Last news in Fakti
22 Ноември, 2023 4383

Кой назначава и уволнява в МВР?


  • Кирил Петков бивш премиер и съпредседател на ПП Отиваме парламентарната група на почивка в средата на август. И изведнъж научаваме от новините, че Калин Стоянов сменя шефове на 17 областни дирекции на МВР, без да е проговорил с никой, без да каже на някой. Абсолютно негово право, но въпросът за нас е, когато сменяш 17 областни директора, дали правиш избора на база да има честни избори. Ние непрекъснато внимаваме, защото знаете, че тази сглобка е доста трудна, внимаваме да няма вкарване на нечии интереси в отделните министерства.
  • Калин Стоянов министър на МВР В много телефонни разговори Петков опитваше да се намесва в дейността и кадровата политика на МВР. Срещата между мен и Кирил Петков не е била една – те бяха няколко, в Министерството на вътрешните работи. Освен срещите, имаше и множество телефонни разговори, в които господин Кирил Петков се опитваше да се намесва в дейността и кадровата политика на МВР като назначаване на служители на ръководни постове, както и убеждаване да не се уволняват директори. Казах, че до август – да. След това не сме се чували. Дотогава е имало множество разговори с вас. Това е много лесно проверимо. Разговори с Пеевски и Борисов съм имал в пленарната зала и извън нея - в кулоарите на Народното събрание.

    214 гласа
    39%
    61%
    329 гласа

Коментари

  • 1 Хасковски каунь

    35 3 Отговор
    ПЕЕВСКИ
  • 2 Дмитрий 🐶-ков 🐾

    20 1 Отговор
    +1 за Пеев
  • 3 Ломския

    48 3 Отговор
    МВР се управлява от ДПС и това не е от вчера.............
  • 4 ГАДАТЕЛ

    47 5 Отговор
    МВР СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДВЕ ТИКВИ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ДЕЛЯН СЛАВЧЕВ ПЕЕВСКИ А КИРО ПРОСТОТО ГОЛЯМ РЕЗИЛ ЕВРОПЕЙЦИ ТРИМЦАТА.
  • 5 БРАВО

    21 0 Отговор
    бе тия не знаят кой ги назначава и уволнява е така е много баби келяви деца и по лошо!

    Коментиран от #22

  • 6 Право на мнение!

    23 3 Отговор
    Пеевски!

  • 7 Ловеч

    14 1 Отговор
    Привет! Имам едно приятелче от Ловеч дето няма връзке за стражар. Два наредини конкурса вече, нещата се знаят още от София. Аз съм софиянец, имам време и мога да кеся пред кабинети, не ми е проблем. Не разбрах към коя от тез двете да се обърна?
  • 8 А така

    22 0 Отговор
    ДС си има държава, а народа блее и емигрира. Хамериканските агенти Асен и Киро, няма да успеят да разплетат мрежата плетена от 70 години. Народопсихологията на народа ни е такава, че създаваме корупционни мрежи навсякъде. Така сме свикнали да живеем, така ще си останем, за това честните хора ще продължават да емигрират.
  • 9 Спеца

    18 5 Отговор
    Тоя Вътрешен министър и чеп за зеле не става.Мръсен ревлю.Даже е и жалък.Егати и убитака.
  • 10 наш

    10 1 Отговор
    ОТ Днеска аз ще назначавам.Искам хора ходили в казармата до 74 ти набор.Тия насам нее.Тях ще ги назначава Асен Василев.
  • 11 обектив широкоъгълен

    7 1 Отговор
    Всичко се движи по оня запис включително и директорите на ОДМВР.Беше се вдигнал шум и затова го направиха по късно и то точно по време на ваканцията за да не ги обвиняват.Смениха хора които според тях няма да са послушни.
  • 12 любител

    10 0 Отговор
    що за тъп въпрос ами и за децата е ясно че в МВР се назначават не експерти а наши хора верни и изпъняващи заповедите на управляващата партия. има и малко пълнеж служеш за уволнение когато някой от МВР сгафи. хахаха. за това и никой не вярва на политиците полицаите и цялата съдебната система .
  • 13 делта гард

    13 1 Отговор
    тарторите на фен клубовете са на каишка на винету и шиши

    полицията също действа по команда юруш .....и бой наред за сплашване

    общо взето истински протести след 90 г. е нямало - защото се опорочават от вътре с ченггенчийски номера

    оправия няма-много е зле положението

    може да се оправим само с военна диктатура

    Коментиран от #21

  • 14 леж

    7 3 Отговор
    Министъра е най големия предател и ревльо.Като видят зора са готови и майчиното си мляко да изплачат гадовете ниедни.Дай си ми куклите,на ти си парцалите стана.Големи топачи,големо чудо.Един друг ще се изядът за сеир на хората бе.И срама нямат.
  • 15 българин 777

    7 1 Отговор
    и двамата са пионки единия на посолството другия на един чичко аман от боклуци
  • 16 смока

    5 1 Отговор
    Преди ядяхме бой по социалистически,сега пък ядеме бой по демократически.Абе не можем да угодим.Все ни бият.А де.Явно е така в природата.По силния налага по слабия..Лошо,лошо ама има и по лошо.Ами ако вземат да ни ядът като канибали.А..И така Да си траеме,че майка...а си е....о.Това искат у целия свят.

  • 17 Крадил Илия килия

    10 2 Отговор
    Кир4о истината...Този,само като го видя и веднага следват 3,цветущи,типично по български фрази.С К0к0р40,двамата,трябва да ги съдят за нац.предателство.Но едва ли.Все пак да им пожелаем,че ВИдовден за тях ще има.Крад ци,и3 мекяри,пре датели.Такова ко6тунство и бе33законие не е било никога.Да не забравяме и т.нар. министЕр председател...
  • 18 Брас

    8 2 Отговор
    Къде са мъжете,къде са мъжете у тая държава.Какъв е тоя министър ДЕЧКООО.Дайте му биберончето.Вътрешен министър-Като му стропат и ходи на кино да е на тъмно да се не види тъпака.Такъв е и секретаря му и гущероподобния Денков и жирафката Габриел и така нататък.
  • 19 кънчо

    8 0 Отговор
    Има ли още заблудени да вярват на Киро? При състявянето на кабинета се кълнеше той и неговата клика, че няма да допуснат министри на герб, а само габриел и сега изведнъж, когато му секнаха мераците да се меши в мвр, този стана министър на дпс и герб.И какво ако е министър на дпс и герб..това е най-малкия проблем след като вие управлявате цялата държава с тях и пеевски ви пише законите, а христо корабокрушенаце всеки ден е поне веднъж на консултации/инструкции в стаята на дпс в парламента.Киро и сие съсипаха държавата,теглят се заеми,всички проекти са спрени, обещават се зелени сделки и кво ли още не в ЕС,шуробаджанащината е на топ ниво, какви ли не скандални неща се измислят само и само Асен да пълни дупките,сключват се сделки в ощърб на националния интерес,но в интерес на други държави. Този министър ли ни е най-големя проблем...едва ли
  • 20 Бате Гойко

    1 1 Отговор
    Всички лъжат! Без изключение!!!
  • 21 Някой

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "делта гард":

    Направо заминавай за Москва! Там има диктатура, като ги гледам са цъфнали та и вързали. Заминавай да се насладиш, ние тука тези кафета сме ги пили преди 1990г…
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 ,у,уеиш

    1 0 Отговор
    И двамата са боклуци! И всички около тях!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта