Last news in Fakti
02 Октомври, 2022 4311

Ще клекне ли БФС пред Левски след заплахите за бойкот?


  • Левски Футболен клуб Няма да приемем претенции за принципност от страна на футболната ни централа и нейните комисии единствено на гърба на Левски. Поне докато не получим ясен отговор на няколко въпроса. Защо на ПФК Левски не бе предоставена възможност да се запознае с доклада на дежурния делегат след мача с ЦСКА-София и на другите документи по преписката, да присъства чрез свой представител на заседанието на комисията или поне да представи становище? Защо преградихте напълно пътя ни за защита? Ние и до момента не знаем въз основа на какви факти е наложено наказанието. Нека да е напълно ясно. Не искахме специално отношение, нито привилегии, а да бъдем еднакво третирани с всички други клубове. Не го получихме. Затова каним нашите привърженици да напълнят стадиона на следващия мач с „Ботев“ (Пловдив). Вие ги спрете, господин Михайлов! Или послушайте съвета ни и си вървете завинаги!
  • Юрий Кучев Председател на Дисциплинарната комисия към БФС Декларацията, която изхожда от клуба е много странна, защото показва непознаване работата на Дисциплинарната комисия. При неизпълнение има имуществени санкции. Може да се стигне до изваждане на точки и други неща. Нямаме специално отношение към никого. Нямаме двоен аршин, категорично го заявявам. Ако този призив бъде изпълнен от феновете, ще е прецедент и може да бъде взривена футболната общественост.

    166 гласа
    48%
    52%
    175 гласа

Коментари

  • 1 фърко

    35 2 Отговор
    докато хулиганите не качат някой в катафалка наказание няма да има... за превенция никой не говори, чакаме да се случи непоправимото и да се вайкаме постфактум... резултата на едно 40 годишно приятелство
  • 2 Европеец

    19 0 Отговор
    Нека има таван на комисиите и ръководителите на БСФС - всичко друго е корупция на финансово и политическо ниво! Нека променим правилата на футболната централа!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Тито

    19 4 Отговор
    Разчитаме на 40 годишното приятелство
  • 6 Търновец

    22 11 Отговор
    Един пример от футболната история- през 1989 год в София имаше Лефски - Спартак - клуб на МВР. Сираков е капитан от службите. След това двама от клуба - Велев и Курдов регистрираха Левски 1914 и за около година имаше 2 Лефски клуба в София. След това втория Лефски беше заличен а първия взе лиценза. Велев и Курдов заявиха че ште заведат дело ама трай конци. Помните ли Иван Славков болния Лефскар - как Китайци го снимаха да получава пачка пари под масата като шеф на БОК? В Америка Славков щеше да получи поне 8 години а у нас никой не му каза нищо. и то да е само това....

    Коментиран от #23


  • 7 66 никolaos

    14 20 Отговор
    Кучев тръгвай си.Ти си подлога и човек без достойнство
  • 8 Ха-ха

    23 5 Отговор
    То БФС отдавна е клекнало пред Левски. Искат да ги третират като другите. Ами нали ако това се бе случило, нямаше да получите лиценз никога.
  • 9 Тото 1 и Тото 2

    19 5 Отговор
    Доколкото се помни от всички , тези ги наричаха още ОТБОРА НА ВЛАСТТА ! Техни фенове / а и скрити собстветици / са хора като Борисов , Пеевски , Сталийски , Бакърджиев , Софиянски......и други знайни и незнайни герои от новото , уждемократично време !
  • 10 Стефан

    12 5 Отговор
    Не искахме специално отношение, нито привилегии, а да бъдем еднакво третирани с всички други клубове. Не го получихме. Както години, нагли, безпардонни и арогантни, да ви припомня ли че заради дългове точно Ботев изхвърча от А група, а вие и чорбата сте богопомазани, когато искахте да отложите мачове ви бе разрешено, а на Ботев даже не беше отговорено, всички клубове си плащат глобите или си изтърпяват наказанието, само вие се репчите и заканвате, нямам нищо против никой клуб в страната , НО БЕЗ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ резултата е падане от Малта, Кипър, Грузия и други подобни, но явно за вас40 годишно приятелство е по важно от това да сте отбора който заслужавате.

    Коментиран от #12

  • 11 цикЛОП

    17 3 Отговор
    Някакви хора , приватизираха името на Васил Левски и го развяват за щяло и нещяло. А то е на всички българи , болшинстото от които не са екстремисти и хулигани !
  • 12 УРА и НАПРЕД

    15 2 Отговор

    До коментар #10 от "Стефан":

    Какво значи РАВНО ТРЕТИРАНИ ? Значи ли , че и на другите отбори Делян от ДПС трябва да даде дарение от 500 000 ? Означава ли , че и другите отбори трябва да имат милионни задължения , особено към НАП и никой да не ги закача ? Само питам де , ти ще ми кажеш дали !
  • 13 кумчо ВЪЛЧО

    16 4 Отговор
    Как ли би реагирал АПОСТОЛА , ако можеше да види какви индивиди се кичат с името му и го ползват за знаме на личните си интереси и его ! ? Голямо падение и трагедия !

    Коментиран от #19

  • 14 ЯЗЪК

    8 3 Отговор
    Да питаме ли Бойко и Делян какво мислят

    Коментиран от #17

  • 15 абе

    8 2 Отговор
    каквито са футболистите такъв е и футбола в страната изписани и гелосани но за разлика от западните си колеги ниско разрядни футболисти изпълнени само с меркантилизъм и какво трябва да е съдържанието на феновете по стадионите ,млади момчета подръжатели отиващи единствено за конфликти и лични изяви за доказване кои са
  • 16 българин

    12 1 Отговор
    отборче, създадено с Указ на цк на бкп, е узурпаторско и несъвместимо с европейските
    ни ценности!
  • 17 Стара София

    5 10 Отговор

    До коментар #14 от "ЯЗЪК":

    откакто Б. Б. И делянчо ги няма във властта -
    Левски отново спечели Купа!
  • 18 БФС-то

    13 5 Отговор
    направо да ги извади от А-група и хич да не се церемонии.

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 любопитен

    3 7 Отговор

    До коментар #18 от "БФС-то":

    само не разбрах под какво име изпада “цднв” или
    “септември при цдв” или при името “цск при Бкп
    след първата година от образуването му?

    Коментиран от #22


  • 21 Този коментар е премахнат от модератор

  • 22 смешко

    0 6 Отговор

    До коментар #20 от "любопитен":

    не съм фен нито на уефски нито на цецка
  • 23 Левски 1914

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Търновец":

    Ама не сме Литекс обединен с Етрополе.Сега напиши какво стана на 09 09 2016г и за кой отбор направиха специално нова лига и кой изпрати благодарствено писмо на Борислав Михайлов.

    Коментиран от #24

  • 24 ..леле , КАКО !

    5 4 Отговор

    До коментар #23 от "Левски 1914":

    Това е все едно да питаш КОЙ направи така , че сините да са още в играта , а да имат милионни дългове от много години към НАП ?

    Коментиран от #25

  • 25 Левски 1914

    3 6 Отговор

    До коментар #24 от "..леле , КАКО !":

    Почти всички отбори имат дългове но си ги плащат, а Стоичков и Ганчев не искат да плащат и направиха най хубавото нещо ФАЛИРАХА цска.

    Коментиран от #26, #27

  • 26 леле КАКО

    3 4 Отговор

    До коментар #25 от "Левски 1914":

    Кои други отбори от тези , които са в профи футбола има ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА Левски към НАП ? Напомни ми , ако обичаш ?
  • 27 кумчо ВЪЛЧО

    5 2 Отговор

    До коментар #25 от "Левски 1914":

    Нека припомним кой управляваше , когато твоите любимци натрупаха милионните си задължения. Бойко ли беше ? И кой не си ги търсеше с години наред . Бойко ли беше , не пак , а отново ? Само питам де. Добре е ПРЕМЕРА да ти е върл фен и скрит собственик , нали ?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта