Last news in Fakti
11 Април, 2023 6492

Ще влезе ли Украйна в НАТО?


  • Володимир Зеленски президент на Украйна Забелязва се добро придвижване на Украйна към НАТО, което се изразява в нова военна помощ от Запада и други прояви на международна подкрепа. Все още виждам страната ни по пътя на присъединяването към НАТО.
  • Мария Захарова говорителка на руското МВнР Страните от НАТО се приближават опасно до пряк военен конфликт с Русия. Продължаващото снабдяване на Украйна с оръжие и военна помощ приближава Алианса до опасния момент на пряк военен сблъсък с Русия.

    249 гласа
    20%
    80%
    952 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Пучо Капучо

    101 22 Отговор
    Комедиантът забелязал придвижване към НАТО...га му се явят слончетата, тогава най-хубу забелязва.

    Коментиран от #33

  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    110 21 Отговор
    Надали У--йна
    ще влезе в НАТьО,
    ама НАТьО отдавна
    е влязъл в У--йна❗❗❗❗
  • 6 А бре Зеленский

    112 21 Отговор
    а бре човече, защо се повлече по акъла на американците. Ти да не мислиш, че тяхната политика е по-добра от руската. Не си им сърбал ти на тях попарата, както ние но си на тази магистрала. Нали им станахме съюзници! Чрез ЕС затвориха няколко напълно читави атомни реактора от АЕЦ-а , който руснаците ни бяха построили, изкупиха два ТЕЦ-а , като държавата го беше закъсала, реновираха ги и с държавен договор продаваха най-скъпия ток докато не дойдоха протежетата им от ЕС с ВЕИ-тата, когато от тези не ефективни и нерентабилни съоръжения, които работят епизодично само когато има слънчево греене и съответно вятър, започнаха да произвеждат и продават още по-скъп ток. Сега ни принуждават да затвотим и ТЕЦ-овете, след като си затворихме почти всички заводи, строени през соца. Да не говорим, че толерираха корупционното разпродаване на българската военна авиация и довеждането до невъзможност за обслужването на останалите, не разпродадени самолети, руско производство за да могат да лобират да плащаме милиарди за произведени в САЩ нови самолети. Тяхната политика да ме извиняваш ама сърбите са го рекли "Со една рука д...пе глади, со друга к...рац вади!" Много добре са го рекли да го знаеш. Туй Закони заем - наем и разни други уж придобивки въобще недей да се радваш, че намаш повод ама избщо,

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Фанфан Лалето

    91 24 Отговор
    И да триете, и да не триете, пак ще го кажа. След 2-3 години уСраинско-фашисткото недоразумение и да иска, няма да има какво да присъединява.
  • 9 НАТО ли ?

    65 12 Отговор
    това ако стане значи и прием в ЕС тоя ще потопят и НАТО и ЕС тази война ако завърши някога тези ще са с над 200 милиарда задлъжняла икономика и пак докато са държава ще искат помощи като членове....
  • 10 хахаха

    23 59 Отговор
    Де факто и де юре, отдавна вече украинската армия е НАТОвска, независимо дали това се харесва на Знахарова, или подопечните й слуги тъдява, а след края на войната Украйна ще се превърне в предна, бронирана линия на НАТО, срещу Мордор!

    Коментиран от #13

  • 11 тикви продажни

    50 12 Отговор
    САЩ е купил подлогите си в ЕС и НАТО и върви към световно еднолично господство!

    Коментиран от #15, #19

  • 12 Дългият

    23 41 Отговор
    Като не искате НАТО да се приближава до Вашите граници.....да си бяхте стояли по мирни...Сега и Финландия...и Швеция...и Украйна...Целият Кремъл е инструктиран да плаши с ядрени оръжия...това отговорни управници ли са...НЕ......психясали алкаши...
  • 13 Бай Иван

    44 17 Отговор

    До коментар #10 от "хахаха":

    Не се заблуждавайте, Украйна няма да я има след това СВО.

    Коментиран от #21, #28, #71

  • 14 ами

    30 16 Отговор
    ще влезе в нато ама утре
  • 15 Руснаков

    23 3 Отговор

    До коментар #11 от "тикви продажни":

    Той не върви...той е на Световният връх...нямаше проблеми за Европа нали...Въшките се пооядоха и излезнаха на чело и взеха да създават проблеми...това е истината
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 Оня с коня

    19 45 Отговор
    За Украйна не знам, ама виж Финландия влезе с гръм и трясък. Нискостебления получи 1300 км чисто нова граница с НАТО. Освен това НАТО практически затвори Балтийско море и мизерната им флота в Петербург, спокойно може да бъде преустроена в музейни експонати. Няма да мръднат от там никога. За капак, с Финландия НАТО дефакто може да стреля по базата на Педя-човек в Мурманск с прашки. Даже няма нужда да ги обстрелват с ракети. Всяко излизане на подводница от Мурманск ще бъде контролирано от НАТО. За тези които не знаят, базата в Мурманск има един недостатък, наоколо е плитко и подводниците се налага да плават известно време над водата, около две денонощия, преди да могат да се потопят на оперативна дълбочина. Е сега вече ще могат да ги следят с обикновен дрон за 250 долара от Али. Няма да имат нужда даже от спътници както до сега. Велик геостратегически ход на нискостебления с три пръста подметки.
  • 18 1529

    30 10 Отговор
    То Украйна вече няма
  • 19 Оня с коня

    6 23 Отговор

    До коментар #11 от "тикви продажни":

    Е с какво ги е купил? Нали бяха фалирали още преди 30 години? От къде пари? С какво ги подкупиха? С говеждо или с царевица, щото те друго не произвеждат и нямат. Мен ако ще ме подкупват искам да ме подкупят с долари или евро, че да си купя нещо с тях, щото с рубли и юани, никой не иска да ти продаде нито вила на Ривиерата, нито яхта, нито самолет.
  • 20 Чарли

    12 29 Отговор
    И Финландия влезе и Швеция ще влезе и Украйна ще влезе и Грузия ще влезе и т.н.Всичко го дължим на Кремълските малоумници.

    Коментиран от #22, #24

  • 21 Герги

    8 32 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Иван":

    Бай Иване влезни във фризера да се охладиш малко...нещо си прегрял...Така като пишеш...вярваш ли си че Украйна няма да я има...Човек...ще получиш топлинен удар...

    Коментиран от #26

  • 22 Оня с коня

    7 27 Отговор

    До коментар #20 от "Чарли":

    Тя Финландия влезе, а на лято ще влезе и Швеция след повече от 200 години неутралитет. Да им е честитУ в Мордор.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор

  • 26 Бай Иван

    20 7 Отговор

    До коментар #21 от "Герги":

    Вземи попрочети малко и виж колко дългове има тая измислена държава. В момента е на изкуствено дишане.
    Практически няма икономика тази държава.
    Скоро всичко ще приключи. Крепи я безмитния износ на зърно, тока и заемите. (да не мислиш че военната помощ на САЩ е безвъзмездна?)

    Коментиран от #27, #30, #38

  • 27 Оня с коня

    8 17 Отговор

    До коментар #26 от "Бай Иван":

    Те и САЩ са "фалирали" от поне 50 години насам ама поради някаква странна причина всички се натискат да си вложат парите в американски банки, предприятия и да си купят американски ценни гнижа. Като почнеш от Китай и свършиш в Мордор. Всичките им милиардери са с къщи във Флорида, Анжелис и апартаменти в NY. Не съм чул ни за един милирдер извън Мордор да си е купил вила в Сочи. Не знам защо е така. Още се чудя. Може въздухът да не им понася, те са изнежени хора.
  • 28 Митрофан

    7 20 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Иван":

    По-скоро Р.Ф. няма да я има! Източната граница на Русия ще е УРАЛ а самата Русия ще внася нефт и газ от Китай който ще завладее Кавказката част на Р.Ф.
  • 29 жжжжжж

    5 22 Отговор
    Ботчетата заработват, че и 80% в анкетата направили. Май всички разбраха вече, че е било грешка да не бъде приета Украйна преди 15 години, и че всяко руско обещание е лъжа.

    Коментиран от #32

  • 30 Гърга Питич

    7 4 Отговор

    До коментар #26 от "Бай Иван":

    СКОРО МАЙ ТИ ЩЕ ПРИКЛЮЧИШ КАТО ТИ ИЗКЛЮЧАТ КИСЛОРОДНИЯ АПАРАТ!
  • 31 Пача Захарова

    8 20 Отговор
    "Страните от НАТО се приближават опасно до пряк военен конфликт с Русия." - Опасно ама за Русия...
  • 32 Аватар

    10 2 Отговор

    До коментар #29 от "жжжжжж":

    И да е грешка , елитът не може да си позволи две кризи по едно и също време.През 2008 г.имаше банкова криза.Не помните ли : ,,Спасете банките!"

    Коментиран от #34

  • 33 Пудинг

    7 21 Отговор

    До коментар #4 от "Пучо Капучо":

    Ха на бас тролейче,че укрите ще ги лапнат в НАТО. Само войната да свърши. А тя ще свърши с победа за Киев, то е ясно. Един съвет, почвай да взимаш хапчетата за разреждане на кръвта, че пудинг като го свалят, 90% от путинофилите ще почнете инфаркти да получавате.
  • 34 Смешен

    7 16 Отговор

    До коментар #32 от "Аватар":

    Елитът в момента управлява няколко кризи. Ковида и последствията, проблемът с производство и инфлацията и войната в Украйна. Едно да ти е ясно, в Русия все предричате, че сащ и ЕС ще се разпаднат, обаче някак чудодейно все оцеляват! Защо? Защото имат здрав фундамент базиран на ценности, принципи и уважение. Никой не иска да живее в бандитски свят или нов световен ред от такъв модел, в който силният си прави каквото иска. Хората искат ред и правила. Затова рашките са обречени, както беше обречен СССР!

    Коментиран от #37, #57

  • 35 ЦарВул

    14 3 Отговор
    Големи оптимисти са т,ва РУСОФОБИТЕ!!!НЕ И БЕРЕТЕ ГРИЖАТА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!ОНА СИ ЗНАЕ К,ВО И КАК ДА ГО НАПРАВИ!!!ПРИ ТЯХ НЯМА ШЕСТ,ПЕТ!!!КАЗАНА ДУМА ХВЪРЛЕН КАМЪК!!И АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАТ КРАВАРИТЕ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ БАРАБАР С ЛИХВИТЕ!!А ВИЕ НЕ ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖД ГРОБ ТЪЙ КАТО НЕ ЗНАЕТЕ НИ КЪДЕ МУ Е ГЛАВАТА НИ КЪДЕ СА МУ КРАКАТА!!!ЕДиИН ПЪК СЕ ЗАГРИЖИЛ КЪДЕ ЩЕ БЪДЕЛИ РУСКИТЕ ПОДВОДНИЦИ И КАК МОРЕТО СТАНАЛО НАТОВСКО!!СТАНАЛО АМА НА ВЪРБА В ПЕТЪК!!!А РУСКИТЕ ПОДВОДНИЦИ ОТДАВНА СА НА ОГНЕВА ПОЗИЦИЯ И ЧАКАТ САМО ЗАПОВЕД ЗА КОНТРААТАКА!!!ТАКА,ЧЕ:НА СЪДА Е ЯСНО!ДА ВЛЕЗЕ УБИТИЯ!!!КАЗАХ!!ТОВА ЗА УМНИТЕ Е ДОСТАТЪЧНО,А ЗА ОСТАНАЛИТЕ НЕП КОМЕНТИРАМ!!!
  • 36 УРАААА

    2 6 Отговор
    От кога ги чакаме, а после и в ЕС, И ПОСЛЕ В ЕВРОЗОНАТА, И ПОСЛЕ....
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор

  • 38 Герги

    3 13 Отговор

    До коментар #26 от "Бай Иван":

    Бай Иване..това не е новина.....от много...,много време САЩ имат големи дългове,но това не ги притеснява защото са най мощната икономика в Света...не са Бензиностанция с ракети..
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор

  • 42 Герги

    3 11 Отговор

    До коментар #39 от "Бат Мишо":

    Никой не се радва това ще е Краят...Само че на руснаците пришки им излезнаха на устите да го повтарят...Китай има една пета от арсенала на Русия...те първа се гласи да стигне и той равенство с ядреното оръжие на САЩ и Русия...Има Договори...Международни Закони които трябва да се спазват...това на вниманието на Окупаторска Русия...

    Коментиран от #53

  • 43 Гочо

    2 13 Отговор

    До коментар #41 от "Бат Мишо":

    За това ако стане можеш да бъдеш благодарен на твоите Кумири в Москва..Не съм чул САЩ да заплашват с ядрен удар...

    Коментиран от #45

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор

  • 51 Бай Генчо

    9 3 Отговор
    Предложих на няколко отворковци, които крещяха и се кълняха, че Украйна ще спечели от войната да се обзаложим, но до един се оказаха. Преди това изтъкваха какви ли не доводи, но се оказа, че дори себе си не могат да убедят, защото в крайна сметка не са готови да заложат собствените си пари, че Украйна ще спечели. Същото важи и приемането на Украйна в НАТО, защото е още по-малко вероятно.

    Коментиран от #52

  • 52 Гочо

    2 6 Отговор

    До коментар #51 от "Бай Генчо":

    Явно не си бил на този урок...Никога не казвай...никога...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор

  • 54 геноцид

    9 1 Отговор
    " Защото имат здрав фундамент базиран на ценности, принципи и уважение. " Надявам се не е в контекста на ковид и ваксините ( Урсула и Пфайзер/Бионтех ) ! Хора отворете си очите , освен ако не ви плащат да ги държите затворени !
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор

  • 56 Герги

    1 10 Отговор

    До коментар #53 от "Бат Мишо":

    Ама пак ти казвам...че никой не се радва,..но ти не казваш защо Русия постоянно плаши с ядрено...За мен защото е лабава с конвенционалните...няма друго обяснение...

    Коментиран от #67, #69

  • 57 геноцид

    9 2 Отговор

    До коментар #34 от "Смешен":

    " Защото имат здрав фундамент базиран на ценности, принципи и уважение. " Надявам се не е в контекста на ковид и ваксините ( Урсула и Пфайзер/Бионтех ) ! Хора отворете си очите , освен ако не ви плащат да ги държите затворени !
  • 58 СВОБОДЕН

    12 2 Отговор
    Натовските армии са ПЛАТЕНИ, а не НАБОРНИ. Затова и те станаха обект на всякакви експерименти на злото върху хората. Защото на служителите там им се ПЛАЩА за службата. Много добре известни в историята са НАЕМНИЦИТЕ, на тях никога не може да се разчита. България е в същото положение. Срещу тази армия от наемници ще се изправи наборната руска армия, която се е клела до последния човек в нея да пази Русия и която към момента, при увеличените руски територии и мобилизационния таван, ще достигне 2 милиона души, които ще защитават родината си. А евентуално участие на европейски армии в Украйна ще защитават Зеленски и САЩ. Тоест, български войници ще се бият за САЩ!

    Коментиран от #61

  • 59 СВОБОДЕН

    10 1 Отговор
    Безумието на евро-управлението достигна нови висоти на абсурда и унижението, когато страните членки поd диктат от Урсула бяха разделени на групи, за да се срещнат задължително със зеления наркоман. Такова унижение аз не помня!
    ......За България говоря.
    Всъщност помня. Пред Хитлер.
  • 60 СВОБОДЕН

    11 1 Отговор
    В ЕС се говори за „коалиция на желаещите“, да участват във война срещу Русия. Но нещо ми подсказва, че всъщност става дума за насилствено тласкане и принуждаване на някои държави към участие и мога да изброя три от тях – Полша, Румъния и България.
    Трите посочени държави имат голямо съпротивление, но и в трите държави управляват напълно подчинени на ЕС мъпети, които не управляват, а изпълняват заповеди по имейла.
    Ще обърна внимание, че за НАТО и САЩ е от изключително голяма важност да обърнат България срещу Русия в опит да скъсат неразрушимата връзка помежду им. За да не изглежда така, че да си личи тази цел, са включени и други държави. Затова е и този огромен натиск.
  • 61 Гост

    2 6 Отговор

    До коментар #58 от "СВОБОДЕН":

    Свободен си в Демокрация...в Тоталитаризма...ще я гледаш през крив макарон...Свободата...явно не си живял в онова време...
  • 62 Опа

    2 4 Отговор
    на Маша са и понамалели доходите, не и стига вече за макияж, пък и се произнася по-спокойно може и белото да е свършило, скоро май не е летял самолет с дипломатическата поща от Аржентина...
  • 63 Опа

    3 4 Отговор
    на Маша са и понамалели доходите, не и стига вече за макияж, пък и се произнася по-спокойно може и белото да е свършило, скоро май не е летял самолет с дипломатическата поща от Аржентина...
  • 64 УЖАС

    6 1 Отговор
    ТОЯ НАРКОЗАВИСИМ И ДЪЛГОВЕТЕ ДЕТО Е СТОРИЛ ДО ТУК СА НАД 200 милиарда евра тоя ще ПОТОПИ и НАТО И Е С АКО ГО ПРИЕМЕМ И АКО СВЪРШИ ДРАМАТА С ВОЙНАТА ИМ

  • 65 В Борисов

    5 0 Отговор
    Е може ли държава, която не съществува да влиза някъде? Въпроса е обиден за мислещия човек, само евроатлантическите ботове могат да разсъждават върху подобни миражи, в зависимост от преведения грант.
  • 66 В Борисов

    8 0 Отговор
    Е може ли държава, която не съществува да влиза някъде? Въпроса е обиден за мислещия човек, само евроатлантическите ботове могат да разсъждават върху подобни миражи, в зависимост от преведения грант.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор

  • 71 Сус

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Бай Иван":

    Има още много да байш,
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта