Last news in Fakti
09 Октомври, 2022 5707

Приключи ли Кристияно с големия футбол?


  • Пол Скоулс Бивша звезда на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс е на мнение, че Кристияно Роналдо трябва да започва повече мачове като титуляр за Манчестър Юнайтед, ако Ерик тен Хаг иска да извлече максимума от своята голяма звезда. Той припомня, че португалецът все пак стана голмайстор на тима само преди година, превръщайки се в основна причина дори за класирането в зона Лига Европа.
  • Ерик тен Хаг Старши-треньор на Манчестър Юнайтед Старши-треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, продължава да държи Кристияно Роналдо на резервна скамейка и да му дава редки шансове за изява, което в резултат доведе до прекалено малко попадения от най-резултатния футболист в историята. Тактиката на нидерландския специалист обаче предвижда централният нападател да изпълнява и дефанзивни функции, докато Роналдо видимо не притежава подобни качества.

    270 гласа
    79%
    21%
    69 гласа

Коментари

  • 1 Българин

    9 13 Отговор
    Да вземе гордо да се пенционира, няма място вече в големия футбол.
  • 2 иво

    8 11 Отговор
    Ако беше просто футболист сам отдавна да е заминал за някъде, но той е маркетинговия проект, който се държи от други хора и трябва да изкарва още пари... жал ми е за него вече...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта