Last news in Fakti
29 Октомври, 2023 2912

Кой има успехи – футбол или волейбол?


  • Йордан Лечков вицепрезидент на БФС Ама дайте да видим в леката атлетика от колко години е президента? Дайте да видим в художествената гимнастика, в борбата, и те са по 15-20-години, и те нямат резултати. Ето, волейбола, насила Любо Ганев го сложиха, да не би те да имат резултати?! Просто имаме поколенчески проблем в момента...
  • Христо Апостолов оперативен директор на Национална волейболна лига Чета, слушам, не вярвам. Йордан Лечков говори пълни щуротии и измислици - премислици. Абе, аланкоолу. Шеф на БФС ще коментира волейбола, че нямал успехи също?! Абе, гледай си твоето канче. За разлика от националния отбор по футбол, нашите мъже и жени играят редовно на големите форуми. Във волейбола са взети мерки, за да не копаем дъното, както в родния футбол. Ползвай Google, пич.

    10 гласа
    3%
    97%
    259 гласа

Коментари

  • 1 браво бе

    15 0 Отговор
    факти та вие упряхте дъното със сравнението между волейбола и мижавия футбол . лечков само в сънищата си или като се напомпат много с перукан могат да си мечтаят за резултатите на нашите волейболисти -сребро и бронз от О И , ЕДИН СРЕБЪРЕН И ЧЕТИРИ БРОНЗОВИ ОТ СВЕТОВНИ и в лондон 2012 на О И четвърто място няма място за сравнения и това само от мъжкия отбор!
  • 2 лучано

    15 0 Отговор
    лечков та футбола ни е упрял дъното от деситилетия дори е сред последните на балканите журналистите ни в спорта само си чешат езиците със футбола защото имсе плаща от централата дори да има евро шампион в някой спорт ще се показва лошо качествен Б Г футбол или лудогорец позор за българската спортна жутналистика!
  • 3 инж. Ганчо Илков

    14 1 Отговор
    Лечков е Доказан Некадърник относно Управленческите си Качества. Хората му гласуваха Доверие и го избраха за Кмет на Сливен. По някаква "Случайност" се отърва от Затвора. Сега отговаря за Футбола. Пълна Какафония. Сам не го "Усеща". Няма и Срам. Натиска се около Борис Михайлов, обвинява другите, че му пречат. Нищо не предлага, а и няма Качества да Решава. Оправдание за Некадърноста си търси в сравнение с другите Спортове, но му липсват Реални Аргументи. Пълна съвпоставимост с Партийна България. Хаос и Разруха.

    Коментиран от #4

  • 4 любител

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "инж. Ганчо Илков":

    абсолютно прав си пич тези некадърници сегашното ръководство на футболната централа начело с перуката доведоха футбола до кота 0. не мислят за нищо друго освен лапане на пари купони и проститутки.
  • 5 Шердан Българов

    10 0 Отговор
    Лечков пак е посегнал към онова емфие за което го ИЗГОНИХА от Хамбургер!
  • 6 Гого шипара

    4 1 Отговор
    Тия от Пеневата Чета са се окопали като руски кашици през Втората Световна Война в ръководството на БСФС и ЕБ--А МА--А-А на Българския футбол!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта