Last news in Fakti
25 Ноември, 2022 7926

Има ли аматьори в Парламента


  • Кирил Петков съпредседател на "Продължаваме промяната" В БСП има хора със съвест, които гарантират, че предложението за връщането на хартиената бюлетина няма да мине, но вие заглушавате гласа им, за да не могат да се противопоставят срещу тази кражба на вота на българските граждани
  • Корнелия Нинова лидер на БСП Като председател от 6 години съм свикнала да се опитват да ми разбият партията и парламентарната група, и тук има - едни отдясно, и да не казвам къде другаде. Недейте да се опитвате и вие, аматьори сте в тази посока.

    413 гласа
    61%
    39%
    257 гласа

Коментари

  • 1 Искрен

    28 10 Отговор
    ИМААааа
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Козметик

    40 17 Отговор
    Имаа, имаа и то много, особено от младите ПП-та !!!
  • 4 Аматьорите са очевидни

    42 24 Отговор
    Те са всички от
    ПъПъ
  • 5 ))))))))&&&&&

    15 11 Отговор
    Външността често лъже – понякога жени и мъже с вид на аматьори се оказват много тесни специалисти.
  • 6 Няма лошо

    34 21 Отговор
    Има, но това не е лошо. Все трябва да започнат отнякъде. По-добре аматьори, които се опитват да защитават интересите на българите, отколкото разни типове, които са там от 30 години и районите, които предполагаемо ги избират, тънат в бедност.

  • 7 Псевдоним

    31 27 Отговор
    Кирил и за аматьор не се класира.
  • 8 ХВАНИ ЕДИНИЯ, БЛЪСНИ ДРУГИЯ

    26 9 Отговор
    Корнела е лъжкиня, с Асанчо ни лъгаха че икономиката била в подем, през 2022 сме употребили по-малко газ и ток от колкото през 2021г. Как може да си произвел повече с по-малко енергия? А постото киро да събират пари за глобата към Газпром щото не е редно ние да му плащаме далаверите. Сопола, тулупа, гнома и бай ристе може да му помогнат, ако имат желание.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Машала

    33 3 Отговор
    Ами едно е ясно, старите мафиоти не са аматьори. Те са обиграни мафиоти, които ни крадат здраво от време оно! Стари ктимки от ДС и доносници на ДС. Членове на БКП. Всички са по 20-30 години в тоя парламент. Огледайте се! Корнелия, Борисов, Доган, Дилян, Пеевски, Карадая. Ами сатрапа Цонев. Цяла плеяда от мафиоти и кръвопийци обиграна, която унищожава всека секунда нашата Родина! И вие им се радвате колко са обиграни. В какво бе хора? В това, че сме най-бедните в Европа? В това, че сме най-необразосаните? В това, че сме едва 5 милиона? В това, че прогониха децата ни? Това е тяхната обиграност! Машала!

    Коментиран от #17

  • 11 Машала

    21 3 Отговор
    Ами едно е ясно, старите мафиоти не са аматьори. Те са обиграни мафиоти, които ни крадат здраво от време оно! Стари ктимки от ДС и доносници на ДС. Членове на БКП. Всички са по 20-30 години в тоя парламент. Огледайте се! Корнелия, Борисов, Доган, Дилян, Пеевски, Карадая. Ами сатрапа Цонев. Цяла плеяда от мафиоти и кръвопийци обиграна, която унищожава всека секунда нашата Родина! И вие им се радвате колко са обиграни. В какво бе хора? В това, че сме най-бедните в Европа? В това, че сме най-необразосаните? В това, че сме едва 5 милиона? В това, че прогониха децата ни? Това е тяхната обиграност! Машала!
  • 12 Алооо

    30 6 Отговор
    Корнелия е като Тиквата, лъжи, лъжи и пак лъжи...
  • 13 Спеца

    15 3 Отговор
    Ооооо.Има,има.С лопата да ги ринеш барабар със вас,да ви е........а майката.
  • 14 Руснаков

    16 1 Отговор
    Корни и Сие ще вземат пенсия в НС..несменяеми титуляри са...Колко пъти и искаха оставката...тя си мислеше че си правят майтап....Тя е накъдето задуха вятъра...
  • 15 Бивш левскар

    7 10 Отговор
    Лъжлив Киро.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 Ама да

    11 0 Отговор

    До коментар #10 от "Машала":

    Браво, много добре казано, дърти ДС- та
  • 18 Българка

    7 2 Отговор
    "предложението за връщането на хартиената бюлетина няма да мине, но вие заглушавате гласа им, за да не могат да се противопоставят срещу тази кражба на вота на българските граждани"
    Само питам, КОГА българските граждани гласуваха за това: изборите да са само д машини?????? Аз си спомням само един референдум, на който хората гласуваха за мажоритарен вот, от което вие Кокорчовци се страхувате и не направихте нищо (заедно с коалиционните ви партньори от ИТН, БСП и ДБ) за да удоволетворите народното желание. Народа не ви иска партиите, парашутистите и програмите. На следващите избори още по-малко ще излезнат да гласуват .
  • 19 вятъра на промяната

    10 0 Отговор
    Какви аматьори ма сестро? Вие всички сте двойнорафинирани изпечени играчи /да не употребя по-остри думи/ които сте забравили, че сте избрани от народа да работите в негов интерес. В момента получавате висока заплата която сами на себе си гласувахте без да сте свършили и грам работа за длъжността на която сме ви назначили. Явно от дума не разбирате и ще трябва да заиграе сопата. От президента до последния депутат всички сте за уволнение /да не употребя по-остри думи/.
  • 20 Гинка Парушева

    8 2 Отговор
    Тази несменяема шефка на партия е професионалист в подмяната на гласове и избор.
    Попитайте във всички организации по места как с няколко новодошли с автобуси активисти на БСП се променяше вота на местните избиратели. Така с измама и подмяна на местния вот беше фалшиво преизбрана за лидер на партията. На следващите избори и 9 % няма да получи БСП. Самите "стари кадри" се отрекоха от нея (гласувайки за други партии). Просто защото тя е лидер.
    Затова е и тази нейна лебедова песен - "ще подам оставка....няма да подавам..." Жалка картинка!
    А обвинява младите и знаещите в некадърност и аматьорство. В такава посока е похвала да си аматьор, да не лъжеш, да не се отмяташ от думите си и т.н.
    Успех на всички, които искат България да се промени и да се оправи!
    А всички които "плюете" срещу ПП - за една година се намериха пари и за пенсии, и за по-високи заплати.
    Видяха се каналите и каналджиите, които предишните 12 г. си минаваха без проблемно с рушвети на правилните хора. Сега просто няма кой да ги защитава и затова ги виждаме.
  • 21 Измамен

    5 1 Отговор
    Записъл съм имената на всичките 240 депутати! Няма да гласувам за нито един от тях! От тях не става и чеп за зеле!

  • 22 веселин василев

    5 1 Отговор
    Нема брат,там са само професионални КРАДЦИ...
  • 23 веселин василев

    4 1 Отговор
    Нема брат,там са само професионални КРАДЦИ...
  • 24 ппръъъц

    3 0 Отговор
    вица за бардака
  • 25 Майкъл

    5 0 Отговор
    Мисията ти е- да разбиеш партията БСП !!! Това не е твоя партия , това не ти е частна собственост !!! Лавираш , лъжеш , измяташ се ,забравяш след минута какво говориш !!! Ламтенето ти за власт-задминава всички лидери на всички партии !!! Изпревари и Бацето , отвсякъде !!! Децата , даже ти викат баба ,,Корнелия Лъжата " !!! Всички такива , като теб-Вън от политиката !!! Включително и тия , дето ще правят ,,НОВО " БСП !!! Първанов , Дончева , Петков , Пирински и др. знайни и незнайни другари Стари муцуни , ненаяли се , неналъгали народа !!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор

  • 29 333

    4 0 Отговор
    Като гледам до къде ни докараха професионалистите, май по-добре аматьори.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта