Last news in Fakti
05 Ноември, 2023 3496

Защо недоволстват феновете - заради БФС или националния тим?


  • Футболни фенове Привърженици на тимовете в елита Толкова хулено и упреквано ръководство на БФС успя да обедини българския футбол, макар и без да иска да го направи точно по този начин. От петък до неделя, в 14-ия кръг в родното първенство, в 18-ата минута на почти всички мачове, феновете изразиха ясно позицията си по въпроса необходима ли е промяна. Идеята беше дадена от футболния анализатор Бойко Величков, който призова за скандирания "оставка". Минутата, разбира се, символизира 18-те години с Борислав Михайлов и компания начело.
  • Георги Иванов - Гонзо Технически директор на Българския футболен съюз Всеки човек в България има право на мнение. Ние се съобразяваме с мнението на феновете, които изразяват своята позиция в 18-ата минута, но аз знам едно нещо във футбола - когато нямаш успехи, е нормално да има натиск и напрежение. Но не приемем да се агитира към бунтове и безредици. Всички сме българи и това не е начина да правим протести към нашите момчета и футболисти, които играят в националния отбор, това е недопустимо. Недоволството идва от резултатите на националния тим, а не от ръководството на БФС.

    324 гласа
    94%
    6%
    19 гласа

Коментари

  • 1 Фанфан Лалето

    26 0 Отговор
    Ба ли го защо НЕДЕЛОСТВАТ...???
  • 2 Наглецо

    34 1 Отговор
    Гонзик.БФС е главният виновник,защото допуска 90% в клубовете да играят чужденци.А, има толкова талантливи български момчета на които не им се дава шанс да се изявят на терена.И,как да има национали ?
  • 3 Сега ще видим

    27 1 Отговор
    Бфс колко гласа ще събере
    Роднини авери ортаци на перуканджи и сие
    Подкрепяйте че няма кой друг

    Хахахаха
  • 4 бивш фен

    35 0 Отговор
    Гонзо някога ти се радвах, като играеше в Левски! Не мога да повярвам, че се оказа такова меркантилно животинче. Една жена има повече достойнство и по-големи топки. Никакъв Българин не си ти! Мръсен предател!
  • 5 Стършел

    31 0 Отговор
    Перукан, гонзо, лечков, бензинджията-какво може човек да очаква от такава плеяда от “специалисти”!? Позорно е, че ги търпим да си пълнят пеликанските гуши!
  • 6 Дамян

    22 0 Отговор
    Незабавна оставка на цялото БФС и комисиите. Свикване на конгрес без право на сегашните некадърници да се кандидатират!

  • 7 морски

    24 0 Отговор
    Може да си некадърен но да си на власт ,това е най лошата позиция във България!!!!!!!!!!

    Коментиран от #8, #10

  • 8 българин 777

    13 0 Отговор

    До коментар #7 от "морски":

    но най доходната - а докато вземат само богаташките некадърни синчета футбол няма да има

    Коментиран от #9

  • 9 морски

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "българин 777":

    Ако знаете колко деца съм виждал как владеят топката просто нямам думи !!!!!!
  • 10 любител

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "морски":

    прав си а най лошото че това се отнася за всички области на дейност. не дай боже некъдърник крадец и предател да те управлява по лоша комбинация от това няма .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор

  • 14 емо 73 канар

    6 0 Отговор
    гонзо, недоволстват защото футбола ни се управлява от хора като теб, без образувание и алкохолици като михайлов.
  • 15 Боби Трезвеника

    4 0 Отговор
    с Данчо Пастирина и Гошо Академика сме сила, способна да изведе националините до космически висини !
  • 16 Факт

    1 0 Отговор
    Гонзо, кретен, защо не си в Рен ? Бобчо кючека, алкохолик и некадърник !
  • 17 факти само истински

    1 0 Отговор
    тук коментарите са много разнопосочни и крайни от псевдо специалисти проблема е в ръководството и последствието е нац.отбор там са много неподготвени гелосани и татуирани момчета ,които са следствие на клубните интереси и закопуване на играчи от бананови държави каквото сеят това жънат!няма детско юношески футбол младите се демотивират още в крехка възраст като виждат какво се случва по клубовете в които тренират и как шансовете им са никакви с навлизане в бг клубове на стотици чуждестранни играчи .докато проблема не се изчисти с точен реглаямент футбол в българия няма да има не че някакъв друг спорт има!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта