Last news in Fakti
15 Октомври, 2023 4193

Трябва ли Кръстаич да подаде оставка?


  • Нико Петров бивш футболист и футболен анализатор Според мен 100%. Едва ли трябва да изчаква да го уволнят или да го освободят. Всеки човек на място и особено треньор, без да чака решение на по-висшестоящи от него, трябва да си подаде оставката и да напусне. Ако той не го направи, това би било меко казано безумно. Честно казвам, че всеки самоуважаващ себе си треньор в тази ситуация, в която той се намира след този мач, просто няма друг изход пред себе си. Това е единственото решение, което би трябвало да го съобщи, още на самото интервю след мача.
  • Спас Делев национал на България Треньорът не играе, ние сме на терена, ние трябва да вкарваме, да се раздаваме. Никой други не ни е виновен - нито треньори, нито ръководство. Можеше мачът да се развие в друга посока. Аз съм най-главният виновник. Това се обърка, че не успях да вкарам. Поемем отговорността. Аз съм опитен играч. Това беше задължаващо положение. Имах 100-процентово положение и не успях.

    306 гласа
    69%
    31%
    136 гласа

Коментари

  • 1 КиКоФ

    70 5 Отговор
    Перуци и другите тиквеници в БФСто трябва да си ходят... Рибата отдавна се е вмирисала откъм мокета!
  • 2 Тома

    59 6 Отговор
    Цяла България знае кой трябва да подаде оставка и това са всички неграмотници от бфс.Перуката смъркащия енфие двамата с 8 клас и всички останали дърпащи им конците
  • 3 Джибрил Перуканов Михайлов

    31 8 Отговор
    "Вървим възходящо, ще направим анализ, но отборът е млад и има нужда от обиграване. Кръстаич остава. Нямахме шанс пред гола, иначе щяхме да бием. Съдията ни прецака с червения картон."

    Коментиран от #15

  • 4 пешо

    47 6 Отговор
    е колко тренйори трябва да си тръгнат за да се разбере че виновният е михайлов
  • 5 Буда Амфетаминов Бухалков

    38 5 Отговор
    Да сложиш ПОРТИЕР за шеф на БФС, е все едно да сложиш пироман за шеф на пожарната !!!

    Коментиран от #19

  • 6 лекуващ лекар

    35 5 Отговор
    Истината е, че няма "МАТ‘РЯЛ"!!! За това сме напълно неспособни да създадем какъвто и да е качествен играч !!! Всичко е на изключително ниско ниво в Булгаристан, като тръгнеш от БФС, през школи и треньори до самите играчи, които нямат понятие от футбол, който както знаем изисква много тренировки, физическа и тактическа подготовка, режим и т.н. Но за това ПЪК сме велики евроатлантици, като за последно !!!

  • 7 Някой

    41 4 Отговор
    Спасе, прав си, че вие играете и толкова си можете, ама в Игри на волята е по-къс кастинга бре, тия треньори за 2 години викат по 60 човека да пробват...Боби се маха, слагаш млад бг треньор, започваш да работиш в школите с децата, задължаваш клубовете да пращат треньорите си на стаж в големи отбори и.....може да почнем да бием поне Литва!

    Коментиран от #8

  • 8 То е така

    14 7 Отговор

    До коментар #7 от "Някой":

    ама докато от школите излезе матриал, докато отбора се обиграе ще мине десетилетие. Кой ще изтърпи този евентуален млад бг треньор 10г докато започнат видими резултати.
    Нали след първите три загуби маймуните ще започнат да подскачат и да викат оставка.

    Коментиран от #9

  • 9 Някой

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "То е така":

    Еми ако следваме тая логика, няма да се оправим. Ще пишем 5-6 год нулеви и ще търпим! Младежите с млад треньор не са никак зле, ама там са го оставили да работи и не се вика всеки, чийто цена трябва да се вдига за продажба....
  • 10 Е на тва е

    12 1 Отговор
    Уважаеми коментиращи, ролята на треньора на националния отбор е да ги мотивира за играта /НАХЪСА/. Избрания футболист за националния отбор трябва да има достатъчни умения и интелект за да бъде там. Тоест треньора не би трябвало тепърва да го учи как се подава топката и т.н. . Делев е прав че основната вина носят футболистите за това че са технически слаби играчи и на второ място че голяма част от тях са прости момчета. Чак след това идва идва мотивацията, но дори и тя не помага при слаби и прости играчи.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Ма не е баш тъй

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Е на тва е":

    Казваш, че Белгия или Нидерландия ги бие кой ги хване, щото не са Нахъсани...нищо, че футболистите им като единици са едни от най-добрите?
  • 13 срам ме е от вас

    9 0 Отговор
    Кво се правите на застреляни всички, бе ? Всички футболисти барабар с целия съпътстващ антураж и треньори сте за психиатър, бе самоходни излагации . Убихте народа от срам , вие съе едни разлигавени момченца със скъпи дрешки и колички . Палячовци, махайте се всички и рестарт на всико от начало !

    Коментиран от #17

  • 14 Левскар

    13 2 Отговор
    Не знам защо искаме оставка на треньора!
    Трябва БФС да подаде на момента отавка!
    Михайлов , Лечков , Костадинов , Гонзо и компания , ако все още са мъже , да си посипят главите с пепел и да изчезнат ЗА ВИНАГИ!!!
    Такива поразии никой в нито един спорт по света не е сътворил!
  • 15 абе

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джибрил Перуканов Михайлов":

    да влезе тренера да играе може би щеше да се постарае повече!
  • 16 бири-мири

    3 4 Отговор
    Спас Делев е голям !
  • 17 СМЕХОРИИ

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "срам ме е от вас":

    Прав си, но кой ще ни чуе. Жалко , че игрзха в БГ и сега нямат нови татуировки
  • 18 бай Даньо

    2 0 Отговор
    По-горе един каза, че са прости момчета, абсолютно вярно.
    Обаче, как да стане силен отбор като над 50 % от играчите ни из клубните отбори са чужденци, значи не милеят за БГ футбол а за парите. А добрите и умни деца заминаха из чуждестранните отбори, не само за да спечелят някои лев, но и да могат да играят, защото от резервната скамейка нищо не може да научи

  • 19 тиквенсониада

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Буда Амфетаминов Бухалков":

    Дали не трябва да сложим Бойко за шеф на футбола ? Колко му е , а и по простащина е идеален за поста !
  • 20 Я Я Я Я ДА

    0 0 Отговор
    ТАКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВА / С НЕСВЪРЗАНИ ПРИКАЗКИ ДА СЕ ПРАВИМ НА НЕВИННИ / ДЪРЖАВАТА НЕ ВЪРВИ .
  • 21 КРОКОДИЛА

    0 1 Отговор
    РАДЕВ ДА СЕ МАХА / СТИГА ПИСИМИЗЪМ И МИЗЕРИЯ / ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ И НАТИСК НА ХОРАТА ДА СЕ МЪЧАТ В НЕМОТИЯТА / СКЪПОТИЯТА .
  • 22 Я Я Я Я ДА

    1 0 Отговор
    ПЕТКОВ Е НИЩОЖЕСТВО И СКЪПЕРНИК / НЕ МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА - ДАЙ ИМ САМО КЪМШИКА И БОЙ ДО ДУПКА / ТОВА Е КРАЯ НА НИЩОЖЕСТВАТА ОТ ПЕ ПЕ 2 .
  • 23 Я Я Я Я ДА

    2 0 Отговор
    ПРОСИ МОМЧЕТА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ОТ КРАЖБИ И ГРАБЕЖИ ..............................
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 КРОКОДИЛА

    1 1 Отговор
    РАДЕВ Е ГРЕШКАТА НА НАРОДА / ПОГУБИ ДЪРЖАВАТА .................
  • 26 Я Я Я Я ДА

    1 1 Отговор
    ИНФЛАЦИЯТА ЛЕТИ / ЦЕНИТЕ СА КОСМИЧЕСКИ ...........УМИРАМЕ ДО МЕСЕЦ ..........МАГАЗИНИТЕ СА ПЪЛНИ А НАРОДА НЯМА ПАРИ ЗА ХЛЯБ И МЛЕКО ..............

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта