Last news in Fakti
09 Юли, 2023 4203

Скандал за трансфер: Да има ли детектор на лъжата?


  • Атанас Дафинов Управител на ФК Пирин Твърденията на Крум Бибишков, че не сме предложили професионален договор на сина му Марсел са абсолютна лъжа! Имахме специален разговор за професионален контракт, на който присъства и свидетел. Тогава Крум Бибишков обеща, че ако отборът се спаси, ще се подпише договорът, но след като Пирин си осигури оставане в елита, се скри. Всички други твърдения са неистини и аз съм готов да предизвикам Крум Бибишков на детектор на лъжата, който да покаже правотата на твърденията. Искам да попитам и кой и как определи нереалната сума от 800 000 евро за играч на 16 години? Никое дете не трябва да бъде отговорно за некомпетентните действия и твърдения на родителите си! Въпреки всички грозни думи и откровени лъжи, Пирин пожелава успех на Марсел и попътен вятър в школата на Ювентус и нека да следва само своя път!". Управител на Пирин – Атанас Дафинов
  • Крум Бибишков Баща на футболиста Марсел Бибишков Аз никога/никъде не съм обявявал суми, дадени за трансфер. Дори и в самия анонс на интервюто направено с мен, се уточни, че това е “по тяхна информация”. Дафинов не е продал и котка, че да заявява нещо подобно толкова категорично. Но знам ли, може пък пазарът за котки да е далеч по-различен от футболния…. По основната тема за предлагания договор на сина ми от Пирин, искам да кажа следното. Първо - специален неформален разговор в никакъв случай не е предоставяне на официален ДОГОВОР!. Искам също така да задам следните въпроси към г-н Дафинов: 1. Може ли г-н Дафинов да ми покаже, че ми е предложил официален договор с всички прилежащи права и задължения към него по официалния за това канален ред? 2. Знае ли г-н Дафинов в колко отбора е играл синът ми след навършване на 12-годишна възраст? 3. Наясно ли е г-н Дафинов, че трябва да се плати компенсация на всички тези клубове, в които е играл синът ми? 4. Свързвал ли се е г-н Дафинов официално или не с тези клубове, за да проучи размерите на тези компенсации? Ако да, да го докаже! 5. Знае ли г-н Дафинов, че ако не се заплатят тези компенсации, дори и да бяхме подписали договора, който той НИКОГА не ни е изпращал, няма възможност този договор да бъде официално регистриран и съответно той би бил НЕВАЛИДЕН.

    22 гласа
    21%
    79%
    81 гласа

Коментари

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта