Last news in Fakti
19 Февруари, 2023 2253

Суперлига или Европейска зомби лига е новия футболен проект?


  • Суперлига Амбициознен проект за футболен турнир Амбициозният проект за Европейска суперлига е претърпял значителни корекции и проектът вече включва участието на 60-80 клуба, разделени в отделни дивизи, се твърди в разпространен официален документ от A22 Sports Management - компанията, която стои зад проекта. В началото идеята беше в отцепилата се от УЕФА и ФИФА надпревара да участват само 12 от най-силните клубове на Стария континент. Промяната сега дава основания да се предполага, че е възможно участието и на български тимове, макар да няма никаква конкретна информация Тези 60-80 участници няма да са постоянни. Освен това целта е всеки отбор да има гарантирани по най-малко 14 мача в тази Суперлига.
  • Футболни фенове Асоциацията на футболните запалянковци в Англия и Уелс Ходещият труп, който е Европейската суперлига, пак се размърда и показва самосъзнание като на зомби. Новата им идея е за достъпен за участие на всички турнир, а не за затворен за външни лица магазин”, какъвто беше първоначалният им план и който доведе до мащабния протест на феновете. Разбира се, в момента съществува отворен за всички топ европейски отбори турнир и той се нарича “Шампионска лига”. Казват още, че диалогът със запалянковците и независимите фенски организации е от голямо значение, но в същото време Европейската зомби лига продължава да крачи напред, умишлено игнорирайки презрението, което привържениците по целия континент изпитват към нея.

    24 гласа
    16%
    84%
    120 гласа

Коментари

  • 1 скункс

    18 0 Отговор
    Що ни занимавате с глупостите на олигофрените
  • 2 да да

    5 0 Отговор
    Соб-ци на клубове имат право на глас..Защо на техния гръб трябва да печелят бюрократи..? Говорим за милиарди от реклами..
  • 3 браво

    6 0 Отговор
    тия пак са измислили далавера за много мангизи до нас няма шанс да стигнат и е се тая

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта