И ТЪЙ НАТАТЪК!!НО ИМ СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ КРАЯ!!ШОС ЩЕ ИМ И Е ПРИСЕДНАЛ В ГЪРЛОТО КАТО РИБЯ КОСТ!!!НИТО ДА Я ПРЕГЛЪТНАТ,НИТО ДА Я ИЗПЛЮЯТ!!ЗРЯ СИ ДАВАТ ПАРИТЕ,АМА ТЯ ТЯХНАТА ПЕЧАТНИЦА ЧУКА ПО 48 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО КУХИ ДОЛАРЕ!!НО И НА ТОВА СЕ ВИДИ КРАЯ!!НАЛИ РУБЛАТА ВМЕСТО ДА СЕ СРИНЕ ГИ БИЕ ВЕЧЕ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ-СТ/СТ,ПОКРИТИЕ СЪС ЗЛАТО И ТЪЙ НАТАТЪК!!И ВСЕ ТАКА ЩЕ БЪДЕ!!ЩЕ ИМ ОСТАНЕ САМО ФУКНЯТА И ПРЪД.ЯНАТА!!!КАЗАХ!!!
  • 4 Флипп

    49 2 Отговор
    Хаха анкета с "правилните" резултати
  • 5 Име

    47 3 Отговор
    Само една страна е дала кръв за мир в този район. И това не е САЩ.

    А азерите са използвали израелска артилерия и израелски разузнавателни данни. И са обучени от израелски специалисти. Останалото за тези, които имат нещо в главата и могат да мислят.

    Коментиран от #8

  • 6 Дългият

    48 4 Отговор
    Нанси си умира да се изтъква като гляма миротворка. Тя дори не е представител на американския президент. Говори само общи приказки както в Тайван. Личи си, че САЩ нямат реален план за справяне с конфликта. Това са територий на влияние на Путин и Ердоган.

    Коментиран от #10, #11


  • 7 Евроатлантик

    18 6 Отговор
    Анкетите ви взеха да дават задоволителни резултати.
  • 8 сороснерес

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Име":

    И какво от това..значи ли че трябва да убиват мирното население и да екзекутират пленени войници..
  • 9 чалма тв

    4 23 Отговор

    До коментар #2 от "Армения на кой континент е, знае ли":

    Фалшива е тиквата ти..
  • 10 Песимист

    5 23 Отговор

    До коментар #6 от "Дългият":

    Да нямаш план е по добре,отколкото да имаш и да не можеш да се справиш.Имам предвид Русия с Украйна..
  • 11 4555

    6 24 Отговор

    До коментар #6 от "Дългият":

    Путин най малко от всички има план, той е без план и за Украйна, Ердоган не му пука.
  • 12 Козметик

    5 10 Отговор
    Оставка на всички световни диктатори и комунисти ! Вечна оставка за Вас ! След вас остава само хаос и разруха - нищо хубаво и добро.
  • 13 Халий

    8 6 Отговор
    Армения е създадена от Русия върху Азербайджански територии. В Ереван до 1908 г.азерите са били 60 % ,същото е положението в цялата територия на днешна Армения. Всички азери са депортирани ,на тяхно място са докарани арменци и в момента там няма нито един азербайджанец.
  • 14 Агент 007

    4 9 Отговор
    Колко са наивни тролчетата русофилски!!Пиша коментар против Кремъл - цъкат ми минуси,под друг ник пиша в интерес на Кремъл - само плюсове.Но кой да вникне в стила и метода на мислене и писане.Важното е да си мислят,че вършат работа на Москва и че са важни фигури...
  • 15 Читател

    10 2 Отговор
    Като взема предвид военните споразуменията между Армения и Русия не се учудвам какво търси в Армения този нагъл, подъл, дърт бабушкер а то е само едно - АБСОЛЮТНО СЪЩОТО КАТО В УКРАЙНА. Дори няма да се учудя ако САЩ са се споразумели/платили/ с, Азербъджан да направи това нападение, за да може после "Най-демократичната страна в света" да подкрепи арменския народ, разполагайки войски на негова територияразбирай военни бази, коити няма да се харесат нито на Турция нито на Русия нито на Сирия.
  • 16 сойка присмехулка

    2 0 Отговор
    Я стига, бе! Мислете в правилната посока! Армения е нападнала Азербайджан.
  • 17 1111222233

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ааа":

    Такива като нея през средните векове са ги изгаряли като вещици

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта